Eşiniz herhangi bir tartışmanızda "sen istedin benle evlenmeyi şikayet edinme" dedimi

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Eşiniz sizinle evlenebilmek için çok peşinizden koştu.

Tabi siz de onu çok sevdiniz.

İlerde seni üzmeyeceğim diye size sözler verdi.

Siz de bu sözlere güvendiniz ve inanıp evlendiniz.

Diyelim ki bir iki sözünü tutmadı davranışlarında olsun ya da başka birşey olsun...

Söz vermemişte olabilir karşılıklı güven içinde evlenmiş de olabilirsiniz.....

Ve eşinizle tartışırken eşiniz de bu evliliğin çok olmasını istemesine rağmen size

"sen istedin benle evlenmeyi evlenmeseydin" gibi sözler hakaretler sarfediyor mu?

Son düzenleme:
asla öyle birşey söylemedi eşim bana ben ne kadar istediysem o da o kadar istedi ki evlendik
kimseyi zorla evlendirmedik biz herkes isteyerek evlenir ayrıca eşim bana hiç öyle sözler vermedi
ben zaten tanımıştım onun nasıl bir insan olduğnu biliyordum allahta gönlüme göre verdi
zaten söz vermelere güvenip evlenecek bir yapıya sahip değilim

Daha yeni evli sayılırım ama bir insan başında neyse sonunda da odur herhalde...
Ben hiç bugüne kadar eşimden böyle bir söz duymadım...
Hiçbirşey için birbirimize söz vermedik.a.s
Ama ne ben eşimden beniz üzeceğine dair şüphe duydum ne de o benden...
Karşılıklı sevgi güven en büyük temelimiz oldu evlilik yolunda....:asigim:

Benim eşim öyle birsey söylemedi ve söyleyemez de.

Çünkü zaten karsılıklı sevdik birbirimizi ve teklifi eden oyduu bi de cıkıp sen istedin benle evlenmeyi

derse ben de susmam herhalde bu durumdaa....kafamçokkarıştı

Ama bir tartışmamızda ben ona öyle şeyler söyledim basta beni seven ve kendini

sevdiren.. madem bu kadar

sikayetcisin benden niye sevdin beni gibi oldu....senağlamasenağlama

maaleseff ve tek bişey bile söyleyemediii:mymeka:

hiç öyle bir söz kullanmadı sonuçta ben istedim evlendim ok ama o istemedi mi ben ne kadar istediysem o da o kadar istedi ikimizinde birbirimize böyle bir şey söylemeye hakkı yok.

Bana böyle birşey söyleyemez,söylemedide şimdiye kadar.aramızdaki sevgi ikimizin sevgisi ise bunu bende söyleyebilirim mesela arada şaka yollu takılır,şikayet ettiği zaman;ee sen istedin zorla evlendirmedim ki ben seni derimm:1closedeyes: tabi şakaaa..
ama böyle bir söz ciddi anlamda insanı çok üzer

şaka olarak söylenmesi rahatsız etmez normal
ama ciddi söylenirse o zaman herşey kötü olur
benim bir yakınım böyle birşey yaşamış
acaba sizler de yaşadınız günümüz evliliklerinde böyle bir durum var mı diye sormak istedim

Hayır söylemedi....

Şu sıralar en çok söylediği söz "hayatımı sana adadım.." :asigim:

evlilik gerçekten kolay değil bu bariz birşey...

evlendikten sonra eşler arasında değişimler olabiliyor; iyi yönde de kötü yönde de...

Allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın...

Benim eşimde böyle birşey demedi demiş olsa bile benim tepkimi bilir...

Aslında duyguları biraz kenara alıp mantık evliliğinin ağır basması gerektiğini düşünüyorum...

Evlilik bir tarafın değil her iki tarafın istemesiyle olur. Eğer eşim tartışmada böyle bir söz sarfetse ben o evliliği orada bitiririm.
Evlilikte her türlü tartışmalar olabilir ve bu tartışmalarda tutup bir tarafın böyle saçma sapan ve dangalakça laflar söylemesi açıkcası çekilmez.

ona direk şu cevabı verirdim...
ben istediysem beni üzmen için istemedim.
ben istediysem sende aldın...kırmaman gerektiğini sende biliyorsun.neden beni aldın derdim..
ne demek sen istedin...
tek taraflı bir irade beyanımı ki evlilik...
sadece ben istediysem sende evlenmeseydin zorlamı..
ayrıca evlendik diye her türlü hakeretini işitecekmiyiz.
ben seninle evlendim diye hakaret işitmeyi baştan kabul ediyorummu anlamı çıkar diye söylerdim.

evlilik iki kişinin karar vermesiyle olur...
yani bayanın istediği kadar,erkek de istemiş ki evlilik olmuş...
dolayısıyla böyle bir cümleyi
aklı başında hiçbir erkek kullanamaz bence...
sevgiler...

allah korusun çok şükür ki öyle bir olay olmadıı..
tam tersi ben ona dedim..ama beni çok kızdırmıştı..Çok üzgünüm çoook
yanımda iyki yoktu walla..klava:klava:

evlilik iki kişinin karar vermesiyle olur...
yani bayanın istediği kadar,erkek de istemiş ki evlilik olmuş...
dolayısıyla böyle bir cümleyi
aklı başında hiçbir erkek kullanamaz bence...
sevgiler...

sanırım bunu üzerine söylenecek bişey yok...aynen katılıyorum...:lepi:
ama songülcüm yaaa...ütülü bana beni sen kandırdın aslında evlenmeyecektim, öööyle tam karşımda kapının önünde durup aklımı aldın diyor...onu ben kandırmışım...aslında kendini kandırıyoooo...

valla patlatırım beynine:mymeka:.hele bir desin.annesi bigün böyle bir laf etti.yedi lafı oturdu.kötükedihüso

söylemedi,eminim söylemez de..
kendini bilen,kaliteli kimse söylemez zaten..
herşey normalken,sorun yokken herkes iyidir zaten ama insan gerçek yüzünü tartışma esnasında,sorunlar warken çıkarır..

böyle bi laf duymadım
duysamda tınlamam
sonucta kimin ne olduğunu kimin daha önce evlenmek istediğini biliyor
eşim beni kızdımak için ne laflar söylüyo :mymeka:

senağlamaacik konusayim ailemden ayri kaldigim icin psikolojik sorunlarimin oldugu dönemde bosanma noktasina gelene kadar kavga etmistik ve ben evime dönecegim diye bagirirken seni zorla getirmedim,sende istedin demistisenağlama
sonrada hersey yoluna girdi sükürler olsun ama nede olsa her tartismada söylenen sözler insanin kalbine oturuyor...o günden beride galiba telafi etmek icin takilir bana- arabamin önüne atladinda evlendim senle diyekaydirigubbakcemile3
tartismanin boyutu ne olursa olsun bu derece kirici sözler agizdan cikmamali bence,ne kadar yol alsanda geriye dönüsü olmuyosenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…