- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Ay bunlarin hepsi böyle galiba, kapasitelerinin olmadığına inanmıyorum. Kendisi pek alâ giyinirken benim böyle bir takıyı takmayacağımı bilir. Sanki sinir etmek icin almis.Ay herkez de konu sahibine yüklenmiş bu kadın kocasından ilk hediyesini almıyo arkadaşlar teşekkür ederim deyip boynuna sarılsın kim bilir kaçıncı özel günleri bir şekilde adamın anlaması lazım artık eşim neyi beğenir neyi beğenmez diye ben sana hak verdim konu sahibi ama takma kafana çoğu erkek böyledir benim eşimde öyleydi ilk evlendiğimizde bir idare iki idare en son gitmiş bütçemizi aşan bi markanın saatini almış gelmiş patladım artık o gün sen benim kolumda bu zamana kadar kaç kere saat gördün (hiç takmam) bu kadar mı dikkatsizsin diye birdaha hediye alma bana mutlu olacağıma kalbim kırılıyor dedim üzüldü o gün çok bidahakine onun ısrarıyla beraber gittik Bi kolye beğendim o gün bu gündür de kolye yüzük telefon kombosu arasında dönüşüyor hediye kapasitesi ama en azından beğendiğim kullanabileceğim tarzda şeyler alıp geliyor. Beraber çıkın bir gün en azından izleyeceği bir yol olmuş olur eşinize

parayi cekmeyece koydum dogum gunum gecsin hediye almazsa trip yaparim Artik