• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ile kavgalarınız

bugungunlerdenaralik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
6.641
1
158
İstanbul
Kızlar merhaba,

Eşiniz ile kavgalarınız ne sıklıkta oluyor? Nasıl davranıyorsunuz kavga sırasında?

Ben regl öncesi çok gergin oluyorum. Dolayısı ile ilkimizi de etkliyor.

Biraz bana akıl verir misiniz?

Bu dönemi en rahat nasıl atlatabilirim?

Regl zamanı gerginliği ise özellikle ...Öncelikle hissettiğin anda ağzından kötü sözler çıkacağını işin büyüyeceğini aklından geçeni söylemeden hemen başka odaya git.Eğer dışardaysanız şu an konuşmayalım diyebilirsin.Eğer kocan benimki gibi sen arka odaya gittiğin halde yanına gelip vır vır konuşursa kafanı çevir yanıt verme..Yanıt vermezsen eğer kendisi özür diler benim kocam gibi.

Regl zamanı gerginliği ise özellikle ...Öncelikle hissettiğin anda ağzından kötü sözler çıkacağını işin büyüyeceğini aklından geçeni söylemeden hemen başka odaya git.Eğer dışardaysanız şu an konuşmayalım diyebilirsin.Eğer kocan benimki gibi sen arka odaya gittiğin halde yanına gelip vır vır konuşursa kafanı çevir yanıt verme..Yanıt vermezsen eğer kendisi özür diler benim kocam gibi.

bu durum sadece bende olmuyor değil mi? Genelde bayanlarda görülüyor değil mi? Kendimi çok kötğ hissediyorum da. ANlamaıyorum o kadar iyi geçinen biz nasıl o dönemde o kadar gelebiliyoruz.:50::50:

çok normal bazen bizde de gereksiz kavgalar olur. önemli olan birisi ağzına geleni sayarken bi tarafın alttan almayı başarabilmesi. iki taraf birden bağırırsa oalylar kopuyor tabi.

Ben çok gerginsem eşim halimi anlar ve susar malum biz kadınlar çok konuşuruz:1:
eğer bir de bir konu uzamaya meyilliyse tamam aşkım kapatalım konuyu derim
gider yapışırım dudaklarına:48:
konuyu değiştiririm
gerçekten bi taraf alttan almalı:34:

Bir kızımız var biz bağırış çağışı davranmıyoruz birbirimize onun psikolojisi ve sağlığı çok önemli çünkü.Çok tartışacak konumuzda olmuyor zaten.İkimizde yorgun argın geliyoruz eve tek derdimiz yemek yemek,çocukla ilgilenme oluyor.Başka bişede olmuyor.
Uzuuuun zamandırda tartışmadık özel bi çabamız yok..:nazar:

eşim sinirliyken karşısına geçip konuşmam
bende konusursam ortada büyük bi gürültü kopar
bu durumda ne o nede o beni anlayabilir....
o konusur konusur 2 dk içinde siniri geçer
sonra başlar aşkım hayatımlı laflara
hemen kanmam tabi aradan bbiraz zaman geçer
sonrda ben patlarım o susar en sonundada orta yol bulunur kim haksızsa
o özür diler konu kapanır.....
:74:

canım biz de bi kere kavga ettik daha yeni evliyiz, baya üzülmüştüm ben ağladım ettim. gereksiz yere bağırmıştı bana. çok kırılmıştım. geldi özür diledi etti ama affedemedim. git dedim. gitsin diye zorladım baya. neyse gitti uyudu. yatak odasının kapısını da kapattı. ben de kapıyı kapatınca beni istemio sandım. oturma odasında yattım. uyuyamadım edemedim tabi,içerden öksürük sesi geliodu hastaydı eşim. gitmedim yanına. kırgındım. sonra uyuya kalmışım. en son gelip beni kucağına alıp yatağımıza götürdüğünü hatırlıyorum.sarıldık uyuduk beraber.
bi şekilde sorunlar halloluyor canım,evlilik bu kapris yapsan da en fazla yan odaya kaçabiiyorsun.:22:

canım biz de bi kere kavga ettik daha yeni evliyiz, baya üzülmüştüm ben ağladım ettim. gereksiz yere bağırmıştı bana. çok kırılmıştım. geldi özür diledi etti ama affedemedim. git dedim. gitsin diye zorladım baya. neyse gitti uyudu. yatak odasının kapısını da kapattı. ben de kapıyı kapatınca beni istemio sandım. oturma odasında yattım. uyuyamadım edemedim tabi,içerden öksürük sesi geliodu hastaydı eşim. gitmedim yanına. kırgındım. sonra uyuya kalmışım. en son gelip beni kucağına alıp yatağımıza götürdüğünü hatırlıyorum.sarıldık uyuduk beraber.
bi şekilde sorunlar halloluyor canım,evlilik bu kapris yapsan da en fazla yan odaya kaçabiiyorsun.:22:

Ayy iyi bari canım barışmışsınız:1:

bugungunlerdenaralik; Evlilik çok farklı bir olay canım. Ailenin yanındaki gibi olmuyor hiç bir şey...Çok sabır,emek gerekiyor. Ama her ailede oluyor tartışmalar,kavgalar yeterki dozunda olsun. Biz de evliliğimizn başlarında abuk subuk bi şey yüzünden tartışmıştık,küstük hatta. Ben mutfakta oturuyordum eşim salonda. Birbirimize msj atmıştık öyle barışmıştık. Eşim gelip özür dilemez hiç ya telefonda diler ya da not yazar,haksız olsa bile gelip yüzüme bişey demez.Ben evin en küçüğüydüm herkes nazımla oynardı. Evlenince öyle olmadı,yeri geldi ben eşimin triplerini çektim,yeri geldi o beni idare etti. Dengeledik birbirimizi.

Ayy iyi bari canım barışmışsınız:1:

bugungunlerdenaralik; Evlilik çok farklı bir olay canım. Ailenin yanındaki gibi olmuyor hiç bir şey...Çok sabır,emek gerekiyor. Ama her ailede oluyor tartışmalar,kavgalar yeterki dozunda olsun. Biz de evliliğimizn başlarında abuk subuk bi şey yüzünden tartışmıştık,küstük hatta. Ben mutfakta oturuyordum eşim salonda. Birbirimize msj atmıştık öyle barışmıştık. Eşim gelip özür dilemez hiç ya telefonda diler ya da not yazar,haksız olsa bile gelip yüzüme bişey demez.Ben evin en küçüğüydüm herkes nazımla oynardı. Evlenince öyle olmadı,yeri geldi ben eşimin triplerini çektim,yeri geldi o beni idare etti. Dengeledik birbirimizi.

Biz kavga edince çok kötü oluyorum. Yiyemiyorum içemiyorum işe konstre olamıyorum oda öyle. Çok küs kalmıyoruzda zaten ama o zaman bile asır gibi geliyor. Birde korkuyorum bu kavgalar ya ondna yada benden birşeyleri alıp götürüse diye ama anlamıyoru nasıl çıkıyor nasıl tartışıyorz aklım ermiyor.

bizde kavga ediyoruz mesela ama ben haklı olsam da hiç küs kalamıyorum.ya canım trip atıp biraz süründürmek istiyor eşiimi ama yok anam yapamıyorum:33: o ise uyuz mu uyuz benim tam tersim..Öldürsen laf atmaz o kadar inat..keçicik nolacak al sana kocişş:33:

Eşimle küs kalamıyorum bir saat bir sene gibi geliyor..Önemli şeylerden asla değildir tartışmamız..Hep ıvır zıvırdır çok şükür.Hal böyle olunca en iyisi kocamın boynuna sarılmak oluyor:)

son 15 güne kadar vara yoğa tartışan birbirini çok seven
ama anlamayan çiftlerdik hayat öyle bir ders verdiki
herşeyi çok net anlattı bize 15 gündür tartışmıyoruz
:nazar:

yıllarca annesinin babasının küçük prensesi olan biz kız çocukları,evlenince de aşık olduğumuz adam çok değer verecek ep böyle gidecek sanarak yanılıyoruz. ailemiz kadar değeri vermiyo kimse bence. elin oğlu (!) naz çekmiyor fazla. iki özür diliyor, üçüncüsünde yeter artık oluyor. erkeğin merhametli olması çok önemli kızlar. benim eşim 15 dk dan fazla dayanamaz, gelir özür diler, sarılır zorla öper. ama uzatırsam bu sefer o küser gider.

kavga mı ahh ahh tam üzerine bi konu oldu
kavga edemiyoruz ben düşüncemi kırgınlığımı söylemeye çalışıyorum
sevgili kocam susuyor yada zeytinyağı gibi üste çıkıp bi kalıbını bulup beni suçlu çıkartıyor
tabi o konuşana kadar tribide bitmez kızgın olan kırgın olan benim trip atan o :19:
nası oluyosa yine adım atanda ben oluyorum
bi özür dileyip bi adım atmaz şişirir suratını oturur deli eder adamı uyuz eder ama
inadından vazgeçmez :84:
ben patlarım resmen konuşmaya çalışır toparlamaya çalışırım
ztn sinirden ağlarım hiç gelemiyorum öle hallere çok sıkıntı yapıyorum :5:
şöle umursamaz olsam sallamasam adım da atmam biraz uzatır çektirirm ama yok yapamıyorum ki
sonra geçer bilgisayarın karşısına oturur bütün gece ben gidip yatarım sonra duymam ztn geldiğini de öle sabah olur ertesi gün bişi olmamış gibi olmaya çalışır halletmeden kapatırırız
ben sayarım uyuzsun işte sinir nolcak derim sensin o der gıdıklar beni geçer gider
ama geçene kadar ben benden gidiyorum malesef çok hassasım bu huyumu hiç sevmiyorum
ama yapamıyorum umursamaz olamıyorum yaaa
napmam lasım artık alıştı ztn bu duruma trip atsam o daha çok atcak
mecbur kapanıp gidiyo yapcak bişi yok :50:

çok normal bazen bizde de gereksiz kavgalar olur. önemli olan birisi ağzına geleni sayarken bi tarafın alttan almayı başarabilmesi. iki taraf birden bağırırsa oalylar kopuyor tabi.

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım bende genelde regl döneminde kavga çıkarırım ozaman eşim cevap vermez susar. onun gergin olduğunu anladığın biz zamandada ben susarım. zaten yapılması gereken herşeyde bundan ibaret değilmi?

cok sık olmasada arada oluo ufak tefek seyler... lafı sokup sokup mutfaga gıdıorm:52::52::52::52: ya da yanına oturup sıgara yakıorm:52::52::52: sonaa sarılıoruz..
ama cok sinirliyse o konusmamayı tercıh edıorm... :64::64::64::64::64::64::64::64::64: tabı ben karsılık vermeyınce susuyor, üzülüyor sona özür dilio :62::62::62::60::60::60::60::60:

işte zafer:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

kavga mı....
kavgasız akşam olmuyorki...
hele de çocuk varsa...
daha bu akşam kavga ettik...sebep: çocuğun ayakkabısını çıkar dememdi...

neden o çıakrcakmış..ben çıkarmicakmişim....emir vermişim falan filan....

özür diliyosa eşleriniz ne mutlu size...bizde evlendik evleneli hatta tanıdığımdan beri eşime 8 yıldır hep eşim haklı....hep ama hep..ne kadar haksızım meğer ben....süreklili benim ya haksız... o da hep haklı....

Back
X