yazsana canım çok merak ettimBen gene yazarım canım da diğerlerini merak ettim,direk sormak istedimm kaydirigubbakcemile2
biz hep sarılarak tv izleriz ağır yapmayız birbirimize:)
yeri gelir karıkoca dedikodu yapar kaynatırız yeri gelir güler eğlenir yeri gelir birlikte ağlarız..biz birbirmizin yanında kendimizi hiç kasmayız..
ay cok hos! kendi kendime guldum biraz once yazacaklarimi dusundukce...
ben genelde surat asar otururum (mutlaka asacak bi sebep bulurum) kocisim tatlim benim gelir gonlumu alir yanyana sarmas dolas otururuz sırnaşık şey ... Allah bozmasin
:asigim:
Geçmişe takılmış vaziyetteyiz:))
eşim işten eve geldıgınde önce yemekteyken iş muhabbeti yapar sonra ascık dedikodu yaparız :))
sonra mutfagı bırlıkte toplarız (eger keyfi yerındeyse) , tv acıp koltukta uyuyakalırız :))
çok nadir ayrı oturmuslugumuz vardr..
eger yanımda yoksa ben giderinm asla kasmam kendımı illakı gelsınde yanıma otursun diye beklemem :))
zaten eşim eve geldıgınden itibaren sureklı yanımda oturmamı ister ..o gelene kadar evın işini yada el işimi yapıyorum.. aşkım geldıgınde elimde bi iş olsun istemıyor..sureklı onunla ilgilenmemi istiyor.(yanyana oturmak dsında sureklı sarılmamı)
çok tşk ederim opuyorumnanaktan Aminn.. herkesın yuvası huzurlu olsun..Olması gerektiği gibisiniz Rabbim bozmasınn opuyorumnanaktan
çok tşk ederim opuyorumnanaktan Aminn.. herkesın yuvası huzurlu olsun..
Allah kavustursun bu arada.. en kısa zamanda eşine kavusman dileğiyle..
bende eşimden ayrıyım( salıya hazırlamıstım kendımı ama hava muhalefeti işte bilmiyorum ne zaman gelıcek yanıma (
Slm.Böyle mutlu çiftleri görünce çok mutlu oluyorum.Bizde aşağı yukarı aynı şekilde yaşıyoruz.Şimdi de bebişimizi bekliyoruz.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?