Esiniz Iliskiden Sonra Ne Yapior?

sizinki ?...?...?...?25 karakter oldumu ?

erkeklerin ilişki sonrası uyuması orgazm sebebiyle salgılanan bir hormonla alakalıymış ki çogu erkek sanırım uyuyodurra.s

neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz
ve neden benim eşim şöyle yapıyor diye cvp yazma gereği duyuyorlar anlayamadım
(çünkü çoook çok özel bir şey bu)

Son düzenleme:
bunu anlamıyorum..
bu topicin başında rahatsızlık olacak olursanız ne okuyun ne de cevap verin yazıyor..
o zaman rahatsız olan arkadaşlar sorudan ben gibi cevap vermesinler..soruyu eleştirmek ne diye anlamıyorum ben bunu???
:sm_confused:

peki siz neden bu başlığa bakma gereği duydunuz ve neden cvp yazma gereği duydunuztatlicadiarzu

tesekkur ederım tatlım merak edılmıs bnm esım ılıskıden sonra bana sımsıkı sarılıp uyur bende merak ettım anormal bır soru oldugunu dusunmuyorum anormal bulan hıc okumasınlülülülülülü

ayy madem böyle düşünecektin niye baktın ki.yanlış birşey sormamış arkadaş neden bu kadar stres yapıyorsun.

elisaaaaa...burası kadınlar klübü...sen hiç arkadaşlarınla veya dostlarınla konuşmaz mısın böyle şeyleri ? şunu sakın unutma biz kadınların aslında asıl merak ettikleri dışı değil içi ? yani aslında ilişki sonrası davranışlarından neler çıkarabileceğimiz :))) bence bu güzel bir başlık olmuş . tebrikler :)

cevabıma gelince...sımsıkı sarılıp uyuyoruz :) ya da uykumuz yoksa sigara içiyoruz...sonra mışıl mışıl hoorrrr :)))

muhalefet olmak hır çıkarmak yerine yukarıda eklediğim resme bak bakalım ne yazıyor...
anlamıyorum bu tarz insanları maden rahatsız oluyorsun okuma-cevap yazma ne ortamı germeğe kalkıyosun...
bu gibi benzer topikler daha öncede açıldıki arkadaşın sorusunda bi abeslik görmüyorum...
ne sen bizi tanıyorsun ne biz seni burda herkes bayan ve dilediğimiz gibi sohbet ediyoruz...
he senin etik kurallarına uymuyorsa bu bölüme girmezsin olur biter....

soruna gelince tatlım...
biraz sohbet eder ve sarılıp uyuruz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…