Esiniz Iliskiden Sonra Ne Yapior?

ben evli dilim ama evli olan bayan arkadaşlarımıza bikaç çift sözüm olcekyasakkelime

eğer kocanız kıçını devirip horul horul uyuyosa kızıp alınmayın sakın. yani burdakilere bakıp benim kocam nie böle dil demeyin. çünkü bi yerde okudum. bu erkeklerin tabiatında varmış yani normal halleriymiş. üzülmeyin sonra dımam mı bacilarım. erkek milleti işteşakkıdı

halay çekiyoz tey tey tey:D şaka canım eşim yok bu nedenle uyurmu,banyomu yapar,fabrika bacası gibi tüttürürmü bilemeycem:P kısmet artık bakem şansıma nasıl bir koca düşecek:)))

ben evli dilim ama evli olan bayan arkadaşlarımıza bikaç çift sözüm olcekyasakkelime

eğer kocanız kıçını devirip horul horul uyuyosa kızıp alınmayın sakın. yani burdakilere bakıp benim kocam nie böle dil demeyin. çünkü bi yerde okudum. bu erkeklerin tabiatında varmış yani normal halleriymiş. üzülmeyin sonra dımam mı bacilarım. erkek milleti işteşakkıdı

canım sana bi çiftte benim sözüm olucak evlendiğin zaman daha iyi anlarsın ilişkiden önce etrafında pervane olur ilişki bittikten sonrada yatar sen yokmuşun gibi uyur tabi yeni evliler bunu yaşamaz ama ilerleyen zamanlarda bu şekilde olur daha biz o aşamaya ngelmedik ama insan kendini kullanılmış gibi hissedi,yo ordan normal demek kolay

valla cok ısteklı olabılır ama hıyar bı kocaya sahıp degılım herzaman sarılır oper kalkıp gıtmektense bana sarılıp uyumayı ve benı ne kadar cok sevdgıını anlatmayı secer sukur ıyıkı bole bı kocam varrŞenizŞenizŞenizcok sevıyorumm onuu

aysecim aynen benim eşimde öyle bana sımsıkı sarılır seni çok seviyorum askım der bende ona sımsıkı sarılırım cxünkü gurbet elde birbirimizden başka kimsemiz yok
ben genelde ondan önce banyo yaparım o uyumayı tercih ediyooo

vallaha kızlar benim goncamda
beni öper sımsıkı sarılır benimle olduğu için şükreder hiç ayrılmayalım diye melankolikleşir sonra kalkarız sigara içeriz:delphin: eskilerden laflarız tabii herzaman değilde bağzen o rahmetli babaannesinden ben dedemden çok duygusallaşır :a015:

bana tekrar tekrar sıkı sıkı sarılır anlımdan öper sonra geçeriz yatağa sırt üstü kolunun üzerine yatırır beni ya yüzünü boynuma gömer yada beni göğsüne yatırır uzun uzun iç çekdikden sonra bana beni çok sevdiğini anlatırken uyuya kalır:asigim:

bende onu izlerim hatda sacma olucak bağzen nefes ritmimi onunkine ayarlamaya çalışırım o esnada bende uyur kalırım sabah işe giderken beni yine öpüçüklere boğar ve ben o güzel yeni güne başlarım:asigim:

arkadaşlarrr
bazı yorumları okurken aynen şöle dedim
Hadi canım :roflol:
kaydirigubbakcemile2

benimki sigara içer

dikkat ettimde çoğunuz uyuyonuz banyo yapmıyonuz mu hanımlar çok günah heen banyoo abdest almaya tamam mı canlarım :)))))

evet bence de....
bir kaç sayfa okudum. çoğunuz banyo yapmaktan hiç bahsetmiyorsunuz:uhm::uhm: en fazla sabah ezanına kadar öyle durulabilir ondan sonra gusül alamak farz......

ay canlarım biz manotonlaştık yaw biz naparız küçük bebeişim oldu iççin onu gusülsüz emzirmek istemem oyüzden hemencecik yıkanırım eşimde öle ama bebiş olmadan önce biraz sarılır uyurduk.anam sarılamıyozki artıkın bebeiş gece emdiği için yanımızda yatıyo ufacık seste uyanıyo..:)))

ay alemsiniz kizlar ya tamamini okudum konunun:roflol:

Önce bunu yapiyor:dance:
Sonra bunu:delphin:
Sonrada bunumirmirmirmir

gülsüm sultan cok kisa ve öz anlatmis olayikaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5şakkıdı:roflol:gusül abdestii alıyorrr su kesiksee teyemmümm alıyorr

eh danam sana da demeden gecmeyim bari,
le madem sular kesiliyo, niye bi kova su doldurup koymuyon kenarananiknanik

neyse gidip :delphin:icem

zar zor yataktan kalkar duşunu alır,sonra ben giderim duşa,çıktığımda bir bakarım uyuyakalmış,ama sabah uyanınca sarılır,öper!bu arada arkadaşlar uyuduğunda kızmayın eşinize bir yerde okumuştum,nerde hatırlamıyorum şimdi,fazla erkeklik hormonu salgılandığı için uyku basıyormuş onları,doğalarında var yani uyuyakalmak! :)

artik bende yorum yapabiliyorum :roflol:

esim iliskiden sonra önce yanimda yatili kaliyor..sonra dus'a gidiyor..sonra geri geliyor (ben gidiyorum dusa bu arada) sonrada misil misil sarmas dolas uyuyoruz...

he rilişkiden sonra yüzünde salakca :) bır mutluluk ve gulumseme ıfadesı olur kocısımın..ve kesınlıkle benı ızler uzun uzun..sarılır,öper,koklar..guzel seyler söyler.....sonra tabııı abdest almayaaaaaaaaa....hmmm hala tadı damagımızda kaldıysa banyoda devam ederız..abdestı bıraz daha ertelerız:)

Back
X