Eşiniz ilki misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizin ilki misiniz?

• Ankete Katılan
    344
ben sevgilimin ilki olmayacağım,
bu konuyu konuştuk,
baya kıskançlık yaptım "nasıl yaparsın,nasıl benden başkasına dokunursun" vb. diye.
"senin karşıma çıkacağını bilsem inan dokunmazdım" dedi.:1hug:

valla bizde 18 yaşında tanıştık ama ilki olduğumu sanmam.....sorunda diil bence....ama umarım ölene dek ikimizde birbirimizin sonu oluruz.....

erkegimin sözüne güvenmiceksem ne isim var onunla.. güveniyorum ben sahsen.. yok öyle bi süphem..

kesinlikle katılıyorum güvenmeyecek olsam işim ne..kaldıki bu konu hakkında yalan söylemesini gerektirecek birşey yok.erkek doğası çok eşli denmiş evet çoğu erkek çok eşliliği marifet sayıyor ancak bu görüşü desteklemeyen erkekler de var.sevdiğinden başkasıyla duygu olmadan bişeyler yaşamak istemeyen erkeklerde var tıpkı çok eşli erkekler olduğu gibi.

ilk değilim:mymeka: son olmayı isterim kesin diye konuşmuyorum kimin ne olacağı belli olmaz.

bence ilk olmak öyle güzel birşey değil:1no2: önemli olan sonuncu olmak ve öylede kalmaka.serkekler aç gözlü ve meraklı biraz bence CADIARZUdeneyimli olması daha iyi gözü dışarıya kaymazsengözlerimebaksanabtabiki bende ilki değilim:1no2:

ben olduguma eminim çünkü onu tanıdıgımda ben 15 o 17 yasındaydı.on sene boyunca çıktık ve sonra evlendik zaten arada bi boşluk olmadı yani hiç fırsat vermedim :icecream:

rındamın valla çok doğru düşünüyosun canım tebrik ediyorum canım

Son düzenleme:
tecrübe bazen eğitimden üstündür tecrübe edilmeden yapılan eğitim sadece beyindeki bilgidir bu yüzden tecrübe derim bir ağaç oymacılığı sanattır bunu en güzel işin ehli ustası yapar öğreticiside odur sexde bir sanattır bunuda en iyi ustası yapar bir ustadan öğrenip tecrübe etmekde bir kadını tacrübeli kılar ay biraz bilimsel mi oldu nee arkadaşlar hepinizin fikirlerine saygılıym lütfen yanlış anlaşılmak istemem sadece kendi fikirlerimi kesit olmadan söylüyorum o kadar

İlk olduğunu söyleyenler bunu nasıl anladınız.
Anlamanın bir yolu var demekki. Bu konuda cahil kalmışım.kaydirigubbakcemile3

ben de oda ilk .ama inanın ilk olmak kadına da erkeğe de gurur ve sevgi veriyor.kocişimi çok seviyorum(gerçi çıkarken atar tutardı ama hepsi fossssssssssssssssssss)o herşeyiyle sonsuza kadar benim heheheheheheheheh!...:lepi::lepi::lepi:

evet sanırım gayet açık oldu sorum. cinsellikde eşinizin ilki misiniz?

Evet ikimizde birbirimizin ilkiyiz...
ona bunu bir defa sormuştum daha önce hiç bi kadınla birlikte oldunmu diye...hayır olmadım ilk birlikteliğimi evleneceğim kadında yaşamak istedim demişti bana...sırnaşık şeysırnaşık şey

çok güzel cveaplar var.
ve yarı yarıya hemen hemen. ama en güzeli sonu olmak

ilki değilim..ama sonu olmak yeter bana... benden önce ne yasamıssa geçmişte kaldı..bundan sonrası önemli olan benim için...

evet bende eşimin ilki ve sonuyum bununlada gurur duyuyorum. eşimi çok seviyorum....
ayrıca bunu anlamak kolay aslında yalan söylee belli olur anlayan anladı sanırım :)

evet oda bende birbirimizin ilkiyiz
bundan adım gibi eminin
hani nerden biliyolar acıklasın birisi denmiş ya sebebbini açıklardım ama neyseeee hiç girmim o konulara :))))

degilim biz evlendigimizde eşim 36 yasındaydı zaten benneyaptımki
ama sonuncu oldugumu biliyorum :asigim:

Back
X