• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kalbinizi kırınca yada tartışınca ne yaparsınız?

Yazık degil mi sana ?
Birilerinin hayattan alamadıgı zevkin hıncını senin hislerinden, bedeninden çıkarması seni hissizleştirmiş farkında mısın ?

Çok güzel tarif etmişsin arkadaşım evet hayattan alamadığı zevki benim hislerimi yok ederek almaya çalışıyor.Ben konuştum mu çok güzel konuşurum son bir yıldır da böyle konuştum geçen ay çok büyük kavga ettik ve ben yerlerden topladım kendimi çok canım yandı.Yani fiziksel değil psikolojik olarak canım çok yandı.O günden sonra tepki veremedim.İyi olsam neden iyisin aramız çok mu iyi böyle mutlusun kötü olsam ben seni mutsuz ediyorum özür dilerim ayrılalım mı takmasam beni ciddiye almıyorsun demeler..Tükendim..O da tükendi..Gizli gizli ağladığını yakalıyorum..O kadar üste çıkmasa duygularını koyverse bu kadar büyümez herşey..Ben koyverdim yoksa sağlığımdan gidiyor...

Eşinizin psikolojik sorunları var bence. Teklif ettiniz mi hiç psikoloğu ?
Sizin kötü olduğunuzu nasıl düşünüyor, yani sizin ona zarar vereceğinizi mi düşünüyor?

Evet psikolojik rahatsız faka tkabul etmiyor dışardan görseniz bal kaymak zaten..Kimse bu adam senin eşin böyle biri olamaz der.Benim ona zarar vereceğimi hatta hayatını mahfettiğimi düşünyor.Bu tamamen bir hastalık.

Evet psikolojik rahatsız faka tkabul etmiyor dışardan görseniz bal kaymak zaten..Kimse bu adam senin eşin böyle biri olamaz der.Benim ona zarar vereceğimi hatta hayatını mahfettiğimi düşünyor.Bu tamamen bir hastalık.
Bu çok ciddi bir sorun. Alanım değil ahkam kesmek istemem ama şizofrenler herkesin ona zarar vereceğini sanır.
Astoria Astoria sanırım psikolojiyle alakalıydı mesleğin.
Dediklerimde yanlış bişey varsa düzeltilmesini isterim , yaftalamayı sevmem. :110:

Ben çok sabırlı bir insanım.Yani ailem arkadaşlarım peygamber sabrı var diyor.Ama çok neşeli de bir insanım.Eşim beni kışkırtır sinirlendirir.Üstüne bende hata görür.Eğer cevap verirsem benden nefret eder vermezsem nereye kadar böylesin bakalım diye şaşırır ve baktım hala muhatap olmuyorum sakinleşir kendini iyi hissedip muhabbet açar.
Böyle biri değildi.Yıprandık herşeyden.Bende çookk cevap verdim zamanında..Şimdi o kadar tepkisizim ki arkadaşlar.O kadar tepkisizim ki..Yani şu an kendime de şaşıyorum o kadar yorulmuşum...Bendeki normal mi onu anlamaya çalışıyorum
anlık tepkımı verırım sonra susarım bır sure muhattap olmam ama uzatmam.

Yatak odasına gider yatar uyurum. Ama tabi ilk önce sebebini anlamasını sağlarım. Güzelce anlatırım ki zaten anlamaz. :)

Bu çok ciddi bir sorun. Alanım değil ahkam kesmek istemem ama şizofrenler herkesin ona zarar vereceğini sanır.
Astoria Astoria sanırım psikolojiyle alakalıydı mesleğin.
Dediklerimde yanlış bişey varsa düzeltilmesini isterim , yaftalamayı sevmem. :110:

Konuyu okumadım şizofreni tanısı alan biri mi var? Şizofreninin alt türleri vardır, paranoid olanlarda evet dediğiniz durum vardır ama her şizofrenisi olan bireyde paranoyaklık yoktur.

Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
yaptığı hareketin yanlış olduğunun farkındaysa özür diler gönlümü alır..farkında değilse ve suratımı asarsam konuşmazsam daha da sinirlenir..isterki ben ona açıkça yanlışını yüzüne söyleyeyim oda farketsin hatasını...şu açık bir gerçekki bir taraf muhakkak alttan almalı yoksa işler daha da fenalaşıyor..bide yeni evliysen sıkıntı.. zamanla birbirini tanıyıp öyle hareket ediyor insan..onun için ilk zamanlar sabırlı olunmalı

Paranoid nasıldır?

Şu an yeni tanı kitabında alt türler çıkarıldı aslında ama şizofreni olan bireylerde sanrılar, halüsinasyonlar, ya da dezorganize konuşma dediğimiz karmaşık, gelişigüzel konuşma belirtilerinden en az birinin görülmesi bekleniyor. Sizin eşinizle mi alakalı şüpheniz var?

Ben esime sinirlenirsem sinirlendirdigi konuyu oturup konusuncaya dek duzelemiyorum. Surekli asık olur suratim.

Ama konussak da bagirarak kızarak değil.
Sitemli konuşurum o da öyle.
Ama agir bir sebep varsa o zaman sakin kalmak zor olur.

Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
trip atarım yatakodama giderim genelde söyleceğimi söylerim tabi ki içimde tutmam

Konuya ve ruh halime göre değişir. Bir de ortam konuşmaya müsait mi ona bakmak lazım?

ben küserim
çok pis küserim
normal normal durur susarım önce
sonra eşim hatasını anlayınca ölümcül surat ifademi takınırım
yani 5 karış surat yaparım ve bu çok uzun sürebilir
gönlüm alınana kadar adama hayatı cehennem gibi yaparım.

sonra konuşmaya hazır hissettiğimde başlarım laf sokmaya
her şeye ters cevap veririm, adamı hayattan soğuturum.
özürler dileyip, beni mutlu edecek şeyler yaptığında yavaştan normale dönerim.

çok lanet bi tarafım vardır. intikamım soğuk, acı ve uzun sürer :D

Şu an yeni tanı kitabında alt türler çıkarıldı aslında ama şizofreni olan bireylerde sanrılar, halüsinasyonlar, ya da dezorganize konuşma dediğimiz karmaşık, gelişigüzel konuşma belirtilerinden en az birinin görülmesi bekleniyor. Sizin eşinizle mi alakalı şüpheniz var?

evet var tabi ama asla kabul etmez.Dezorganize konuşma dediğiniz nedir?

Back
X