• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kalbinizi kırınca yada tartışınca ne yaparsınız?

Küs kalamam ben.. Gider başka odaya ağlar ağlar iyice kurarim kafamda o ara esimde evden çıkıp gitmiş olur aksama kadar sinirden ölürüm aksam eşim arar hic bişi yokmuş gibi ekmek alincakmi bisi lazimmi der bende hic bişi olmamış gibi cevaplarim o kavga orada bitmiştir uzatamam.. Gene de öküzlük yaptığını bilir ve o gece bana sarılıp uyur..

Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
O anda uzak durup bir sure surat asarim konusmam.Daha sonra uygun bir ortam hazirlayip mesela bas basa bir yemek veya birer kadeh icecekle inceden konuya girerim o da gönlümu alir.

Ben cok hassasim kalbim olur olmadik seye kırılıyor. Susuyorum suratim dusuyor. Haksiz olduğunu düşünürse mutlaka gönlümü aliyor bi cikolata, hediyeyle ya da sarilarak. Ama haksiz yere abarttigimi düşünüyorsa gerekmedikçe konusmuyoruz birkac güne duzeliyoruz gidiyor o negatif elektrik. Konusmak istedigimde hayir derse kiyamet kopuyor bende ben kuseyim ama o küsemez:KK11: konusunca da 3 4 saat ayni konuyu konusup net çözüme ulastiramadan sıkılıp kapatıyoruz..:KK51:

Son düzenleme:
Ben çok sabırlı bir insanım.Yani ailem arkadaşlarım peygamber sabrı var diyor.Ama çok neşeli de bir insanım.Eşim beni kışkırtır sinirlendirir.Üstüne bende hata görür.Eğer cevap verirsem benden nefret eder vermezsem nereye kadar böylesin bakalım diye şaşırır ve baktım hala muhatap olmuyorum sakinleşir kendini iyi hissedip muhabbet açar.
Böyle biri değildi.Yıprandık herşeyden.Bende çookk cevap verdim zamanında..Şimdi o kadar tepkisizim ki arkadaşlar.O kadar tepkisizim ki..Yani şu an kendime de şaşıyorum o kadar yorulmuşum...Bendeki normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Sende kendimi gordum. Ben de o kadar yoruldum ki artik tartismaktan, kendimi aciklamaya calismaktan ve her seferinde alaya alinip dalga gecilmekten. Saglikli bir tartisma yapamiyoruz esimle. Ben de susacagim artik, nasil olsa konussam da cidiye alinmiyorum, bir cozumu de olmuyor. Tum suclu ben oluyorum.

Küserim eğer pişman olarak gelirse yüzünü büze büze gözleri sulanmış uzAtmam kıyamam çünkü ona.

eskiden tartışıyordum. ama onun çenesi ile başa çıkarmıyorum 3-4 saat de konuşsak sonuçta ben haksız oluyorum üstüne de başım ağrıyor. artık o suratını asınca ben de üstüne gitmiyorum 2-3 gün asıp kendi haline dönüyor

Back
X