Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
eşim babasıyla geçmişte husumet yaşamış samimi değil onunla pek konusmaz
Kv nin teli yok
Oyüzden görümceyi arar hep( kv kple yasıyo) ben de geçmişte görümceyle husumet yasadım oyüzden gıcık oluyorum
En ufak seyde hemen mesaj atıyo eşime abi şunu duydun mu bunu duydun mu? Eşim hergün onu aramaz ama o aramayınca hemen abisine kendini hatırlatma amaçlı mesaj atar

Bukadar kıskanıyo hala benden eşimi..buna da anlam vermiş değilim
Eşime söylerim ara babanla annenle konus keşke babasıyla annesiyle samimi olsa da bu görümce kendini bişey sanıp havalara girmese

Not:( keşke görümce yerine kaynım olsaydı, kıskanc rekabetcı insanlardan nefret ediyorum)

Ya detay vermiyorsunuz ya da saçma şeyleri kuruntu yapıyorsunuz. Ne var yani kardeşiyle konuşacak tabi,sizin kardeşiniz yok mu siz konuşmuyor musunuz ? Şahsen ben erkek kardeşimle her gün konuşurum telefonda ya da mesajlaşırım. Bunda abes olan taraf ne anlamadım ?

Ya detay vermiyorsunuz ya da saçma şeyleri kuruntu yapıyorsunuz. Ne var yani kardeşiyle konuşacak tabi,sizin kardeşiniz yok mu siz konuşmuyor musunuz ? Şahsen ben erkek kardeşimle her gün konuşurum telefonda ya da mesajlaşırım. Bunda abes olan taraf ne anlamadım ?
Kardeşi abisine ve bana takmış durumda
Ev kızı okumamıs etmemiş kültür yok bi uğrası da yok napsın bizle ugrasıyo
Ben de rahatsız oluyorum dogal olarak
Bana geldiğinde mesela öyle oturuyo sabahtan akşama tv.. bi yardım et sen küçüksün dimi ayıp bişey

Bana geldiğinde mesela öyle oturuyo sabahtan akşama tv.. bi yardım et sen küçüksün dimi ayıp bişey

Sizin sıkılmanızı da anlayabilirim ama görümceniz muhtemelen evde anne babadan sıkılmış hele bir de okumamışsa sosyal çevresi de yoktur pek fazla. Size gelerek bir nevi kafa dağıtıyordur. Dedikodu fitne fesata bulaşmıyor arkanızdan iş çevirmiyorsa bence anlaşma yoluna gidin

Geçmişte yaşadığınız husumeti merak ettim. Görümcelerim abileri ile sürekli iletişim halinde, babalarıyla bu kadar konuşmaz hiçbiri ama içimden zerre kötülük geçmedi bu zamana kadar. hatta saç rengini değiştirince bile resim çekilir atarlar ben de bakarım yorum bile yaparım. Bazen diyorum ben mi salağım :) ben de görümceyim ama abimlere karşı böyle değilim tam tersi sınırı cekmisimdir. Hele de şurada okuduğum görümce olaylarından sonra iyice el etek çektim :)) husumeti merak ettim cidden?

Sana bulaşmıyosa, konuşmaları senin ilişkini eşini etkilemiyosa konuşacak tsbi ki kardeşi sonuçta. Onada sen karar verecek değilsin. Seninde eşin ailenle konuşmandan rahatsız olsa ne hissedersin. Tamamen kaynana görümce önyargısına göre hareket ediyosun ortada yanlış bişey yok

Şu yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizde pek kültürlü sayılmazsınız sahi kültür nedir?

benim gorumcemde okumus ama hic bir is yapmayan bir tip genelde ama ben konusmasalar rahatsiz olurum ailesini tanimayan beni hic tanimaz cok sey gecti ailesiyle aramda ama yinede aramali gorusmeli dogrusu bu bence

aranizda neler yasandi bilmiyorum burda anlattiginiz kadariyla soyluyorum.bana siz onu kiskaniyomussunuz gibi geldi.ne var abisiyle konusuyorsa cok normal niye boyle dert ettiniz ki.benim esimde gorumcemle konusur.kucuk gorumce cok gicik surekli herseye burnunu sokan biridir ama abisiyle iliskisini hic kiskanmadim konusacaklar tabi.hatta ben ara konus diyorum aile sonucta

Üslup... pek kültür abidesi gibi gelmediniz bana. Neyse. İş yapsın istiyosanız xcim gel bana mutfakta yardım et, hadi salata senden vb. şekilde rica edin. Yani dilinizi burada kullandığınız gibi kullanın..

Şöyle anlatıyım
Biz eşimle ilk tanıştığımızda beni önce annesi ve görümcemle tanıstırdı başta ben samimiyetine inandım güvendim sıcak kanlı iyi davranıyor bana filan,,konusur dertleşirdik filan sonra bu bana ters gitmeye başladı durduk yerde...

Mesela eşimle olan ilişkimizi sorardı nasıl gidiyor filan ben anlatırdım ayy bana da öyle yapardı bana da şunu bunu alırdı
Yani olayları hep kendine çekerdi hala da öyle..bi türlü abisinin evlendiğini kabullenemedi kendi itiraf etti abimi kıskanıyorum diye
Benden kıskanman cok saçma ben onun karısıyım dedim

Misal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo

Nişanımızda hiç yanımıza gelmedi
Bütün gençler geldi birlikte oturduk , yaşlı kesim de birlikte oturdu
Baktım o oralı olmadı mesela
Tepkili gibiydi sanki nişanda..pastayı bile yememiş atmış

Bana geldiğinde de baktım öyle oturuyo bişey yaptıgı yok
Ben çalışıyorum üstelik..neyse kendi agzımla rica ettim o yardımı da yarım yamalak yaptı misal bulaşıkları topluyordu makineye bile atmıyor direk tezgaha..gel de sinirlenme
Bunları hak edicek bişey yapmadım
Nedir bu gelinlerin görümceden çektiği
Oyüzden ben iyi görümce tanımıyorum inanmıyorum da..halam bile hala annemin arkasından konusuyor

Şöyle anlatıyım
Biz eşimle ilk tanıştığımızda beni önce annesi ve görümcemle tanıstırdı başta ben samimiyetine inandım güvendim sıcak kanlı iyi davranıyor bana filan,,konusur dertleşirdik filan sonra bu bana ters gitmeye başladı durduk yerde...

Mesela eşimle olan ilişkimizi sorardı nasıl gidiyor filan ben anlatırdım ayy bana da öyle yapardı bana da şunu bunu alırdı
Yani olayları hep kendine çekerdi hala da öyle..bi türlü abisinin evlendiğini kabullenemedi kendi itiraf etti abimi kıskanıyorum diye
Benden kıskanman cok saçma ben onun karısıyım dedim

Misal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo
Bunlari niye konusuyorsunuz onu da anlamadim bence siz kafayi bunlara takmissiniz madem haliniz o anasiz babasiz tek cocuk alsaydiniz nillet tut kohusundan cikmadi ya herkesin ailesi var

diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim
Ya bu söyledikleriniz çok itici bence kusura bakmayın kendinizi neden övüyorsunuz ki. Bunları siz değil kocanız söylerse bir anlamı olur. Diğer türlü kız ne diyem mahmut mu diyem moduna girer.

Eşinizle sizden önce diyaloğları çok iyidir belki dertleşirlerdi evlenince kendisine olan ilgi azaldıgı için kıskanmış olabilir.Ama konusup mesaj atması da gayet doğal sonuçta abisi sizden önce de vardı onun hayatında.Kaynım olsa demiştiniz olsaydı başka zaman da eltim bana şunları dedi trip yaptı kaynım da ona uydu derdiniz büyük ihtimalle.

Back
X