Eşiniz madde kullanmış olsaydı hayata nasıl devam ederdiniz

derenderya

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
164
17
318
İnanın neler yasadigimj yazsam yetmez herkesin ayrı ayrı soruhu var evet ama işin işinden cikilmayacak duruma girdim bende bir çoğunuz gibi ama inanın en çok burda kiler anlar diye tekrar elim satirlara gitti 8 ay önce esimin kokain kullandığını öğrendik ailesiyle birlikte zaten çok tuhaf hareketleri vardı ama bunu yaptığı hiç aklıma gelmezdi önce duyduğumda kesinlikle bosanicam dedim ama ne zormuş bu kararı vermek çocuğum var 3 yaşını geçti hep mücadele veriyorum yanında oluyorum ametem de tedavi görüyor tedavi dediğimde ilaç tedavisi antidepresan uyku ilacı Vs içimiz rahat etsin diye de idrar tahlilleri anlatmak istediğim hep bıraktım diyor ama huyları çok tuhaf size kısaca şunu diyim o dönemlerde kızımın ve benim bilekligim kaybolmuştu o satmış bir sürü borcu saymıyorum bile velasil kelam aradan zaman geçti daha iyi gibi hakkını giyemem mücadele ediyor isi evi değiştirdi ortamdan ayrılmak istedi ama arada yine yalanlar paralar dönüyor hep ortaya çıkarıyorum yalanlarını ama eskiden kalan boralarım var diyor bisekilde inkar ediyor beni üzen olayda bugün yaşandı kızımın diğer kalan tek bilekligide kayboldu artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi ben ellemedim diyor daha ne kadar şans vericem qcaba düzelecek mi

İnanın neler yasadigimj yazsam yetmez herkesin ayrı ayrı soruhu var evet ama işin işinden cikilmayacak duruma girdim bende bir çoğunuz gibi ama inanın en çok burda kiler anlar diye tekrar elim satirlara gitti 8 ay önce esimin kokain kullandığını öğrendik ailesiyle birlikte zaten çok tuhaf hareketleri vardı ama bunu yaptığı hiç aklıma gelmezdi önce duyduğumda kesinlikle bosanicam dedim ama ne zormuş bu kararı vermek çocuğum var 3 yaşını geçti hep mücadele veriyorum yanında oluyorum ametem de tedavi görüyor tedavi dediğimde ilaç tedavisi antidepresan uyku ilacı Vs içimiz rahat etsin diye de idrar tahlilleri anlatmak istediğim hep bıraktım diyor ama huyları çok tuhaf size kısaca şunu diyim o dönemlerde kızımın ve benim bilekligim kaybolmuştu o satmış bir sürü borcu saymıyorum bile velasil kelam aradan zaman geçti daha iyi gibi hakkını giyemem mücadele ediyor isi evi değiştirdi ortamdan ayrılmak istedi ama arada yine yalanlar paralar dönüyor hep ortaya çıkarıyorum yalanlarını ama eskiden kalan boralarım var diyor bisekilde inkar ediyor beni üzen olayda bugün yaşandı kızımın diğer kalan tek bilekligide kayboldu artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi ben ellemedim diyor daha ne kadar şans vericem qcaba düzelecek mi

İnternette araştırın aybuder diye bir dernek var.eski bağımlıların birbirine destek oldukları bir dernek. Size ve eşinize yardımcı olacaklardır. Yavuz tufan koçak ve seyyide yörük

Belki esiniz gercekten almadi
Bukadar sans vermissiniz
Izleyin sorgulamayin zaten bana inanmiyor nasilsa diyip tekrar yonlenmesin.
Unutmayin anlattiginiz maddeyi birakmak cok zor destek olun biraktim diyorsa bileklik yok senmi aldin demek yerine goz hapsine alin.

Allah yardimcin olsun... Ben yasamadim ama esim de onceden kullanmis bisiler... Benden once tabi..ortamdan kisilerden uzaklasmasi iyi gelmeli aslinda.. İnan benim esimin 1arkadasi yok evden ise isten eve cunku o ortama girerse yuvasi dagilcak bilir... Esinle bi konus eger ki kalan borcsa hesap cikarsin sana senin elinde olsun liste.. Bilmiyorum bi sekilde anlasirsiniz insallah cunku en kotusunu artik geride birakmissinz gibi geldi bana

Yerinizde olsam çocuk için bırakırım
bu saatten sonra degistiremezsiniz bari çocuğu kurtarın

Doğru söylüyorsunuz elimden geleni yaptiktan sonra son çare bu biliyorum ama böyle bi hayat yaşarken de kendimden giden gidiyor şu an bosanmaya cesaret edemiyorum nasıl basedicem bilmiyorum

Doğru söylüyorsunuz elimden geleni yaptiktan sonra son çare bu biliyorum ama böyle bi hayat yaşarken de kendimden giden gidiyor şu an bosanmaya cesaret edemiyorum nasıl basedicem bilmiyorum

Adam gizlice eşya çalıyor
peki satacak bir şey kalmazsa napacak
ya bunun ucu kızınıza dokunursa. ..

Evet ediyor hatta ben ne zaman istersem.gidip tahlil veriyor bu zaman a kadar hep temiz çıktı tahlilleri ama kafam yerinde değil artık galiba sizofren gibi oldum ametem in tahliline bile inanmıyorum yalanlari var hala o bemi uzuyor bide bi kaç bişey kaybolması hala

Merhaba sırf bu konuya yazmak için login oldum. Eğer uzun süredir kullanıyorsa paraya ve maddeye erişimi olduğu müddetçe maalesef kullanma ihtimali çok yüksek. Arkadaşları da vardır kullanan. Kullanmayacağım der biri bir şekilde kanına girer. Bu arkadaşlarla tamamen irtibatının kopması ve paraya erişiminin kısıtlanması lazım. Ayrıca temin ettiği yer ile de irtibatının kopması lazım.Amatem testlerini bilmiyorum ama idrar mı veriyor . Amatem gibi yerlerde insanlar bazen kendi idrarlarını vermeyebiliyor. Eğer para ile ilgili yalanlar varsa madde kullanıyor olma ihtimali çok yüksek. Kokain tehlikeli bir uyuşturucu tipi ama eğer bırakmaya niyeti varsa bırakabilir. Bırakınca kriz geçirmez mesela. Kokain para demektir parayı sıkı sıkıya takip edin.

Evet ediyor hatta ben ne zaman istersem.gidip tahlil veriyor bu zaman a kadar hep temiz çıktı tahlilleri ama kafam yerinde değil artık galiba sizofren gibi oldum ametem in tahliline bile inanmıyorum yalanlari var hala o bemi uzuyor bide bi kaç bişey kaybolması hala
Tahlillerde çıkmayan başka bir şey kullanıyor olabilir mi? Doktorunuzla konuştunuz mu bunu?

Durumunuz zor. Kendimi yerinize koyup düşününce iki yol görüyorum. Ya eşimi bırakırım kızımla düzgün bir hayat uğruna. Tabii bunu yaparsam kızımın babasının iyice çukura gireceğini bilerek, son çare olarak yaparım. Ya da benim desteğimle ayağa kalkması için çabalarım.

Sanırım eşiniz sizin ona uzattığınız eli tutmakta zorluk çekiyor. Böyle devam ederse biteceğini söyler Bir süre daha yanında kalıp düzelmemesi durumunda bırakırdım onu.

Allah yardımcın olsun.
Çok zor bir durum destek olun gozlemleyin.hemen suçlamayın.iyice araştırın elinizden gelen herşeyi yapın.yapın ki hala aynı olduğunda kendinizi sorumlu tutmazsınz.içiniz rahat olur

Merhaba sırf bu konuya yazmak için login oldum. Eğer uzun süredir kullanıyorsa paraya ve maddeye erişimi olduğu müddetçe maalesef kullanma ihtimali çok yüksek. Arkadaşları da vardır kullanan. Kullanmayacağım der biri bir şekilde kanına girer. Bu arkadaşlarla tamamen irtibatının kopması ve paraya erişiminin kısıtlanması lazım. Ayrıca temin ettiği yer ile de irtibatının kopması lazım.Amatem testlerini bilmiyorum ama idrar mı veriyor . Amatem gibi yerlerde insanlar bazen kendi idrarlarını vermeyebiliyor. Eğer para ile ilgili yalanlar varsa madde kullanıyor olma ihtimali çok yüksek. Kokain tehlikeli bir uyuşturucu tipi ama eğer bırakmaya niyeti varsa bırakabilir. Bırakınca kriz geçirmez mesela. Kokain para demektir parayı sıkı sıkıya takip edin.

Merhaba çok teşekkür ederim öncelikle 8 aydır mucad ele veriyoruz ailesi dahil ortamı çok musaittı hemen sokağım izin başında aldığı kişiler düşünün ısyeride müsaitti buyüzden işi ve evi değiştirdik 1 ay oldu bu iyi bir adım ama ne kadar arkasında dolaşsam da takıp etsem de bişeylerı ortaya cikardigimda mesela aradığı numaralari önceden borç almistim o yüzden arıyorlar diyor bu değişikliği yaptığı için Biraz daha zaman vermek istiyorum ama kızımın bilekliği yine kaybolunca çok moralim bozuldu çok umut veriyor bide konuştuğu zaman bana bunu kullananlar çok yalan konusurmus zaten eşimde öyle biliyorum borçlarımı oducem herşey güzel olacak falan çok yoruldum ama çok mutsuzum çok kez bosanicam ddedim terkettim ölüme itersin beni diyor duzelmesem söylerim zaten benden hayır yok cocugumuzu kurtar bari dicem diyor

Doktoru ne kul
Tahlillerde çıkmayan başka bir şey kullanıyor olabilir mi? Doktorunuzla konuştunuz mu bunu?

Durumunuz zor. Kendimi yerinize koyup düşününce iki yol görüyorum. Ya eşimi bırakırım kızımla düzgün bir hayat uğruna. Tabii bunu yaparsam kızımın babasının iyice çukura gireceğini bilerek, son çare olarak yaparım. Ya da benim desteğimle ayağa kalkması için çabalarım.

Sanırım eşiniz sizin ona uzattığınız eli tutmakta zorluk çekiyor. Böyle devam ederse biteceğini söyler Bir süre daha yanında kalıp düzelmemesi durumunda bırakırdım onu.

Doktoru ne kullansa çıkar diyor hepsine ayrı ayrı bakılıyor mus bide bu kokain é para yetecek gibi değil illa belli olurdu diyorum bi yandan ama arada sırada yapialcak bişey değil galiba sürekli istek olduğu için şans veriyorum evet iki yol var kurtulamazsa yapacak bişey yok kabullenip böyle bi hayat yaşamak istemiyorum ama bilmeden de suçlamak ta olmuyor çıkmaza giriyor insan öyle mi böyle mi derken kafayı yedim

Kimse geçmişini geleceğine satır satır harfi harfine dökmüyor. Evlilik bir kumar derler işte bu yüzden, nişanlıyım onun elbet bana anlatamadıkları var çünkü benimde var. Herşey ortaya dökülürse sağlıklı ilişki olmaz.

Geçmiş gitmiş sadece tekrar edip etmemesi bu satten sonra seni ilgilendirir.
Takip et bir şekilde görmeye çalış eğer devam ediyorsa işin çok zor. Tedavisi için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalış. Allah yardımcın olsn.

İdrar testi için maddenin son 48 içinde kullanılması gerekiyormuş. Ayrıca bu madde de arada sırada kullanılabilir bir şey. Haftada bir kullanmak da yeteri kadar bağımlılıktır. Size tavsiyem haneye giren parayı yalnızca sizin kontrol etmeniz. Tek çözüm bu. Gelirini giderini dökecek ortaya. Maddi konularda şeffaf olacak. Harcadığı 1 liranın hesabını verecek. Eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa buna izin verecektir. Önceki konunuza baktım eşiniz nakit avans çekmiş size söylememiş. Siz yakalayınca da eski eşime nafaka verdim demiş. Açıkçası çocugunuz olduğu için bu kadar önemsedim. Bu borçlar, kıymetli eşyaların kaybolması, gizli para meseleleri maalesef çok büyük veri. Bu kadar borç içinde olmasının tek sebebi bu madde. Eşinizi seviyorsanız bırakmayın, bırakırsanız kendini maddeye verir ama çözüm bulamazsanız çocuğunuzun rıskını da düşünün lütfen :(

İdrar testi için maddenin son 48 içinde kullanılması gerekiyormuş. Ayrıca bu madde de arada sırada kullanılabilir bir şey. Haftada bir kullanmak da yeteri kadar bağımlılıktır. Size tavsiyem haneye giren parayı yalnızca sizin kontrol etmeniz. Tek çözüm bu. Gelirini giderini dökecek ortaya. Maddi konularda şeffaf olacak. Harcadığı 1 liranın hesabını verecek. Eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa buna izin verecektir. Önceki konunuza baktım eşiniz nakit avans çekmiş size söylememiş. Siz yakalayınca da eski eşime nafaka verdim demiş. Açıkçası çocugunuz olduğu için bu kadar önemsedim. Bu borçlar, kıymetli eşyaların kaybolması, gizli para meseleleri maalesef çok büyük veri. Bu kadar borç içinde olmasının tek sebebi bu madde. Eşinizi seviyorsanız bırakmayın, bırakırsanız kendini maddeye verir ama çözüm bulamazsanız çocuğunuzun rıskını da düşünün lütfen :KK43:

Evet eski konumda alakalı tabi ben sonradan anladım bana yalan söylemişti o zaman eski es muhabbeti yaptı sonradan öğrendim ki bunlar yüzündenmis işini değiştirdiği için ne kadar para geliri olacak onu tam anlayamicam ama yinede tüm gelir gider elimde banka hesapları telefon kayıtları Vs herseyi kontrol ediyorum düzelsin istiyorum evet hemde çok çocuğum var bende tam anlamıyla elimden geleni yapmak istiyorum vicdanen rahat olmak istiyorum herseyi yaptıktan sonra hala kurtulamıyorsa demek ki yapacak bişey yok derim belkide o zaman vazgeçmesi daha kolay olur ailemde bırak gel diyor ama şu an yapamıyorum boşanmak bu kararı almak ne kadar zormuş insanın başına gelince anlıyor

Back
X