Eşiniz,nişanlını,sevgiliniz size ne kattı ?

Son 1 ay içinde meğer benim ona ne çok ihtiyacım olduğunu öğrendim...
Kalbimdeki yaraları sarılarak kapattığı için her defasında.

Erkek arkadaşım bugüne kadar ilk çıktığım kişi ve yaklaşık 5 yıllık ciddi bir ilişkimiz var:nazar: onu çok seviyorum:16:.Bir insana güvenmeyi, değer vermeyi ve hayatta her şeyi kafaya takmadan yaşamanın önemini öğretti bana :22:

kocam olacak bana susmayı, sabrı (hemde ne sabır)ezilmeyi, özgüveni yitirmeyi,haklıyken altta kalmayı,haklıyken özür dilemeyi,hizmette sınır tanımamayı,aşağılanmayı öğretti...........

sevmeyi,
sevilmeyi,
sabrı,
fedakarlığı,
sakinleşip öyle konuşmayı,
yardımseverliği,
güvenmeyi,
alttan almayı,
tasarrufu,
kısacası o bana hayatı yaşamayı öğretti..18'imde tanıştım sevdiğimle ne kadar teşekkür etsem azdır mucizeme..

Dikliğimi törpülemeyi, alttan almayı öğrendim ondan diyebilirim. Birde gözlerim ile konuşmayı öğretti, hiç konuşmadan da sadece bakarak birbirimize anlaşabiliyoruz artık...Ama en önemlisi, sabrın ve beklemenin ne kadar zor olduğunu öğrendim :14:

Ön yargıyla hiç bir konuya yaklaşmamayı, yeri geldiğinde minik bir çocuk, yeri geldiğin de olgun bir bayan olmayı, ağlarken birden gözyaşlarımı silip gülebilmeyi, sorgusuz sualsiz sevgiyi, aşkın gerçek olduğunu, benimsemeyi, aşılamayacak hiç bir zorluk olmadığını, güvenmeyi öğretti nişanlım bana. Beni o büyüttü :17:

çok olumsuz biriydim olumlu düşünmeyi öğretti..
bu dünyada iyi insanların kalmadığını düşünürdüm ama iyi insanlar olduğunu öğretti..
sabırsız bir insandım sabretmeyi öğretti..
hayata hep gerçekci yaklaşan biriydim hayal kurmayı öğretti..
çok sinirli bir yapım var sinirlenmeyip sakince konuşmayı öğretti..hala da öğretmeye çalışıyo kıyamam adamıma:9:
kıymet bilmeyi öğretti..
onun gibi bir erkek olacağını hiç düşünmezdim..onu gösterdi bana..iyi ki var :69:

bu arada onu 19 yaşımda bulduğum için çok şanslıyım..6 yıldır benimle..

Son düzenleme:
Back
X