benim eşim satış işinde. her satışından sonra alacağı primle maaşını hesaplar yanımda. kafam şişerMrb hanımlar benim eşim mi sadece diye merak ettim..biz 6 senelik evliyiz ne maaşın net olarak söyler nede parasını ama başka bir yere de harcamaz biriktirir ev falan düşünüyoruz diye..ki arada kontrol ediyorum harcamıyor ama bazen çok zoruma gidiyo yaptığı ben çalışmıyorum çalıştığımda da pek parama karışmazdı eve harcardım ne yapacaksın derdi sadece
bizden kısmaz alır herşeyimizi biriktirir sadece kötü biri degil Allah razı olsun sadece borcu harcı tam söylüyor ya onu da soylesin isterdim ama benim hiç param olmaz kuaföre gidicem şu kadar derim verir öyle bir düzen işte benim küçük bebeğim var iki çocuk olunca biraz daha durmam gerekiyo evdeBen de bilmem esimin tam maasini o da benimkini bilmez. Zaten bizim maaslarimiz hic bir ay ayni kalmaz. Mesaimiz cok olur. Bayram su bu derken onlari 3 mesai aliriz. Kendim bile bilmiyorum maasimi.
Ben sizi anlamadim. Sizden kisip biriktiriyir mu? Yoksa ihtiyaclariniz karsilaniyor kalani mi biriktiriyor? Ikincisiyse bence normal. En iyisi siz de calisin.
Tutumlu canım benim ki ama saklamasın demi eşiyim sonuçta sanki biriktirdigi de bize neyi saklıyo çok alıyorum dese çok mu harcama yapıcam ben sanki biraz annesinden alışmış galibaMaalesef kendi bilir,tutumlu da değildir benim de sabrımın son demleri konuyu takipteyim,çözüm oldugunu sanmiyorum...Ne zaman devran döner gorecegiz elbet...
Bişey demez ne kadar deyince yuvarlar yada az söyler ama ben bir kaç defa gördüm ne kadar aldığını...aslında takılarım bozulduktan sonra kafaya taktım benim setlerimi ev için bozdurmuştuk kaynım satın almış bekar kv de de söyleme eşine demiş tesadüf eseri öğrendim ...maaşını saklaması doğru değil ama sebebini sordunuz mu neden böyle davranıyor?
saklamak mı ? benim eşim kuruşu kuruşuna söyler harcamalar da ortaktır zaten bizde...Mrb hanımlar benim eşim mi sadece diye merak ettim..biz 6 senelik evliyiz ne maaşın net olarak söyler nede parasını ama başka bir yere de harcamaz biriktirir ev falan düşünüyoruz diye..ki arada kontrol ediyorum harcamıyor ama bazen çok zoruma gidiyo yaptığı ben çalışmıyorum çalıştığımda da pek parama karışmazdı eve harcardım ne yapacaksın derdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?