Eşiniz/Sevgiliniz Çevre ile Muhabbetini Sıkı Tutar mı

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Atıyorum bir yerden alışveriş yapıyorsunuz beraber ya da o kendi yapıyor, (siz varken de yokken de aynı davranıs) kasa da çalışan veya herhangi bi çalışan ile gülerek muhabbet eder mi? (Alışverisle alakalı olsun olmasın) Bu kotu bir şey degıl ancak mesela diyelim bi mağazaya sık gidiyor ihtiyacını almak için e orada da bi kadın var onunla da muhabbetleri var. Rahatsız olur musunuz oradan alışveriş yapmasına ? Sizden bu muhabbeti gizlemese , ne var ki sohbet etmek istiyorum sadece dese tepkiniz ne olurduu . aslında sohbet canlısı olması hos ancak muhabbet icersnde olması kıskandırabilir mi sizi

Hayır eşimin dükkanın hemen yanında market var orada çalışan kasiyerlerin hepsi ile arkadaş erkekde var 2 kadın da var hepsiyle muhabbet eder şakalaşır da ama sorun etmiyorum arada bende giderim hatta bebegimiz ne zaman orada olsa onu da alıp markete gider onlara gösterir sevdirir zaten eşim karakterimi bildigi için sınırını bilerek davranır ama öyle her konuştuğu şakalaştıgı kişiden de kıskanmam

Ya ne hos kıskanmama huyunuz cıdden. Benımkının de sık gittiği bi yerde yaşça büyük bi kadın oldgnu bahsediyo.Konusmasına izin vermiyordum. Basitçe sohbete baslayabilen biri. Şaşırıyorum. Her o yere gittiğinde de telefonla benle konuşuyor olur. Uzak mesafelerde yasıyoruz. Sen hayatmda olmandan beri bütün kadınların varlığını sildim.ne olacak sohbet etsem hoşuma gidiyor gibi oluyor diyor. Yani sohbet canlısı ama ben olduğumdan beri karşı cinsle sohbeti kestiği için bu sefer de karşı taraf çekici gelmeye başlıyor galiba goygoy vs muhabbet için. . Beni de üzdü. En son da oraya gittiğinde beni aradığında “.konusmadım karşı yerden yaptım alışverişi ama konuşsam ne olacak” dedi. Bende hayır dedim sinirlenince de “hoş biseymi iyi git konuş sohbetini et sen” dedim. Keşke bende kıskanmasam ama ayar oldum.

Hoşlanmiyorum o tip insanlardan kadın olsun erkek olsun ,gereksiz muhabbetler .

Hoşlanmiyorum o tip insanlardan kadın olsun erkek olsun ,gereksiz muhabbetler .
Bende nedense sert tepki veriyorum. Zaten uzağız gözü önünde değilim. Bide çevresinde yaşça büyük kadınlar dolanıyor. Nedense benimkini yası büyükler beğeniyor galiba. İlgi görmek de herkesin hosuna gider. Ah su insanlar bi rahat durmuyor ya. Tmm arkadaşça muhabbet dost iyi de gönlüne bi soru işareti düşse aklı istemsizce kaysa kayar yani. Can Sıkıcı.

Belliki negatif enerji almışsınız o kişiden uzak olmasından kaynaklı böyle hissediyor olabilirsiniz yani biz evliyiz ve birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız oldugu için bu kadar rahat olabilirim ha negatif enerji aldıgım biri olsa bende söylerim yani o kişi ile ilişkini minimum seviyede tutarmısın hoşlanmadım derdim

Ben rahatsız olmam. Kıskanır miyim bazen evet duruma göre olabilir ama bu belki içimden bı kıskançlık olabilir. Belki yani o da.. Bir kadın olarak markette orda burda benimle konuşan kimseyi hiç yanlış ta anlamadım bugüne dek.

Gercekten oyle. Bizde o konum da siz gibii olsak amenna şayet hem uzaklık hemde iliskimiz yeni olması sebebi ile irrite ediyor beni.
Eskiden flörtoz bi yapısı olduğunu anlattığından belki de yargım. Hani muhattap olduğu kadın büyük ama zaten öyle niyetle yaklasmayacagını diyor sohbet sadece diyor. Ben hayatında olduğumdan beri hiç bi kadınla muhabbete girmemesinden dolayı üxerine cektigi eski ilgiyi özlemiş olmalı.

Yanlış düşünüyorsunuz bence. Eşinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. Aklı kayar diye korkuyorum demişsiniz ya önce bunu yenmeniz lazim

Doğru. Ancak bazı kadınlar da karşı cinsin güleryuzlu sohbetini yanlış anlayabilir diye düşünüyorum. Sevgilimin muhattabında olan kadın zaten yaşça büyük ona rağmen irrite oldum. Hem korkuyorum kadınla muhabbetlesirken şeytan dürtse. Ote yandan uzak yaşıyoruz birbirimizden. O yüzden üzüyor bu davranışı.

ben rahatsız olurum. Ha yaşça büyük olur teyze amca gibi görür hal hatır ederiz ama genel anlamda ikimizde hoşlanmayız gereksiz muhabbetlerden.

Bana biraz da karşı tarafın bu kıskanılma durumu hoşuna gidiyor gibi hissettirdi sanki sırf senden bu tepkileri almak için üsteliyo bence ipini sal kıskansan bile belli etme egosu büyürse ilerde sana sorun olur

ben rahatsız olurum. Ha yaşça büyük olur teyze amca gibi görür hal hatır ederiz ama genel anlamda ikimizde hoşlanmayız gereksiz muhabbetlerden.
Keske bnmki de öyle olaydı. Bide çok uzun saatler çalışıyor zaten azıcıkta vakit bulup sohbet ediyoken bide ayrı sehirlerdeyiz diye bu konudan üstüne gitmiyim diyorum da bilemedim. . Eskiden flörtöz yapısı olduğunu biliyorum kendi soylemisti. Bide onun ilk uzun iliskisiyim. Belki özlemistir üstüne çektiği ilgiyi. . . .

Demek ki tam olarak güvenmeden evlenmissin. Aksi taktirde benim eşim yapmaz diyebilmelisin. Kiskanman normal. Ama şu da var akli kayacak insanin her türlü kayar. Yapacak insan her türlü yapar. Güvenmeye çalış derim ben

Bana biraz da karşı tarafın bu kıskanılma durumu hoşuna gidiyor gibi hissettirdi sanki sırf senden bu tepkileri almak için üsteliyo bence ipini sal kıskansan bile belli etme egosu büyürse ilerde sana sorun olur
Cooooooookkkkkkkk doğru ! Hayatmda aldığım en doğru önerilerden birisi bu eminim.. erkekler de bazı kadınların yaptığı gibi bu kıskandırma davranışını yaparlar mı ya? ...
Bnmde aklımı kurcaladı bahsettiğiniz şey. Kıskandıgımı anlaması sonucu galiba hep o yere gideceğinde belirtir oldu.bugun de ağzımı tutamadım. Sakin konuşurken “bak onun olduğu taraf değil başka tarafa geçtim kasaya “ diyince hoşuma gitti. Dedi ki sonra “zaten dünya da başka kadın yokmuş gibi davranıyorm. Sohbet etsem ne olucak ya “ dedi. Hani zaten yaşı büyük diyor. Bende hayır dedim aynısını ben yapsam uygun olmaz dimi dedim “ne alaka” diyor. Galiba dediğin gibi ablacım

Evli değilim. Ve doğru yapacak inşan hiç yer koşul ayırt etmeden yapar. Acaba diyor insan acaba hani yetmiyor muyum gibisine hissediyor. Sohbet canlısı olması hos ancak başka birinin aklının sevglıme kayması bile rahatsız edici bi kusku. Kıskanç bi yapım olmasa keşke

Cok isterdim hayir hic etkilenmem kafama takmam diyebilmeyi gerçekten belki ileride daha olgunlaştırım
Daha önce gercekten kıskanmak ne demek bilmezdim hatta dunyanin en rahat insanıyım herhalde derdim
ama eşim hayatıma girdikten sonra sonra kaplan kesildim
Oyle muhabbetlere girse ki benim esimde cok esprilidir sever muhabbeti sosyalldir. Fazla olursa bende rahatsiz oluyorum eşime cok güveniyorum ama ona begenilerek bakılması bile beni sinir ediyor ozguvenli de bir kadinim onunla alakası da yok dış görünüş olarakta oldukca fazlayım ama gel gör ki eşime bir kaplan misali

Burcun ne ?

Valla ne yalan soliyim ben konusanla konuşmayı çok severim ama tabi ki tanıdık seviyesiyle konustuklarim da bana asildığını ettigini de hiç düşünmedim. Ben de konuşan insan severim. Ama eğer guvenmiyorsam isterse evden dışarı adım atmasin yine de güvenemem. Güvenmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…