• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/Sevgiliniz Çevre ile Muhabbetini Sıkı Tutar mı

Cok isterdim hayir hic etkilenmem kafama takmam diyebilmeyi gerçekten belki ileride daha olgunlaştırım😅
Daha önce gercekten kıskanmak ne demek bilmezdim hatta dunyanin en rahat insanıyım herhalde derdim
ama eşim hayatıma girdikten sonra sonra kaplan kesildim 🤣🤣
Oyle muhabbetlere girse ki benim esimde cok esprilidir sever muhabbeti sosyalldir. Fazla olursa bende rahatsiz oluyorum eşime cok güveniyorum ama ona begenilerek bakılması bile beni sinir ediyor ozguvenli de bir kadinim onunla alakası da yok dış görünüş olarakta oldukca fazlayım ama gel gör ki eşime bir kaplan misali 🙈
Katılıyorum ya. Bende bu derece değildim :D öyle hırçın olacak gibi his ediyorum kı.
1.si eski hayatında bi tık flörtözmüş ayrıca Yani eskiden aldığı başkalarından çektiği ilgiyi özlemiş olma fikri sinir edici.
2.yası buyuk be kadının ne olacak diyor.
Ciddi gibi konuşuyor yani kıskandırmaya mı calısıyo bunlr? Bİde uzak şehirlerdeyiz yani gözüne takılır birisi diye ızulmekteyım. Onun gorunusu bana nazaran daha iyi. Yani çevresinde benden katca guzeller olabilir illa ancak yaşıtımız veya yaşımızdan Büyük bile olsa muhattap olduğu kişi yine de rahatsız ediyor. belki guzellgmolsa amaan der kıskanclıgı azıcık torpulerdm benden başka guzelını nah bulursun sakası yapardım :D şakasına böyle bisey bile diyemem tipim onun yanında sönük:D sizin yaslar ne?

Valla ne yalan soliyim ben konusanla konuşmayı çok severim ama tabi ki tanıdık seviyesiyle😊 konustuklarim da bana asildığını ettigini de hiç düşünmedim. Ben de konuşan insan severim. Ama eğer guvenmiyorsam isterse evden dışarı adım atmasin yine de güvenemem. Güvenmeye çalış. 😊
Dogru ablacım bnmki abartı tepki oldu belki beni fesat düşünceye iten sadece kendimim.
Ve güvenme konusunda eksik yok 😬 ama kendimi dolduruşa getirdim sanırım nasıl becerdim. Ama yine de guveni ikiye katlayacağım. Yapacak olan sonuç da sokakta konusmadan da yapar bence de ya haklısın

Valla ne yalan soliyim ben konusanla konuşmayı çok severim ama tabi ki tanıdık seviyesiyle😊 konustuklarim da bana asildığını ettigini de hiç düşünmedim. Ben de konuşan insan severim. Ama eğer guvenmiyorsam isterse evden dışarı adım atmasin yine de güvenemem. Güvenmeye çalış. 😊
Ve tam tel de konuşalım dedik zaten uzun saat calısıo gergin gecio gunlerı. Aılesı de az bılıyo beni tanımıyorlar pek:). ama konusmamıza mani oluyorlar bazen. Hani kendine vakit ayır gıbısıne ama üxüyorlar aslında böyle yaparak. Birbırınıkonusarak hayat bulacak enerji toplayacak çiftler. Ama cogu aıle böyle kendı genclgnı unutuyo

Ve tam tel de konuşalım dedik zaten uzun saat calısıo gergin gecio gunlerı. Aılesı de az bılıyo beni tanımıyorlar pek:). ama konusmamıza mani oluyorlar bazen. Hani kendine vakit ayır gıbısıne ama üxüyorlar aslında böyle yaparak. Birbırınıkonusarak hayat bulacak enerji toplayacak çiftler. Ama cogu aıle böyle kendı genclgnı unutuyo
Benim sana tavsiyem birak o seni kıskansın. O üstüne düşsün. O zaman seni rahatsız edecek birşey yapmaya da korkar hem. Canını sıkan birşey yaptığında söylenmek yerine biraz geri çek kendini 🤭

Benim sana tavsiyem birak o seni kıskansın. O üstüne düşsün. O zaman seni rahatsız edecek birşey yapmaya da korkar hem. Canını sıkan birşey yaptığında söylenmek yerine biraz geri çek kendini 🤭
Gerçekten bu tavsiyeye 100/100 uyacağım 👀 <3 çok sagol. Ancak kıskandırmaya mı çalışıyor o da bilemiyorum ama “konusmayım mı” vs dediğinde hayır desem anlıo kıskandıgımı. “Sen bilirsin” tarzında mı davransam...ah ne çetrefilli isler :) :D ...

Gerçekten bu tavsiyeye 100/100 uyacağım 👀 <3 çok sagol. Ancak kıskandırmaya mı çalışıyor o da bilemiyorum ama “konusmayım mı” vs dediğinde hayır desem anlıo kıskandıgımı. “Sen bilirsin” tarzında mı davransam...ah ne çetrefilli isler :) :D ...
Konuşma rahatsız oluyorum de. Ama bunu defalarca söyleme. Bir kez söyledin ya mesela bir daha söyleme ama baktın dikkat etmedi biraz soğumus gibi davran. Ama oyle trip kavga gibi asla deil. Hani birine ilgimizi kaybedince nasıl yaparsak öyle 😅 O muhakkak soracaktir neden soğuk davranıyorsun vs diye. Sen de benim söylediklerime dikkat etmiyorsun onemsemiyorsun bunda beni biraz düşündürüyor de. Başta taviz verme ki sonra daha fazla taviz vermek zorunda kalma 😊

Katılıyorum ya. Bende bu derece değildim :KK70: öyle hırçın olacak gibi his ediyorum kı.
1.si eski hayatında bi tık flörtözmüş ayrıca Yani eskiden aldığı başkalarından çektiği ilgiyi özlemiş olma fikri sinir edici.
Ciddi gibi konuşuyor yani kıskandırmaya mı calısıyo bunlr? Bİde uzak şehirlerdeyiz yani gözüne takılır birisi diye ızulmekteyım. Onun gorunusu bana nazaran daha iyi. Yani çevresinde benden katca guzeller olabilir illa ancak yaşıtımız veya yaşımızdan Büyük bile olsa muhattap olduğu kişi yine de rahatsız ediyor. belki guzellgmolsa amaan der kıskanclıgı azıcık torpulerdm benden başka guzelını nah bulursun sakası yapardım :KK70: şakasına böyle bisey bile diyemem tipim onun yanında sönük:KK70: sizin yaslar ne?
Ay canım benim güzellik nedir sanki eminim çokta guzelsindir öyle düşünme özguvenini mutlaka besle.

Bu düşüncelerini anlıyorum bu aradaki farklı bir elektrik galiba adlandıramıyorum bende ama bunu hiç takıntı haline getirmemeye çalışır yoksa icinde ve gözünde büyür ve mutlaka ilişkine yansır bide uzaktasıniz evli değilsiniz henuz.
Her şeyden önce yapmak isteyene ne yaparsan yap engel olamazsın akışına bırak ilişkinin tadını çıkarmaya bak eger zaten sana sadakatsizlik yaparsa bunu evlenmeden görmüş ve kurtulmuş olursun.

Sakin olmanı akışta kalmanı ve Allaha emanet edip keyfine bakmanı tavsiye ederim 😘

Katılıyorum ya. Bende bu derece değildim :KK70: öyle hırçın olacak gibi his ediyorum kı.
Ciddi gibi konuşuyor yani kıskandırmaya mı calısıyo bunlr? Bİde uzak şehirlerdeyiz yani gözüne takılır birisi diye ızulmekteyım. Onun gorunusu bana nazaran daha iyi. Yani çevresinde benden katca guzeller olabilir illa ancak yaşıtımız veya yaşımızdan Büyük bile olsa muhattap olduğu kişi yine de rahatsız ediyor. belki guzellgmolsa amaan der kıskanclıgı azıcık torpulerdm benden başka guzelını nah bulursun sakası yapardım :KK70: şakasına böyle bisey bile diyemem tipim onun yanında sönük:KK70: sizin yaslar ne?
Bana göre tanıdıklarla konuşup şakalaşmak normal,işi sulandırmamak şartıyla.
Ancak geçmişte flörtöz olduğunu iddia eden adamla görüşmezdim ben olsam. Hiç hoşlanmam böyle aranan tiplerden.
Yanlış anlama ama bu çocuk seni üzer bence. Aynı kafa yapısındaysanız sorun yok da sen bu hareketlerinden rahatsız olduysan görmediğin,bilmediğin daha neler neler vardır. Sevgi,aşk böyle bir iş değil. Yaşını bilmiyorum da bunları öğren.

Hoşlanmam. Canı çok sohbet istiyorsa kendi arkadaşlarıyla konuşsun. Marketteki kızla, mağazadaki kasiyere ne gibi bir sohbeti olabilir.
Taş yerinde ağırdır. Erkek mümkünse az konuşsun.

Back
X