• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

• Ankete Katılan
    428
Kesinlikle bazılarının çekilecek yanları yok. Eski evliliğimde ölsem kılı kıpırdamayan insan, kendisi en ufak hasta olduğunda hemşireymişim gibi ilgi beklerdi. Biraz az ilgilensem, sen benimle ilgilenmiyorsun olurdu. O günler aklıma geldiğinde, iyiki kurtuldum diyorum. Keşke daha önce boşansaydım, neyi beklediysem. Annelerinden devralıyoruz resmen elalemin çocuklarını.

Şıklar bize uymuyor. Benim eşim hasta da olsa bizi düşünür. Hiç yormaz, naz yapmaz. Ağrısı varsa da gider başka oda da inler ama bana duyurup uyandırmaz. En son böbrek taşı ağrısı çekti 2 ay kadar önce. Sabah 6 ya kadar yan oda da kıvranıp beni öyle uyandırdı. Ambulans çağırabilir misin diye? Ve ameliyatla taş çıkarıldı düşünün yani öyle metanetli.

Hasta olup doktora gitmemesi beni öldürüyor. Yani bir iğneyle bir serumla anında toparlanacakken sürünüp, süründürüyor. Özellikle boynu tutulduğunda ( boyun fıtığı var )

Doktor fizik verdi 15 gün bitene kadar söylendi. Rahatlıyorken hemde 🤦🏼

Yani garip varlıklar Allah hepimize güç kuvvet versin başka türlü çekilmez 🤲🏻

benimki ıslak bezi niye alnıma vermedin diye trip atar (annesi öyle yapıyormuş 🫠) yatağa girer kolay kolay grip olmaz oldu mu da vay halime 😀

Oy kullanamadım 😁 benim ki gripken de yatmaz çok kötü olmadan ilaç içmez doğal şeylerle geçirmeye çalışır falan nazlı değildir iyi beslenir vücudu düşmesin falan diye ayakta geçirir yani şükür

E) Hiçbiri.

Bunların bazılarını ben yaparım 😀 Panik, kaygı, paranoya bendedir. İlgi beklemek bendedir. Acıya dayanamamak, acı eşiğinin düşük olması yine bende 😁

Haha benimki aksine hastayken 0 naz ama normalde hep hir hastalığı olduğuna inanır 🤣🤣
Ama ben hasta falan olursam adama birşey oluyor bu kadar evham anamdan görmedim :27: ameliyatlarımda da hep yanimda kendisi kalır

Haha benimki aksine hastayken 0 naz ama normalde hep hir hastalığı olduğuna inanır 🤣🤣
Ama ben hasta falan olursam adama birşey oluyor bu kadar evham anamdan görmedim :27: ameliyatlarımda da hep yanimda kendisi kalır
Benimki de biraz evham etmez, bir ilgilenmez. Ha bir gel, oyy geçmiş olsun karıcım de, aşkım iyi misin de, yanıma otur, yohh 😁

Son günlerde neredeyse herkesi sırayla esir alan ve “erkeklerde ölümcül etki” yarattığı gözlemlenen grip dalgası sebebiyle, tamamen bilimsel(!) ve tarafsız(!) yöntemlerle bu anket cinsiyeti olmayan bir yapay zeka tarafından hazırlanmıştır. Amaç; erkeklerin bu süreçteki kahramanca(!) mücadelelerini kayıt altına almaktır.

Not: Hazırlanan anketler, yalnızca günlük koşuşturmanın arasında yüzlerde küçük bir tebessüm oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Hiçbir cinsiyeti, kişiyi veya topluluğu küçük düşürmek ya da aşağılamak gibi bir niyet kesinlikle taşımamaktadır. Tüm içerikler, samimi ve esprili bir dille, tamamen iyi niyet çerçevesinde sunulmuştur. 🌸

Bu açıklama yüzümde tebessüme sebep oldu, evet burası bir kadın paylaşım platformu ve bazı durumlarda hassasiyet bekliyoruz ama bu hayatın olağan akışında zaten yıpranıyorken, keyif alıp eğleneceğimiz anlarda da gardımızı almaya gerek yok, aynı erkeklerin de şu anket üzerinden gard almasına gerek olmadığı gibi.

Şahsen benim için eğlenceli bir anket :)))
Zira bende bir eş var, ayak topuğunu bal arısı soktu diye 1 hafta topuğuna basmamıştı:KK70:
Beni sağlı sollu bir sürü arı sokar gıkım çıkmaz adama bir arı yeter, ki grip olunca eyvahlar olsun, salon çiçeğimdir kendisi :))) her an her şey hasta edebilir, yorgan döşek yatar, yanına sadece 2 saniye geç gidin, ben ölüyorum burada senin umurunda değil, bu adam hasta mı ölüyor mu hiç ilgilenme sen tribi yerim :KK70:

Ben 5 senede 1 sefer hasta olayım o da anında hasta olur :))) o yüzden dağlara taşlara, tahtalara vurayım maşallah deyip bildiğim tüm duaları edeyim de hasta olmasın🙏

Kulağına gider mider :KK14:ne yazıyorsam sevgimden :)) ama kabul edilmeli ki erkek hastaysa nazı niyazı bitmiyor, nazlı eşi olan tüm hemcinslerime 🙏

Battaniyeyle evde gezer fis fis burnunu ceker corba ister icer icerken tuhaf sesler cikarir ohhh valla iyi geldi ohhh dünya varmis gecede kömürlü trenler gibi horlar 😭

Back
X