• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

• Ankete Katılan
    428
Çocuğumuz olduğundan beri ben çocuğumu alıp anneme gidiyorum ona bulaşmasın diye, kendi evde takılıyor 😂

Benimki tınlamaz hastalığı.Ayaktan atlatır.Ben yat sana bakayım derim.O hemen çok sevdiği işine koşar.12 yillik evliyiz 1-2 defa gripten evde yattigi ya da sikayet ettigi oldu galiba.Maşaallah benimki istisna kaideyi bozmaz tabiki.Geneli cok nazliymis erkeklerin.Abim oyledir mesela.Isin kötüsü eşim bana bulaştırır.Ben ağır geçiririm.Ben hasta olunca evde bi perişanlik durumu olur.Her şey kilitlenir her iş kalır.İyilesip kalksam diye gözümün içine bakar.Ama bana hakikatli bir şekilde iyilesmem için bakmaz :KK43:

Benimki tınlamaz hastalığı.Ayaktan atlatır.Ben yat sana bakayım derim.O hemen çok sevdiği işine koşar.12 yillik evliyiz 1-2 defa gripten evde yattigi ya da sikayet ettigi oldu galiba.Maşaallah benimki istisna kaideyi bozmaz tabiki.Geneli cok nazliymis erkeklerin.Abim oyledir mesela.Isin kötüsü eşim bana bulaştırır.Ben ağır geçiririm.Ben hasta olunca evde bi perişanlik durumu olur.Her şey kilitlenir her iş kalır.İyilesip kalksam diye gözümün içine bakar.Ama bana hakikatli bir şekilde iyilesmem için bakmaz :KK43:
Evet bizim eşler burdaki yorumlara bakınca birkaç istisna erkek masaallah.
Kendisi hastalığı önemsemeyince ben hasta olsam bana da bakmaz dediğiniz gibi. Daha yeni yeni mide bulaninca kekik çayı yapmayı öğrendi benden, yeni fark ediyor benim narin olduğumu, 10 yılda anca... 🤭 Benden de bulantı durumunda kekik istemeyi öğrendi, yoksa hep basının çaresine bakar elhamdülillah masaallah, kekik için müracaat eder bana 🙂

Evet bizim eşler burdaki yorumlara bakınca birkaç istisna erkek masaallah.
Kendisi hastalığı önemsemeyince ben hasta olsam bana da bakmaz dediğiniz gibi. Daha yeni yeni mide bulaninca kekik çayı yapmayı öğrendi benden, yeni fark ediyor benim narin olduğumu, 10 yılda anca... 🤭 Benden de bulantı durumunda kekik istemeyi öğrendi, yoksa hep basının çaresine bakar elhamdülillah masaallah, kekik için müracaat eder bana 🙂
Ay aynı bizimkide 12 yılda yeni yeni fark ediyor.Hakkini yiyemem son 1-2 yıldır azcık ilgilenmeyi akıl ediyor.Bitki cayi yapayım mı sana diyor en azından.😂

Benim ki evde mutlaka ilaç bulundurur, hastalanacagini hissettiğinde hemen alır. Tek sevmediğim yani, en ufak şeyde antibiyotik yazması. Kendi de çok kullaniyor, oglana da yaziyor. Kocamın hastalığını anlamıyorum ama çocuk hasta olunca canımdan bezdiriyor.

Maşallah benimki kalkar çorbasını yapar hatta bana da içer misin diye sorar tam bir alfadır hasta olduğunu iyileşince öğrenirim :)

Vasiyetini yazıyor eşim ahahahah ilk sırada evlenmiycem 😂😂😂😂bu erkekler neden böyleler ya

birazda biz yapıyoruz erkeleri böyle. benim eşim hiçbirşey yapmaz gıkı çıkmaz. zamanında denedi kendime baktırabilirmiyim diye. baktıki üzerine düşmüyorum kendi işini kendi halleder oldu. çorba yaparım okadar. biz şımartıyoruz biz

Eşimin yerine ben olayım 🙂 hiç çekilmiyor hasta nazı. Ben olayimki kendi kendime hallederim. Benimki hasta olduğu zaman gerçekten çekilmiyor

Back
X