Eşiniz/Sevgiliniz işindeki stresi size yansıtır mı?

Ben de adam size bağırıp hıncını sizden çıkarıyor sandım. Belki de adam size normal davrandığını düşünüyor ama olayı uzatıcağınızı bildiğinden kolay yollarla geçiştirmeyi çalışıyodur. Yani sarılıp falan uyuyomuşsunuz eksta beklentinizi anlamadım. Adamın mesleği çok zor. Hiçbir zaman normal bi insan o gördüklerini yaşadıklarını eve geldiğinde unutup gülücükler saçamaz. Bu hayata hazır olun

Merhaba kızlar sevgilimin stresli bir işi var kendisi polis özel harekat.Dönem dönem işinde yaşadığı sıkıntıları bana anlatır.Ben de elimden geldiği kadarıyla ona destek olmaya çalışırım anlayışla karşılarım.
Bu akşam dış göreve gidecek.45 gün orada kalacak ve bu kadar uzun bir süre görüşemeyeceğiz.
2 gün önce onun yanına gittim.Her şey çok güzeldi.Benim için yıllık iznini kullanmıştı gitmeden önce.Her şey güzelken telefon geliyor ertesi sabah için şubeye çağırıyorlar.Ben gelmesem olmaz mı abi iznim var dış göreve gideceğiz falan dedi.Adam da olmaz çağırıyorla gelmen lazım falan diye konuşuyordu.O telefondan sonra gecemiz mahvoldu çok morali bozuldu.Gece bana sarılıp uyurken bile sürekli uyanıp durdu.Kendisi zaten çok sert biri ama bana sertliğini yansıtmaz sadece soğuk davranır.
Bugün ona bu durumu mesajla anlattım elinde olmadan iş yerindeki stresi ve yorgunluğunu bana yansıtıyorsun bu beni çok üzüyor diye
O da üzülme canım yazmış.Ben de stresli olduğunda bana ilgisiz ve sevgisiz davrandığını hissediyorum yazdım.O da yanlış hissediyorsun canım yazdı
Sizce haksız mıyım :KK43: siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız kızlar :KK43:
Sonuçta bağırmıyor,kalp kırmıyor biraz soğuk davranması da normal sonuçta Onunda keyfi kaçıyor mutsuz oluyor iş stresinden hiçbirşey olmamış gibi gülüp normal olmasını beklemek biraz bencilce değil mi.İnsan canı sıkkınken keyfi kaçar size karşı kırıcı ve agresif olmadığı sürece .Anlayamassın deme benm eşimde aynı görevde.sessiz kalıp birz sindirmesine sakinleşmesine izin ver paylaşmak isterse konuş.İstemesse üstüne gitme göreve giderkende olsn hayatım iş bu stres yapma biz hergün beraberiz vs gibi güzel motive edici olun derim

sizi haksız buldum. eski konularınıza da baktım, bende şımarık ve bencil biriymişsiniz izlenimi bıraktı. pöh'le sevgili olup stresli, yoğun, surat asıyor diye şikayet etmek çok saçma değil mi? kızıyorsa, bağırıyorsa yani stresini size öfke şeklinde yansıtıyorsa haklısınız ama adam hiçbir şey yapmamış. sürekli ilgiye, sevgiye boğulup birinin odak noktası olmak istiyorsanız ona göre bir mesleği/hayatı olan birini seçebilirdiniz, polisle birlikte olup bunu beklemeniz o kişiye haksızlık. böyle stresli bir işi varken bir de sizin kaprislerinizle uğraşıyor. destek olacağınıza köstek oluyorsunuz sanki. muhtemelen sürekli nazlanan, trip atan biri olduğunuz için de sizi bu şekilde geçiştirmiş.

adam sevgilisiyle vakit geçirmek için izin alıyor, sonra işe çağırıyorlar diye morali bozuluyor, keyfi kaçıyor. siz de bu adama morali bozuldu diye de ertesi gün trip atıyorsunuz? üzülme, yanlış anlıyorsun falan dediğine şükredin bence, ben olsam çok sinirlenirdim.

Merhaba kızlar sevgilimin stresli bir işi var kendisi polis özel harekat.Dönem dönem işinde yaşadığı sıkıntıları bana anlatır.Ben de elimden geldiği kadarıyla ona destek olmaya çalışırım anlayışla karşılarım.
Bu akşam dış göreve gidecek.45 gün orada kalacak ve bu kadar uzun bir süre görüşemeyeceğiz.
2 gün önce onun yanına gittim.Her şey çok güzeldi.Benim için yıllık iznini kullanmıştı gitmeden önce.Her şey güzelken telefon geliyor ertesi sabah için şubeye çağırıyorlar.Ben gelmesem olmaz mı abi iznim var dış göreve gideceğiz falan dedi.Adam da olmaz çağırıyorla gelmen lazım falan diye konuşuyordu.O telefondan sonra gecemiz mahvoldu çok morali bozuldu.Gece bana sarılıp uyurken bile sürekli uyanıp durdu.Kendisi zaten çok sert biri ama bana sertliğini yansıtmaz sadece soğuk davranır.
Bugün ona bu durumu mesajla anlattım elinde olmadan iş yerindeki stresi ve yorgunluğunu bana yansıtıyorsun bu beni çok üzüyor diye
O da üzülme canım yazmış.Ben de stresli olduğunda bana ilgisiz ve sevgisiz davrandığını hissediyorum yazdım.O da yanlış hissediyorsun canım yazdı
Sizce haksız mıyım :KK43: siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız kızlar :KK43:
Bence normal davranmış. Olabilir böyle durumlar hayatımızda. O da senden uzak kalacağı için üzgün hissediyordur. İster istemez modu dusuyordur. Bu kadar buna üzülmenizi anlayamadim acikcasi.

Back
X