Eşiniz/Sevgiliniz işindeki stresi size yansıtır mı?

Merhaba kızlar sevgilimin stresli bir işi var kendisi polis özel harekat.Dönem dönem işinde yaşadığı sıkıntıları bana anlatır.Ben de elimden geldiği kadarıyla ona destek olmaya çalışırım anlayışla karşılarım.
Bu akşam dış göreve gidecek.45 gün orada kalacak ve bu kadar uzun bir süre görüşemeyeceğiz.
2 gün önce onun yanına gittim.Her şey çok güzeldi.Benim için yıllık iznini kullanmıştı gitmeden önce.Her şey güzelken telefon geliyor ertesi sabah için şubeye çağırıyorlar.Ben gelmesem olmaz mı abi iznim var dış göreve gideceğiz falan dedi.Adam da olmaz çağırıyorla gelmen lazım falan diye konuşuyordu.O telefondan sonra gecemiz mahvoldu çok morali bozuldu.Gece bana sarılıp uyurken bile sürekli uyanıp durdu.Kendisi zaten çok sert biri ama bana sertliğini yansıtmaz sadece soğuk davranır.
Bugün ona bu durumu mesajla anlattım elinde olmadan iş yerindeki stresi ve yorgunluğunu bana yansıtıyorsun bu beni çok üzüyor diye
O da üzülme canım yazmış.Ben de stresli olduğunda bana ilgisiz ve sevgisiz davrandığını hissediyorum yazdım.O da yanlış hissediyorsun canım yazdı
Sizce haksız mıyım :KK43: siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız kızlar :KK43:
Adam gitmemek için diretmis hatta bunun uzuntusuyle uyuyamamis size sarılmış siz nide sonra ilgisizsin mi diyosunuz bence çok bencil birisiniz polisler askerler evet işleri gereği biraz stresli olabilir ama ben size yansıyan bir stres görmedim daha çok adamı siz strese sokuyor gibisiniz

Çok teşekkür ederim ciddi bir ilişkimiz var seneye evlilik istiyoruz inşallah
Ama ben de çok duygusalım azıcık ilgisiz davransa sevilmediğimi düşünüyorum
Erkek arkadaşın seni bırakır evlenmez seninle adam zaten çok stresli bı iş içinde psikojileri berbat bide senin drama queenligiyle mi uğraşsın ya bırakır seni üzgünüm tecrubeyl sabit .....

Merhaba kızlar sevgilimin stresli bir işi var kendisi polis özel harekat.Dönem dönem işinde yaşadığı sıkıntıları bana anlatır.Ben de elimden geldiği kadarıyla ona destek olmaya çalışırım anlayışla karşılarım.
Bu akşam dış göreve gidecek.45 gün orada kalacak ve bu kadar uzun bir süre görüşemeyeceğiz.
2 gün önce onun yanına gittim.Her şey çok güzeldi.Benim için yıllık iznini kullanmıştı gitmeden önce.Her şey güzelken telefon geliyor ertesi sabah için şubeye çağırıyorlar.Ben gelmesem olmaz mı abi iznim var dış göreve gideceğiz falan dedi.Adam da olmaz çağırıyorla gelmen lazım falan diye konuşuyordu.O telefondan sonra gecemiz mahvoldu çok morali bozuldu.Gece bana sarılıp uyurken bile sürekli uyanıp durdu.Kendisi zaten çok sert biri ama bana sertliğini yansıtmaz sadece soğuk davranır.
Bugün ona bu durumu mesajla anlattım elinde olmadan iş yerindeki stresi ve yorgunluğunu bana yansıtıyorsun bu beni çok üzüyor diye
O da üzülme canım yazmış.Ben de stresli olduğunda bana ilgisiz ve sevgisiz davrandığını hissediyorum yazdım.O da yanlış hissediyorsun canım yazdı
İş yerinde ki sıkıntıyı eve getirmeyenler de mi var? Robot değiliz ki kapıdan girince her şey değişsin daha ılımlı olmalısınız.

Ben özel harekatçı,polis ,asker vs ile evlenemem şahsen. Bu tamamen benimle alakalı bir durum. Onların iş stresini de üstlenemem. Zaten kendi işim ve stresi bana yetiyor,bir de onlarla uğraşamam,çevremde ne kadar bu mesleklerden tanıdığım varsa hepsinde şiddet eğilimi var. Ama bu benim çevrem tabii,hepsi öyle olacak diye bir kural yok.

E kime yansıtcaz ki tabi ki hayatımızdaki insana yansıtıyoruz :D

Bak eşimin de benim de aslında stresli işimiz yok, tekstilciyiz yani 2 gün gecikme ile kimse donsuz kalıp sokaklara koşmuyor.

Ama yeri geliyor baskıdan, yeri geliyor dikimden yeri geliyor ödemelerden stres olup birbirimize yansıtıyoruz gayet.

Hiçbir şey yokmuş gibi enerjik mi konuşayım öyle mi yapayım sizce lütfen fikir verebilirseniz çok mutlu olurum
O akşam morali bozuk geldiyse bir sorun var gibi hissettim anlatmak ister misin konuşabiliriz rahatlarsın falan deyin eğer geçiştirirse ısrarcı olmayın bence bi öpün, sarılın. Sonra film izleyelim mi ne zamandır izlemek istiyordum deyin onu izleyin, başka şeylerden konu açın, bi puding falan yapın yiyin 😂 eğer uzaktaysanız da bence canım sevgilim şu an yanında değilim moralin bozuk gibi hissediyorum eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılırdım moralin düzelirdi diye cilve yapın bence ya djdjdş ay ne bileyim işte erkekler biraz rahat bırakan, ısrarcı olmayan, destekçi kadınları seviyorlar. Ha benimki tam bi şrefsizdi hiçbir şey sevmiyordu o da kan meselesi 😂

Ben özel harekatçı,polis ,asker vs ile evlenemem şahsen. Bu tamamen benimle alakalı bir durum. Onların iş stresini de üstlenemem. Zaten kendi işim ve stresi bana yetiyor,bir de onlarla uğraşamam,çevremde ne kadar bu mesleklerden tanıdığım varsa hepsinde şiddet eğilimi var. Ama bu benim çevrem tabii,hepsi öyle olacak diye bir kural yok.
Benim eniştem pöh valla eşim de eşim diye geziyor. Utanmasa ablamın ismini alnına yazacak 😂

Ben sizi haksız buldum. İş hayatı zor bazı meslekler daha zor. Polis,asker eşi/ sevgilisi olmak kolay değil. Üstelik adam dış göreve gidecek. 45 gün ama belki daha uzun sürecek. Tatile gitmiyor neticede. Bence karşınızda ki insanı seviyorsanız prenseslikten vazgeçin.

Eski sevgilim böyleydi, rahatlatmak için mesleğinin güzel yanlarını söylerdim. Bak böyle düşün vs vs diye. Bana sen benim mesleğimi küçük görüyorsun demişti en son 🤣
Aklıma geldi sizin yazıyı okuyunca.
Bu arada benim de pöh arkadaşlarım vardı Karadeniz bölgesindeydi ama o yüzden sanırım rahattı baya. Ne tarafta yaşıyorsunuz bilemiyorum ama tayin işi falan düşünemez mi daha sakin yerlere

ne mıymıysın diyen oldu mu?
adam son geceniz mahfoldu diye üzülüyor
sen işyerindeki stresi bana yansıtıyorsun

yazık adama

Eski sevgilim böyleydi, rahatlatmak için mesleğinin güzel yanlarını söylerdim. Bak böyle düşün vs vs diye. Bana sen benim mesleğimi küçük görüyorsun demişti en son 🤣
Bu arada benim de pöh arkadaşlarım vardı Karadeniz bölgesindeydi ama o yüzden sanırım rahattı baya. Ne tarafta yaşıyorsunuz bilemiyorum ama tayin işi falan düşünemez mi daha sakin yerlere
Benim ex nişanlı da teğmendi. Göreve gidiyordu aşkım ne güzel rütbe almış olacaksın dönünce falan dedim motive ettiğimi sanıyordum demesin mi senin için rütbe niye bu kadar önemli diye ahahahha

O akşam morali bozuk geldiyse bir sorun var gibi hissettim anlatmak ister misin konuşabiliriz rahatlarsın falan deyin eğer geçiştirirse ısrarcı olmayın bence bi öpün, sarılın. Sonra film izleyelim mi ne zamandır izlemek istiyordum deyin onu izleyin, başka şeylerden konu açın, bi puding falan yapın yiyin 😂 eğer uzaktaysanız da bence canım sevgilim şu an yanında değilim moralin bozuk gibi hissediyorum eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılırdım moralin düzelirdi diye cilve yapın bence ya djdjdş ay ne bileyim işte erkekler biraz rahat bırakan, ısrarcı olmayan, destekçi kadınları seviyorlar. Ha benimki tam bi şrefsizdi hiçbir şey sevmiyordu o da kan meselesi 😂
Çok teşekkür ederim öyle yapınca mutlu oluyor ama işte bazen de benim ilgisizlikten modum düşüyor ❤️

Ben öğretmenim bir kereliğine mahsus bana tabii olabilecekmiş seneye evlendiğimizde onun istediği yere tayin isteriz artık 🙏🏻

Bence dediğin çok yanlış ben sevgilimi daha çok motive ederdim ve bana yansıtmasını da anlayışla karşılardım. Diğer türlü bu yaptıgını trip atmak olarak algılama ihtimali cok yüksek. Asker polis gibi mesleklere sahip insanlar sevgili veya esleriylerken mesleği unutmaya ve kafasını dagıtmaya calışıyorlar o anda sen bana bunu yansıtıyorsun demen hiç olmamıs bence

El kizartmaca seviyor soysuz 🫠
Puding cektirdin canimi🤣

Adam sizinle dertleşmiş gibi hissettim, hiç konuşmasın mı? Size saygısızlık etmemiş, sarılmayı bırakmamış, kötü söz etmemiş, sevgisiz bırakmamış. Sorun ne?
Destek olmak istiyorsanız, adamın iyi taraflarını görmeyi deneyin. Böyle yaparak, 45 günlük zorlu bir sürece girecek birine daha çok sıkıntı verirsiniz.

++++
Adam kaba davranmamis, kotu davranmamis yani konu sahibesi cidden sacmalamis :KK51: Adama destek olmak yerine triplenmis.

Back
X