Eşiniz / Sevgiliniz / Kıskançlık ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar selam.
Size bir şey soracam.
Eşiniz yada sevgiliniz ne düzeyde kıskanç. Yani genelde neleri kıskançlık yapar mesela. Sizde ayni şekilde.
Birde evlendikten sonra artti mi azaldi mi ?
Teşekkürler.

Evlendikten sonra bir artma teşebbüsü oldu, saçımı erkek kuaför kesti diye olay çıkardı saçımı kökünden kestim attım önüne saç da kalmadı dert de tamam mı diyerekten :oha:
Evet 6 ay aynaya bakamadım ama kıskançlık olayımız kapandı sonrasında. Şimdi yok öyle sorunlarımız. Evlenmeden de yoktu ama hiç, gerçi biz çok kısa sürede evlendik.

Evlendikten sonra azalıyor. Birazda güven meselesi. Bence fazlası yıpratır..

Duruma göre değişir bence. Evlendikten sonra azalabilir veya evlenince işe girersin, erkeklerin olduğu ortam diye daha çok kıyafete falan karışabilir.
Güvendikçe zaman geçtikçe kıskançlığı tamamen de bırakabilir. Bunlar tamamen kişiden kişiye değişecek şeyler.
Başkalarınınki seninkine uymaz, ya kişilerin yapılarında ya da koşullarda farklılık vardır. En iyisi sen anlat, biz fazla veya normal diyelim.

Evlendikten sonra çok arttı.. daha çok sahipleniyo çünkü..

Evlendikten sonra azaldı. Evlenmeden önce garson çağırdığımda bile tribe girerdi şimdi ona nazaran baya azaldı. Sonuçta adamdan çocuğum var garson naapsın beni di mi :KK49:

Yani pek oyle evlendikten sonra aman aman degismedi.Kiskancti hala kiskanc.
Isyan ettigim zamanlarda kendini dizginliyo bu aralar oldugu gibi.
Asiri degil neyse ki.Tolere edilebilir seviyede.

Bu konuda forumda açılan en az 10. Konu.

Milletin sevgilisinin, eşinin kıskançlık derecesini ne yapacaksınız?

Arama kısmında kıskançlık yazıp aratin üyelerin cevaplarını okuyun.

Konuda dert görmedim. Sohbet havası var.

Neden şikayetçisiniz?

Benim esim su derece kıskanç dediğimde isinize yarayacak olan ne.
Ya da evlenince azaldı dersem sizinkinin de aynı oranda azalacağı/artacağı ne malum.

Bilmiyorum bu konu bana çok gereksiz geliyor.

Sevgilim kıskanç o yüzden su problemleri yaşıyorum diye açsaydınız gereksiz gelmezdi.
Dediğim gibi forumda açılan en az 10. Kıskançlık konusu.

Kızlar selam.

Size bir şey soracam.

Eşiniz yada sevgiliniz ne düzeyde kıskanç. Yani genelde neleri kıskançlık yapar mesela. Sizde ayni şekilde.

Birde evlendikten sonra artti mi azaldi mi ?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi yıllardır takip ediyorum. Günde yüzlerce kez tıklarım bu siteyi. Genelde dışardan takip ettim. Ama eski üyelerin hemen hepsini bilirim. Evleneni, boşananı,çocuğu olanı, şehir değiştireni...
Ama artık yeter.
Burda kendini bilmez bazı insanlar her konuda aykırı yorum yapmasalar şaşırcam.
Bu sitenin kurallari var.
Kurallar da demiyor bir konu bir kere açılır diye.
Yada şu kadar konu açabilirsiniz yazmıyor.
Ama ne hikmetse site Yöneticileri dışında herkes yönetici havasında.
Bir derdim var bölümünü en üstünde bugün sepebi var yada yok canınız sıkkın kafaniz bir seye takildiysa yazin rahatlayin diye aciklamayla başlanıyor.
Bende bu konumda canımın sıkkın oldugu şeyi sordum. Cevaplara göre derdimi acicaktim.
Amacim sohbet olsa geyik topigine de konu acmasini bilirdim.
Artık her ortamda kendini bir sey sanan hep aykirici yorumlar yapan konulmus kurallari dahi onemsemeyip muhalefetlik yapan insanlari gormekten biktim.
Boyle kadin platformu olan sitede bile özgürce davranmamiz yasaklaniyor engelleniyor.
Hayir arkadasim parayla mi konu acmak ?
Isterse 100 bin konu olsun. Ben kendi derdimle tekrar acmaya özgürüm konumu. Yasak olsa zaten yapmam.
Burda kadin hakki şöyle böyle özgürlük konuşuluyor ya hepsi hikaye bunu görmüş oldum. En ufak şeyde biri çıkar yapma etme şöyle böyle engellemehe çalışıyor.
Artık bu sitede rahat değilim özgür degilim kimsenin kisitlamalarini cekemem. Bu yorumu yazdiktan sonra bir kez daha tiklamicam bu siteye. Gecerli sebebimi de sunduğuma göre hesabim toptan kapatilsin istiyorum.
Kimse muhalefet yorum yapmadan hesabimin kalkmasini istiyorum Lütfen! Mune Mune

Back
X