Eşiniz/Sevgiliniz saçınızı boyamanızı istese?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimde arada aklına eser "sarı yapsanaaaa... siyah yapsanaaaa... kırmızı gibi oluyo ya hani ama kırmızı değil (kızıldan bahsediyor:) işte ondan yapsanaaaa..." Oyuncak bebeği oldum resmen. :1: Bence büyütülecek birşey yok.

off bu rengi bnde cok seviyorum hatta bu renkleri içeren bi konu açmıştım. tam bu renk olmasada bende bakırlık kullanmıştım bak onu begenmemişti fazla :D tabi cnm asla dikleşme , bunlar önemli şeyler, her ne kadar iç güzellik önemli olsada dış görünüşte bir o kadar önemli. yanı sahsen ben , nişanlımın sevgilimin hoşlanmadıgı bir şeyi sürekli benım üzerimde görmesinden rahatsız olurum. parfüm alırkende ona koklatırıım. hoşuna gidecek şyleri bende bulsun isterim :34: saç rengini merak ettım foto koyarsan sevinirim cnm

s5t73.jpg

Hala biraz sarıları kaldı ama güzel oldu olacak o kadar napalım :1:

hehe napim mecbur:ssz:

o değil de bugün bana '' saçını maviye boyasana aşkım '' dedi gayet ciddiydi:53: bu yaştan sonra maalamat edecek adm beni galiba cümle aleme ama içim de gitmedi değil ama yapamam 2 çocuklu koca kadınım yakışmaz :35:

nasıl oldu saçların beğendi mi senin adam :23:

:9: Ay çok marjinal bir kocan var bence çok hoş :9:

Evet beğendi hatta bayıldı iyi ki böyle yapmışsın ya dedi şimdi daha kadınsı daha olgun ve dolgun duruyomuşum :23:

Öncekisi daha çocuksuymuş :19:

Sarı saçın nesi çocuksu yahu aksine öyle daha olgun gözüküyordum boyadım ya şimdi dökülüyor tabi tekrar sarı yapmayayım diye liseli kızlar sarıya boyuyomuş ya tövbe yarabbim :19:

bir ara röfle yaptırıyodum çok hoşuna gidiyodu sonra normal boyalara geçtim rengini eşimle beraber beğeniyoruz eşimde boyuyor :52:

hoş olmuş canım begendim ben sen bu rengmi istiyodun peki, şahsen bakır yapsan daha güzel olurdu :34:

Valla canım ben mavi-siyah yapıcaktım ama elimde bunlar vardı açık kestaneymiş

Oldu aslında beğendim ben eşim de biraz kalsın böyle boyama tadını çıkartayım diyo ama çok beğendi iyi böyle yapmışın sarı daha çocuksu duruyodu bu daha kadınsı filan dedi :19:

Canım koyu renk istiyor ya zaten bakır karamel de yine açık sayılır, gönlü olsun bakalım biraz ona da sıra gelecek :52:

Valla canım ben mavi-siyah yapıcaktım ama elimde bunlar vardı açık kestaneymiş

Oldu aslında beğendim ben eşim de biraz kalsın böyle boyama tadını çıkartayım diyo ama çok beğendi iyi böyle yapmışın sarı daha çocuksu duruyodu bu daha kadınsı filan dedi :19:

Canım koyu renk istiyor ya zaten bakır karamel de yine açık sayılır, gönlü olsun bakalım biraz ona da sıra gelecek :52:

eşinde begendıyse sıkıntı yok tatlım :) yalnız siyah tondan sıkılırsan bir daha boyatma gibi durumun olmaz, cunki koyu rengin akmasını beklemek ,yada üzerine açık renkler uygulamak cok zor :34:

eşinde begendıyse sıkıntı yok tatlım :) yalnız siyah tondan sıkılırsan bir daha boyatma gibi durumun olmaz, cunki koyu rengin akmasını beklemek ,yada üzerine açık renkler uygulamak cok zor :34:

Siyahın üstüne tutmaz mı :18:

Bir daha sarıya kolay kolay dönmem önümüzdeki 4-5 yıl ama kahveye falan dönmek istesem ya da bakıra ne kadar bekliyorsun ki akması için :18: ya da üstüne tutmaz mı :18:

Siyahın üstüne tutmaz mı :18:

Bir daha sarıya kolay kolay dönmem önümüzdeki 4-5 yıl ama kahveye falan dönmek istesem ya da bakıra ne kadar bekliyorsun ki akması için :18: ya da üstüne tutmaz mı :18:

zor anacım,akıtman lazım o siyahı, saçların cok yıpranır,sıyahtan dönmek , bülent ersoyun kadın olması kadar zor. Sen koyu renkler uygular koyu kumral fln :51:

Sırf onun içinmiş kendimi beğendirmek içinmiş gibi hissettim tamam zaten onun için de sarışın oldum farklı olsun beğensin diye ama yiğitliğe şey sürdürmüyorum onun için değilmiş gibi davranıyorum gurur meselesi mi nasıl adlandırsam bilemedim ama sizin uysallığınızı da takdir ettim vallahi erkekler sizin gibi kadınlarla daha iyi geçiniyorlar :27: bende varsa yoksa inat atraksiyon :27:

kendini sevdiğine beğendirmek için birşey yapmanın nesi kötü ki

Bence çok takmışsın kafana seni öyle görmek istemiş boyat ne olacak ki :61:

Çok naif bir şekilde belirtmiş isteğini bence. Çevremde bikaç ilişkide saç kestirmek boyatmak için izin bekleyen bayan tarafını görüp sinir olmuştum ama bu kadar naif bir biçimde ilk aşık olduğu zamanki halini özlediğini söylemesinde yanlış bir tataf yok bana göre.

benim sözlüm de kızıla boya deyip duruyor :40: ama benim önceden saçım o renk falan değildi bende kabul etmiyorum oda evlenince ben boyucam saçını boya alıp diyo :40:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X