Eşiniz/Sevgiliniz saçınızı boyamanızı istese?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkudan mı korkudan mııııııııııı ay çok güldüm ilahi :9::9::9::9::9::9:

O kadar korkunç mu görünüyorum kız dışarıdan :27:

Ama ilkin gördüğünde de çok beğendi sarışınım diye sevdi çok :26:

Beğenmezse üzülürüm valla bu halimle de :14:

Hani gelse "beğenmedim siyah daha iyidi" dese boğacak gibisin de:9::9: Korkmuş olabilir:9::9:
Beğendiyse sorun yok tekrar siyah görmek istiyordur sadece:30:

bence gereksiz inat yapıyorsun
ayrıca sende istiyormuşsun sırf onun için boyamayacaksın ki ne var bunda?
sen ona demiyor musun saçını kestir yada biraz daha uzasın yada şu renk sana çok yakışıyor onu giy diye :31:

ben erkek arkadaşıma soruyorum saçımı nasıl kestiriym rengini değiştireyim mi diye. böyle iyi diyor. halbuki şöyle yap bunu yap sana daha çok yakışır dese memnun olurum

eşlerin-sevgililerin birbiri üzerinde böyle hakları olduğunu düşünüyorum.
Ben flört ettiğim daha sevgilim olmayan insana bile "saçını kestirme" dayatması yapan biriyim.
hayatının bi dönemini benimle paylaşan bütün erkeklerin koyun gibi saçları olur bu yüzden =))
Hatta öğretmen sevgilim ben kesme dedim diye bikaç günlük sakalla gitmişti okula (tek öğretmendi ama her an teftiş riski olmasına rağmen)
yani işi inada bindirecek birşey göremedim.Bi dediğine de "he" deseniz ölmezsiniz ya^^

Sanırım hepsinde bu tip istekler var. Doğal saçlarınsa eğer boya demiyorlar ama boyuyorsan aksesuar olarak düşünüyorlar sanırım hep bi renk seçme hevesleri var.:52:
Ben sarı kullanıyorum. Kendi saçlarım kumral.
Şu ana kadar siyah ve kızıl istekleri oldu. Açıkcası yapmıştım.
Ben memnun olmamıştım ama sevgilim sonuçta.. Şimdi ise asla yapmam.
Bunun sebebi ise sarı kadar hiç birinin yakışmaması.
Maksimum kendi saç rengime boyarım. Onunla yetinmek durumunda kalır.:37:

canım boyatıver siyaha gönlü olsun sevgilinin:34:hem o seni

o halinle daha çok beğeniyomuş.bende erkek arkadaşıma saçına jöle

sürme derim sürmez.o da bana fikir verir saç konusunda falan.bende

dikkate alırım.

Son düzenleme:
Evet yapar mısınız?

Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi

Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim :19:

Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum :19:

Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar :19:

ben de saçımı boyamak istiyordum.
marketten boya alırken eşim seçti.
açık küllü kumral seçti. sana yakışır dedi.
sarışın oldun hep bu rengi kullan diyip duruyor.
artık doğal halimdense bu yeni saçlarımı daha çok sevdiğini düşünüyorum. ama çok alınmadım.
tabi bi daha yine bu renk yap demesi çok da hoşuma gitmedi sanırım.
yine de dediğini yapıcam. çünkü ben de sevdim saçlarımı.

ne yalan söyleyim bende sizin gibiyimdir bu konuda, her halimle beğenmiyor mu diye düşünürüm :) ama ben erkek arkadaşıma hiç kas yap demem aksine yapmasın, ben beğendikten sonra dışarıdan o kadar beğenilmesin, çok kıskancım :)) ama tarz konusunda takılırım açıkçası, ağır durmasını isterim.. küpe taktırmamıştım eski sevgilime :)
sizin için değişmiş o, onun da size demesi doğal aslında da işte... :)
neyse siz bana bakmayın :1:

eşimde yıllardır sarı sana yakışır sarı yap diyip durur
o dedikçe benim de yapasım gelmiyor:1:
şu anda saçımda az miktarda sarı balyajlarım var ama hiçbir zaman cesaret edemem beyaz tenliyim çünkü
siyah ve sarı iki uç renk sen hangisini istiyorsan ona geç canım
:31:

Ahhh biz kadınlar.Bende hep eşime sorarım yalvarırım hatta."Bana sarımı yakışıyor kahvemi ne olur söyle ona göre saçlarımı boyatayım" diye.Ama adam o kadar politikki.Asla ve asla bir seçim yapmıyor ve "sana her renk yakışıyor" deyip geçiyor.Hıhhh sinir oluyorum bende.Seninle tam tersi benim derdim yani :))))

Sırf onun içinmiş kendimi beğendirmek içinmiş gibi hissettim tamam zaten onun için de sarışın oldum farklı olsun beğensin diye ama yiğitliğe şey sürdürmüyorum onun için değilmiş gibi davranıyorum gurur meselesi mi nasıl adlandırsam bilemedim ama sizin uysallığınızı da takdir ettim vallahi erkekler sizin gibi kadınlarla daha iyi geçiniyorlar :27: bende varsa yoksa inat atraksiyon :27:

İnat bende de var ama yerine gore sonucta bu isler karsilikli oda benim istedigimi yapiyosa gecinmemek icin sebep yokbence

Beyaz tene koyu renk saç hakkaten çok güzel duruyor benim de aklımda var koyu rengi özledim ama şimdi koyu boyadı mı geri sarıya dönmesi zor peki siz nasıl göze aldınız bunu :18:

evet ama emin ol adı çıkmış zor dıye ya yıne dönersin ıstersen sadece zaman kavramı önemlı bu boyama ıslerınde sevgılım ıstedı dıye yaptm hemde kendım boyadım cıkolata kahveye aralardada hafıf hafıf sarılar var kuafrde ıstesen yapmazdın dıyolar gölgelı gıbı oldu yıkadıkcada acıılıyor harıka :)
ama bencede sana da yakısır kı esının gözune güzel harıka gorunuyorsan yap derim gözünü bile kırpmadan

Evet yapar mısınız?

Ben sarışınlığa baya heves ettim boyadım açtırdım saçlarımı baya kışa da koyu rengime geri dönmek niyetindeydim kumraldım. Ama 3 oldu bu bana geçen gün durdu durdu "Saçlarını siyaha boyasana." dedi ben çok içerledim nedense "Yahu ne var, ben bu halinide beğeniyorum ama seni öyle tanımış sevmiştim, özledim o halini." dedi

Acaba beni böyle beğenmiyor mu diye taktım ve sinirlendim :19:

Şimdi doğruya doğru sarışınım diye diye çok sevmişti beğenmişti zamanında ama ben alındım nedense ve şu an inada bindi ben zaten siyaha boyamak istiyordum ama sırf o istedi diye inadına ömrümce sarışın kalasım var boyatsam onun için gibi olacak bu hisse de katlanamıyorum :19:

Sizde de olmuştur illa ki saç boyası muhabbetleri benle paylaşır mısınız kızlar :19:

bende 1.5 senedir saçlarımı boyuyorum canım.Kendi saç rengim doğal kumraldı kolayca açık tona döndü yani şuan sarı.Saçlarımı boyama kararını ben kendim aldım ondan önce tabii konusuyorduk ama beni doğal tanıdığı için boya dediği pek olmadı sadece arada boyasammı diye düşündüğüm zamanlar bu renkler güzel diye örnek resimler attığı oluyordu ve aynı tonları beğenirdik.Saçlarımı açıcıyla açmak istedim ve bozdum o günden sonra saçlarımı boyadım başta garipsedi.Ama kendi kendime boyaya boyaya saçlarımı açtım sapsarı yaptım :D sarışınım sarım diye seviyo beni saçlarımın rengini değiştirirsem ne renk yapayım sence diye soruyorum eski hali doğal rengi olabilir diyo.Sevmediiğii tonu açıkca söylüyor allahtan bakırr!!! bence kuruntu yapma sarı yakısan bir bayana eminim esmerlikte cok yakısıyordur...

benimki de kızıl hastası çıkmaya başladığımızdan beri 2 buçuk senedir kızıl yap diyor... ben de yapmadım çünkü zaten dökülme problemim var dünya para döküyorum bi tane şampuana... kızıl yapsam sürekli boyamam gerekecek diplerden siyah çıkacağı için... korkuyorum dökülmem artar saçlarım iice azalır diye... ama gönlü olsun diye seneye evlenirsek evlenince yapıcam saçım dökülürse de dökülsün en azından kızıl yaptığım için çektiğim çileyi her gün görmüş olur evimizde :))

Bende 7 yıldır platin sarı yaptiriyorum.En son boyatmadan dedim artık kendi rengime dönerim uzatmaya başladım yolu yarilamistim,bilirsiniz sarı saçta dipler uzayinca nasıl bi görüntü oluyor.Gerci kendi saç rengim açık ton olduğu için abes durmuyordu cok.Neyse eşim dedi ki niye boyatmiyorsun bende kendi rengime doneyim sıkıldım dedim ama ben seni sarı seviyorum sarisinim dediiii olay bitti ertesi gün kuaforde aldım soluğu valla :)) içimdeki ses ya sarisinlara gözü kayarsa diyordu :)))

:))) vallahi sesli güldüm:))

Dipnotumu yazmıştım öğretmenim ben:))

Nasılım ama:))

Valla çok iyisin canım ama benim gibi "inatçı bir çocuk" bu açıklamayı da kabul etmezdi :37:
Şaka bir yana yaparsın sen bu işi :ssz:

Son düzenleme:
Sanırım hepsinde bu tip istekler var. Doğal saçlarınsa eğer boya demiyorlar ama boyuyorsan aksesuar olarak düşünüyorlar sanırım hep bi renk seçme hevesleri var.:52:
Ben sarı kullanıyorum. Kendi saçlarım kumral.
Şu ana kadar siyah ve kızıl istekleri oldu. Açıkcası yapmıştım.
Ben memnun olmamıştım ama sevgilim sonuçta.. Şimdi ise asla yapmam.
Bunun sebebi ise sarı kadar hiç birinin yakışmaması.
Maksimum kendi saç rengime boyarım. Onunla yetinmek durumunda kalır.:37:

Ben sarıdan başka bir renge boyamadığım için hiç
Kızıl ve siyahtan geri dönmesi çok zor oldu mu canım çok yıprandı mı ya :18:

benim sevgilimde geçen sarıya boya dedi baya bi güldüm kirpik ve kaşlarım çok gür ve simsiyah bilemedim:1:

Kirpiklerim keşke gür ve siyah olsa çok güzel :16:
Kaşlarını da açtırabilirsin eğer tenin uygun bir renkse sarıya canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X