böyle bişey olunca bana ne benden niye çıakrıyosun sinirini diyip önce onu bi güzel bastırıp susturuyorum. oldu canım kafamı eğip oturuym. o bişeye 5 kat sinirlendiyse ben 10 katı sinirlenmiş gibi yapıyorum. hatta çoğu zaman öyle çok problem çıkarıyorum ki adam en sonunda bugün senin pilin ne zaman bitcek yaaaa diye isyan etti. bende güneş enerjiliyim dedim. haklı valla hiç susmuyorum sürekli konuşuyorum saçma sapan. ama ciddi kavgalarda asla izin vermem.
hic olmadi simdiye kadar su gibidir benimki zaten sinirleri alinmis aksine ben ondan cikaririm bazen o da cok alttan alir..
cok asigim bugun niyeyse kiyamam:1hug:
Eşim bundan önceki işyerinde çok stresliydi. Tüm fabrikanın yükü onun üzerindeydi..
Tüm sinirini,sıkıntısını eve getiriyordu,bir de yeni evliydik..Ben sürekli ağlamak için yer arıyorum zaten o zamanlar. Yeni gelin psikolojisi işte,gerçi o psikolojiyi ne zaman atacam onu da bilemiyorum ya neyse...senağlama
Offf hatırlamak bile istemiyorum,kabus gibiydi o günler..
Şimdi çalıştığı yerde de dönem dönem eve sinirli geliyor,ama kötü zamanlardan alıştığım için pek sallamıyorum ben. Kafasındakinin ben olmadığını biliyorum,bırakıyorum onu kendi haline,muhatap bile olmuyorum kendisi ile...:dilcikar:
ayni sorun bendede oluyor bazen...
erkek arkimda arada sinirini benden cikarir bende tabii hic susarmiyim hemen baslarim konusmaya ama bazende hic birsey demem,daha sonra kendi hatasini anlayip gelir özür diler benden :)
benim kocamin kopyasi bu anlattigina.s
Benim askimda kolay kolay sinirlenmez, ama bi sinirlenincede gøzu bisey gørmuyo..
ama asla benden cikarmaz sinirini, bana sinirlendiginde susar genelde..
ben sınırımı kımseden cıkarmam benden sınırını cıkarcak bı sevgılımde yok suan olanda benden cıkıarmazdı zaten
ve cıkarmamasıda gerekır hıc sevmem oyle seylerı
ben sınırımı kımseden cıkarmam benden sınırını cıkarcak bı sevgılımde yok suan olanda benden cıkıarmazdı zaten
ve cıkarmamasıda gerekır hıc sevmem oyle seylerı
ebru sevgilin varya senin hala üzgünsün galiba , ramazanın bitmesine az kaldı ne bu karamsarlık herşey yoluna girer merak etme siz bu kadar seviyoken birbirinizi
nerden çıktı bu kız deme ben bi ara sevgilimden haber alamazken çok kötüydü moralim ne varsa okuyodum kk da ordan biliyorum hikayeni
soruya gelincede benimki sinirlense bile benden çıkarmaz şokk tatlıdır kendileri :asigim: