Eşiniz(Sevgiliniz)size başka bir kadın ismiyle seslenirse

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
96
İzmir
Ne yaparsınız kızlar eşiniz yada sevgiliniz size başka bir bayanın adıyla hitap etse,ne yaparsınız?

ben mi ben derdim ki noluo o isim li bayan kim diye cildirirdim herhalde
hem bana baska isimle hitap ederse bende sinirden sanirim baska isim solerim ona bi de iki tane cakarim :)))

parcalarim ben onu Çok üzgünüm çoookyasakkelime:kızgın::mymeka::tomato:sengözlerimebaksanab

10 yıllık evliliğim boyunca, dönem dönem başka isimlerle hitap etti... Aklıma hiç yanlış birşey gelmemişti fisfisfis

Birinci de eski sevgilisinin adını söyledi :))) Uykusunda .. en büyük tepkiyi o zaman verdim.... Zuhallll demesiyle fırlattım yataktanşakkıdı

İkincisinde yanında çalışan bir hanımın adı, Hülyaaa dedi :))) fisfisfis

Üçüncüsünde, yine yanında çalışan bir hanım idi... Özlem hanım diye hitap etti... hem de kayınvalidemler ve bilumum akrabaları yanında fisfisfis Ben tepki vermedim öyle baktım suratınaa... Zaten benim tepki vermeme gerek kalmadan, onun ailesi kızdı, söylendi....

Çok saftım bee, aklıma kötü bir şey gelmiyordu, yani beni aldatacağını falan hiç düşünmüyordum :1no2: Ne kadar körmüşüm değil mi....

ahhh ahhhhh eski Nuray'ı o kadar özlüyorum ki.... o saf nurayı.... :çok üzgünüm:

o kim diye sorarım tanımıyosam bazen iş yerindekilerin adını söylüyo yorgunlukdan agız alışkanlıgından diye umursamam....

sanirim Kesinlikle Elimden Bir Kaza çikar
çok Sinirlenirim Ve Bunu önleyemem Hadi Hakareti Anladik Yüze Tükürmeyi Anladikda Bu Başka Isimle Seslenme Beni Aşar Hemen Ağzima Geleni Sayar Ve Yanindan Ayrilirdimmm

Ne yaparsınız kızlar eşiniz yada sevgiliniz size başka bir bayanın adıyla hitap etse,ne yaparsınız?[/QUOTE

bitti andır öldürürüm valla düşünemiyorum bile yada kalabalık bir ortamda(özellikle ailesinin yanında olabilirsırnaşık şey ) farklı bir isimle ona seslenirim örn:ali bakarmısın hayatım lülülülülülü gerisini o düşün aün:dance:

bir kere şaşırırsa birşey değil ama devamlı başka ve aynı ismi söylerse çoooook kırılırım eskiden olsa üzerine atlardım ama şimdi çocuklarımdan başka kimseyi umursamıyorum

Back
X