Eşiniz sevgilinizin hitapları?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Ben normalde de alıngan biriyim ama bunu abartıyor muyum acaba? Hiç böyle eşinizin sevgilisiniz hitabından rahatsız olduğunuz oldu mu olduysanız ne yaptınız? Benim bir 15 kilo kadar fazlam var şu an vermeye çalışıyorum sevgilimde bundan zaten rahatsız değil olsa zaten ben hoşlanmam bundan ama kompleksliyim bu konuda biraz. Bir iki sefer beni severken böyle tombul sevgilim dedi o an bozuntuya vermedim ama bozuldum. Söylesem bir daha demez aslında ama söylenmeye değecek bir şey mi çok mu kompleksliyim sizlere bir sorayım hiç yoksa böyle saçma bir şeyi konuşmayayım mı 🫠

İyi niyetle söylemiştir rahatsız ediyorsa söyleyin hem böyle içten içe üzülmemiş olursunuz.

Ben normalde de alıngan biriyim ama bunu abartıyor muyum acaba? Hiç böyle eşinizin sevgilisiniz hitabından rahatsız olduğunuz oldu mu olduysanız ne yaptınız? Benim bir 15 kilo kadar fazlam var şu an vermeye çalışıyorum sevgilimde bundan zaten rahatsız değil olsa zaten ben hoşlanmam bundan ama kompleksliyim bu konuda biraz. Bir iki sefer beni severken böyle tombul sevgilim dedi o an bozuntuya vermedim ama bozuldum. Söylesem bir daha demez aslında ama söylenmeye değecek bir şey mi çok mu kompleksliyim sizlere bir sorayım hiç yoksa böyle saçma bir şeyi konuşmayayım mı 🫠

Rahatsız oluyorsan konuş tatlı dille.

Kiz uzulme arada bana da tosunum diyo bir iki kere dedi de sonra ben sen de az kilo al guclen de kucagina aliver beni dedim ondan beri demedi 😀😀

İnsan sevgilisinden neden bozulduğunu saklar ki?
Bence yaptığımiz en büyük yanlış bu. Belli etmiyoruz, anlamasını bekliyoruz. Muneccim b.ku yemedi ki bu adamlar, söylemezsek - belli etmezsek nasıl farkedecekler kırılmayacak şeylerin bizi rahatsız ettiğini? Belli etmediğimiz için sevmediğimiz şeyler tekrar ediyor tekrar ediyor, bu sefer sert tepki veriyoruz:)
Bence bir dah derse üç saniyelik bir surat asıp 'sevgilini mutlu etmek için seçtiğin hitap bu mu?' De, sonra normale dön :) o da anlar , daha tekrar etmez

İnsan sevgilisinden neden bozulduğunu saklar ki?
Bence yaptığımiz en büyük yanlış bu. Belli etmiyoruz, anlamasını bekliyoruz. Muneccim b.ku yemedi ki bu adamlar, söylemezsek - belli etmezsek nasıl farkedecekler kırılmayacak şeylerin bizi rahatsız ettiğini? Belli etmediğimiz için sevmediğimiz şeyler tekrar ediyor tekrar ediyor, bu sefer sert tepki veriyoruz:)
Bence bir dah derse üç saniyelik bir surat asıp 'sevgilini mutlu etmek için seçtiğin hitap bu mu?' De, sonra normale dön :) o da anlar , daha tekrar etmez
Aslında saklamıyorum da iyi niyetle söylüyor ya bozmak istemiyorum ama sonuçta ben bozulmuş oluyorum😂 yoksa evet rahatsızım desem söylemez bilmiyor şu an o yüzden söyleyeceğim

Hoşlanmasam söylerdim.
Hoşlanmadığımız şeyi iltifat olarak kabul edemeyiz, iltifat olmaz ki o zaman.
Söyleyin ne olacak.
Ciddi söylemek sizi rencide edecekse gülerek söyleyin, demesin.

Aslında saklamıyorum da iyi niyetle söylüyor ya bozmak istemiyorum ama sonuçta ben bozulmuş oluyorum😂 yoksa evet rahatsızım desem söylemez bilmiyor şu an o yüzden söyleyeceğim
İyi niyetle soyledigi konusunda hemfikiriz. Sen de iyi niyetle , belki biraz dalgaya vurup "sevgilini mutlu etmek için seçtiğin hitap bu mu?' desen o da anlar bence. Bir daha tekrarlarsa tamamen iyi niyetle böyle yap. Tutup da 'rahatsiz oldum' falan deme, mesele büyümesin, kibarca belli et işte

kötü niyetle söylememiş de sizi şişko görüyor orası kötü :KK14:

Ben söylüyorum. Düz insanım. İlla lakap vs olmasına da gerek yok yani. Hoşuma gideni gitmeyeni akşam laf arasında sıralı liste yapıp veriyorum :D
Oturup beni anlamasını beklesem bugüne kadar boşardım muhtemelen.

Nefret ederim. Bazı konularda aşırı takıntılıyım. Dış görünüşüm, kilom, kıl, tüy, maddiyat.. üzerinden şaka yaparsa tavır alıyorum. O da zaten yapmıyor.

Back
X