Eşiniz sevgilinizin hitapları?

sizi instagramda asker polis düşürmekle suçlayan adamdan incelik mi bekliyorsunuz sahiden ?

Eşim bazen çocuklara ,anenize bakın maşallah yarmagül oldu dio😂 hiç alıngan biri değilim alınmamda.kendinizin kötü görünüp görünmediğini bilirsinz.ayrıca kilo alıp verilebilir.çok sallamayı n

Eski sevgilim bana pandam, karpuzum, balkabağım derdi kilolu olduğum için bir süre sonra alışıyor insan ya🤣🥹

Kırıcı bir söylem. Açıkça rahatsız olduğunuzu belirtin. Erkekler imadan anlamaz. Bir daha da yaşanmaz bu durum.

15 kilo fazlan varken tombul sevgilim demesini iyi niyetli bulman çok tatlış. Kim olsa bozulur. He şöyle Bi kaç kilo fazlan olur, tombul olmazsın, şakasına söylediği için zaten alınmazsın.

Ben kötü niyet görmedim
Benim eşimde kilolu bende ona tombik derim
O benim yanaklarımdan sıkar bazlama suratlı der
Buna benzer şeyler söyleyip severiz birbirimizi

Eğer hoşlanmıyorsanız güzel bir dille uyarabilirsiniz

Herkesin hassas noktası farklı. Benimde kim olursa olsun "alooo" "heeey" gibi kelimelere alerjim var, rahatsız olur olmaz dile getiririm. Sizde rahatsız oluyorsanız söyleyin.

Ben normalde de alıngan biriyim ama bunu abartıyor muyum acaba? Hiç böyle eşinizin sevgilisiniz hitabından rahatsız olduğunuz oldu mu olduysanız ne yaptınız? Benim bir 15 kilo kadar fazlam var şu an vermeye çalışıyorum sevgilimde bundan zaten rahatsız değil olsa zaten ben hoşlanmam bundan ama kompleksliyim bu konuda biraz. Bir iki sefer beni severken böyle tombul sevgilim dedi o an bozuntuya vermedim ama bozuldum. Söylesem bir daha demez aslında ama söylenmeye değecek bir şey mi çok mu kompleksliyim sizlere bir sorayım hiç yoksa böyle saçma bir şeyi konuşmayayım mı 🫠
Şirinlik sanıyor ama değil
Onu hissettirmen lazım

Esimle birbirimize bu tarz tuhaf hitaplarimiz vardir ancak biz baya güleriz buna. Saka yapariz. Iki taraf da kirilmaz. Ancak kirilacak olsaydim kesinlikle söylerdim :)

Back
X