• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz siz agladiginizda kes sesini diye bağırıyor.daha fazlasi da var tabi Sizce sevgisi bitti mi

aynen canım eski fotoğraflarıma bakıyorm gözümün için gülüyor hep , yani bilmiyorum bizim iş problemimiz var oda belli bir süre sonra düzene gircek herşey diyor sabrediyorum birazcık daha ama bende bu hayatı bu düzende yaşayabilcek bir insan değilim kabullenemiyorum ,sende kendini düşün onsuz mutlu bir hayat yaşayabilir misin eski günlerine dönebilir misin veya düzelebileceğine inancın var mı ?
Her kavgadan sonra barışınca Duzelecek diyor sinirlerim yıprandı diyor ama konusalim mi dediginde yine parlıyor ve bu un sorunları konuşarak çözmek yerine kapatmaya çalışıyor.bu yuzden benim artık buna inancım zayıflıyor çünkü benim eşim kabul etmese de annesinden cok etkilenen bir insan ve annesi ben ne yapsam da benimle geçinmeye gönlü olmayan oğlunu kıskanan art niyetli bir insan ondan etkilenmeyi bırakmadıkça biz zor düzeliriz. Ve çocuğum var onu düşünüyorum. Isin garibi bütün kötü davranışlarına karşı yine de sevi-yorum ve belki değişiriz diyorum

Her kavgadan sonra barışınca Duzelecek diyor sinirlerim yıprandı diyor ama konusalim mi dediginde yine parlıyor ve bu un sorunları konuşarak çözmek yerine kapatmaya çalışıyor.bu yuzden benim artık buna inancım zayıflıyor çünkü benim eşim kabul etmese de annesinden cok etkilenen bir insan ve annesi ben ne yapsam da benimle geçinmeye gönlü olmayan oğlunu kıskanan art niyetli bir insan ondan etkilenmeyi bırakmadıkça biz zor düzeliriz. Ve çocuğum var onu düşünüyorum. Isin garibi bütün kötü davranışlarına karşı yine de sevi-yorum ve belki değişiriz diyorum

İnşallah düzelirsiniz canım ah bu anneler o zaman sen hiç bir şey deme sus çok ilgilenme ne annesiyle ne de işinle belki seni sessiz gördüğünde bu sefer o üstüne düşmeye başlar konunun.Bilemiyorum ki çözüm ney

İnşallah düzelirsiniz canım ah bu anneler o zaman sen hiç bir şey deme sus çok ilgilenme ne annesiyle ne de işinle belki seni sessiz gördüğünde bu sefer o üstüne düşmeye başlar konunun.Bilemiyorum ki çözüm ney
Çözümü pek yok gibi canım ya zamana bırakacak dediğin gibi sessiz kalıp değişmesini bekleyeceğiz yada işte bekliycez seninde kayınvalide sorunları anlaşılan ne diyelim iyi kayınvalide olmakalda zor her insanın harcı değil işte

Allah yardımcınız olsun,bunşarın hepsimi aynı,kadın dediğin nazlı olur kırılgan olur,artık işler değişmiş gibi,erkek küsüyor erkek trip atıyor

Allah yardımcınız olsun,bunşarın hepsimi aynı,kadın dediğin nazlı olur kırılgan olur,artık işler değişmiş gibi,erkek küsüyor erkek trip atıyor
Evet insanın içinde öyle yaralar açıyor ki bu kaba davranışları çok büük hayal kırıklığına ugruyorsiun bir de böyle bebek gibi o beni nazlamasi gerekirken ben onu nazlitorun

ya aynen öyle çok güzel söylediniz korkar oldum artık yine trip atıcak diye
Aynı canım bende aynı durumdayım tribinden mi yoksa öfkesinden mi korkup cekineyim bilmiyorum bir şey oldumu aklım gidiyor bana bir şey diyecek diye korktuğumu anlayınca da sanki dövüyormuşum gibi niye korkuyorsun diye daha çok kızıyor şaştım artık

Aynı canım bende aynı durumdayım tribinden mi yoksa öfkesinden mi korkup cekineyim bilmiyorum bir şey oldumu aklım gidiyor bana bir şey diyecek diye korktuğumu anlayınca da sanki dövüyormuşum gibi niye korkuyorsun diye daha çok kızıyor şaştım artık

sabret canım benim seviyorsan ortada çocukta var birazcık daha dişini sık derim

Bana da sanki başka bir kadın meselesi var gibi geldi. Biraz daha detaylı düşünün bence.

Amacım kurt düşürmek değil. Ama siz haklısınız.Hayatın içinde olmayan olasılıksızlığı düşünmemek lazım.
:) hayatın içinde olan bişey ve herkesin başına gelebilir. Kadının kafası yeteri kadar dolu zaten bi de o konuları düşünüp üzülmesin die öyle dedim. Kalbini kırdıysam özür dilerim

:) hayatın içinde olan bişey ve herkesin başına gelebilir. Kadının kafası yeteri kadar dolu zaten bi de o konuları düşünüp üzülmesin die öyle dedim. Kalbini kırdıysam özür dilerim

Rica ederim.
Ben de kimsenin üzülmesini istemem.
Ama iyi giden bir evliliği ne kv.ne görümce alt üst edemez. Belki huzur bozabilirler. ki maalesef oluyor da.
Alt-üst durumunda en büyük risk "başka bir kişidir"ve bu durum artık maalesef çok yaygınlaştı.
Normal bir evlilikte zamanla aşk bitse bile saygı devam eder, bu yüzden sadece durum değerlendirmesi yapmaya çalıştım.

seviyordur da artik kirmaktan cekinmeyecek bir noktaya gelmis malesef. Size onerim pek aglamayin onun karsisinda.

Rica ederim.
Ama iyi giden bir evliliği ne kv.ne görümce alt üst edemez. Belki huzur bozabilirler. ki maalesef oluyor da.
Alt-üst durumunda en büyük risk "başka bir kişidir"ve bu durum artık maalesef çok yaygınlaştı.
Normal bir evlilikte zamanla aşk bitse bile saygı devam eder, bu yüzden sadece durum değerlendirmesi yapmaya çalıştım.
Canım evlimizin bilmiyorum yada kayinvaldem nasıl birisi bir fikrim yok ama emin ol dünyanın en iyi kalpli erkeğine bile sahip olsan eşinin ailesi kotu niyetli isse ilişkiyi alt üst etmeyi bırak ayrılmanızı bile sağlıyor hem de büyük bir keyifle

Rica ederim.
Rica ederim.
huzuru bozmaları bile yetiyor her iki tarafı yıpratmak için sonrası malum. Arada sevgi saygı bitiyor ve senin dediğin yere geliyor konu

Back
X