Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esın erkek berberı kımbılır kac yıldır aynı mekanda calısıyordur samımıyet kurmustur arkadas olmustur tabıkıde erkek erkege gıdılıyosa ben karımı getırıcem dıyemez arkadasları dalga gecer meslegı baska olsa farklı konusurdumda asıl senı goturmesı abest olurdu erkek erkege takılıyolar nevarbunda bunu benmı soledım
arkadaşlar benim eşim genelde düğünlere ve kınalara arkadaslarıyla erkek erkege gıdıyo bebegimiz küçük diye. ama istese bebeği bi yarım saat anneme bırakıp bnide götürebilir.
dün düğüne gidecekti arkadasının düğünü bn tanımıyorum.. benide götür dedim biz erkek erkeğe gideceğiz dedi kimse eşini götürmüyor dedi. az öncede bi konu açmıştım bide bebege kim bakcak diye tartıştık şuan konuşmuyoruz bu düğün mevzusu canımı sıktı siz olsanız kırılmazmıydınız?
benim eşimin iş yerindede düğün olunca kmse eşini götrmez. eşim se gariptirki illa bende gideyim yanında ister. bende sıkılıyorum haliyle bakıyorum oda arkadaşlarıyla zaman geçirmek yerine yanımda duruyo. bizimde artık 2 yaşında oğlumuz var. en son dedim nolur bidaha beni çağırma çok yoruluyorum. artık oğlumu alıp o düğüne gidiyo bende sinemaya, hamama falan gidip stres atıyorum :)).
Benim eşim bi kere yalnız gitti arkadaşının düğününe burnundan getirdim. Gece 11 i geçiyordu geldiğinde. Ya bana bişey olsa evde tek başıma düğündeydim mi diyeceksin dedim. Beni haklı buldu özür diledi. Daha da öyle gitmedi.
Bide düğünde bi arkadaşının nişanlısı sen yalnız nasıl geldin eşin nasıl izin verdi demiş. Oda böbürlenip ben gelirim falan demiş. Bana anlatıyo bunu gülerek ağzına bi çakacaktım ki öyle sinirlendim. Ortamı yumuşatmaya çalışıyo bunu anlatıp bide.
Sende öyle de evde bana bişey olsa ne yapacaksın pişman olur musun de. Bende işe yaradı.
Benim de eşim beni götürmeye çalışmıştı arkadaşının kardeşi evleniyordu ben de gitmemek için sen git demiştim. O gün hava soğuktu düğün dışarda olacaktı çıkasım gelmedi. Ama biz erkek erkeğe gideceğiz sen gelme derse ben de sinir olabilirdim. Sonuçta eşiniz artık evli bir erkek.
bundan 2 ay once kanamalı bır halde hamıleyken cıddı bır sorunum vardı o gunde buyuk bır kanama yaşamıştım o aksamda arkadasının dugunu vardı
bak ben olsaydım o hasta olsaydı gıtmezdım canı cehenneme
neyse bu gıttı ben dusundum takıyı takıp gelır dıye 8 cıvarında gıttı 11 cıvarında geldı ve cok bozuldum
bende esım evdeyken bır yere gıtmem o gun temızlık yapmam hanı yalnız bırakmam onu
kaldıkı hastayken bırakmak
sonra dusundum kadınlar gercekten her alanda ne kadar fedakar
neyse yakın zamanda arkadasımın mevludu var muhtemelen esımınde ııznlı gunu
gideceğim
bende abarttıgınızı düşünenlerdenim
yani sonuçta akraba dügünü degil
sonuçta dükkana gelen müşterisinin dügünü
diger arkadaşlarıda gerek görmedikleri için eşlerini götürmüyorlardır zaten
eşim arkadaşlarının dügünlerine hep erkek erkege gittiler hiçte bozulmadımsonuçta tanıdık degil akraba degil
çocugunuz küçük derken ne kadarlık