eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz ewet kızlar soru bu eşiniz kredıyı cektı elınıze bır yerden toplu bır para gecınce kredıyı ödedı ve sizin bu para nere gıttı dıye sormanızla gercekler gün yüzüne cıktı ne söylerdınız ne yapardınız

ne sorarım çektiği krediyi ne ne aptığını sorarım banane borç onun harç onun. parayla ilgili konularda yüz göz olamam. en azından bizim evde böyle.

eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz ewet kızlar soru bu eşiniz kredıyı cektı elınıze bır yerden toplu bır para gecınce kredıyı ödedı ve sizin bu para nere gıttı dıye sormanızla gercekler gün yüzüne cıktı ne söylerdınız ne yapardınız

gerçek neymişki, senin yaşadığın bi olaydan mı bahsediyorsuz, yoksa kurgusal bişey mi

gerçek neymişki, senin yaşadığın bi olaydan mı bahsediyorsuz, yoksa kurgusal bişey mi

gercek tatlım ya ne kurgusu şoktayım dün akşamdan berı benım bılmedıgım 10.000 borc bu nedır yaaaa kendıme olan guvenımı yıtırdım yemın edıyorum akıllıyım dıye gezınıyodum ama adam sinsi sinsi iş becermiş arkamdan salak mıyım dıye düşünmeden edemıyorum şuan

napmışki parayı canım, ayrıntılı yazsana

eşim memur eksi hesaba düşüyor 4 mılyar kadar onu harcamış güya bırde arkadasına 3 mılyar borcu varmıs bıde ufak tefek kredıler ben hıc bır sey anlamdım inanın hıc bır lüxsüm yok gayet sade yaşayan bır ınsanım kenara para koymaya calısırım herseyımden kısarım ımkanı yok bu kadar parayı benle yemıs olamaz dostu falan mı var anlayamıyorumkı ne halt yedı

borç onun harç onun ne demek yaaaa, anlamadım
evlendiysek borç da bizim harç da bizim.
senden habersiz çekemez öyle bir kredi.
nereye harcamış cnm söyledimi bişey

borç onun harç onun ne demek yaaaa, anlamadım
evlendiysek borç da bizim harç da bizim.
senden habersiz çekemez öyle bir kredi.
nereye harcamış cnm söyledimi bişey

bencede ayrı gayrı olmamalı ben arkadasla polemıge gırmemek için öyle yazdım yukarda acıkladıgım gıbı yedık eksıye düştüm dıyıp duruyor dugun yaptım dıyor bır suru sey söyluyor ama hıc ıkna olmadım acıkcası aklıma hos olmayan seyler gelıyor çünku ımkansız yanı o parayı eve bana harcaması

gercek tatlım ya ne kurgusu şoktayım dün akşamdan berı benım bılmedıgım 10.000 borc bu nedır yaaaa kendıme olan guvenımı yıtırdım yemın edıyorum akıllıyım dıye gezınıyodum ama adam sinsi sinsi iş becermiş arkamdan salak mıyım dıye düşünmeden edemıyorum şuan

eşim memur eksi hesaba düşüyor 4 mılyar kadar onu harcamış güya bırde arkadasına 3 mılyar borcu varmıs bıde ufak tefek kredıler ben hıc bır sey anlamdım inanın hıc bır lüxsüm yok gayet sade yaşayan bır ınsanım kenara para koymaya calısırım herseyımden kısarım ımkanı yok bu kadar parayı benle yemıs olamaz dostu falan mı var anlayamıyorumkı ne halt yedı

anladım canım, parayı naptığıda belli değil, dur canım, dost tutup onun içinn krediler çekecekse işi var bu adamın
bence öyle bişey yoktur, herhalde sana söylemeye çekindiği borçları vardı, ailesine falanda vermiş olabilir
benimde böyle bişey ilk evlendiğimde başıma gelmişti
yeni evlimisiniz
erkekler ilk yıllar böyle salaklıklar yapıyor gözlemlediğim kadarıyla

Son düzenleme:
ben de ne yaptığını sorardım sadece...sebebi izah edilebilir bir şeyse çok sorun etmem...
bizim evde de böyle muhabbetler olmaz... arkadaşın dediği gibi borç onun para onun... ben ilgilendirmez...
ama senin kızdığın eşinin kredi çekmesi mi krediyi çekme sebebi mi...

anladım canım, parayı naptığıda belli değil, dur canım hemde dost tutup onun içinn krediler çekecekse işi var bu adamın
bence öyle bişey yoktur, herhalde sana söylemeye çekindiği borçları vardı, ailesine falanda vermiş olabilir
benimde böyle bişey ilk evlendiğimde başıma gelmişti
yeni evlimisiniz
erkekler ilk yıllar böyle salaklıklar yapıyor gözlemlediğim kadarıyla

yenı evlıyız 1 sene 2 ay oldu bebegım bıle var aslında eşim boyle ne bılıyım çok ıyı çokta sever benı ama gercekten o parayı ne yaptıgını merak edıyorum ögrendıgımde vijdan azabı duyuyordum sana söylemedıgım ıcın ıyı oldu ögrenmen falan bundan sonra senden habersız hıc bır sey yapmıycam falan dedı ama ınanmadım nedense ben pek

aslında bence kredi çekerken eş imzası gerekmeli
para onun borç onun diye bişey olamaz evliliklerde
çünkü o kredi ödenirken sıkıntı beraber çekilecek

yenı evlıyız 1 sene 2 ay oldu bebegım bıle var aslında eşim boyle ne bılıyım çok ıyı çokta sever benı ama gercekten o parayı ne yaptıgını merak edıyorum ögrendıgımde vijdan azabı duyuyordum sana söylemedıgım ıcın ıyı oldu ögrenmen falan bundan sonra senden habersız hıc bır sey yapmıycam falan dedı ama ınanmadım nedense ben pek

işte senin takıldığın parayı ne yaptığı... onu ben de merak ederdim...

O parayı birine yedirdiğinden mi şüpheleniyorsun, bir kadına mesela ? Eğer öyle birşey yoksa, biz kadınlar genelde borçtan ürkeriz belki harcadı harcadı kredi kartı şişti kredi çekti kapattı vs

ben de ne yaptığını sorardım sadece...sebebi izah edilebilir bir şeyse çok sorun etmem...
bizim evde de böyle muhabbetler olmaz... arkadaşın dediği gibi borç onun para onun... ben ilgilendirmez...
ama senin kızdığın eşinin kredi çekmesi mi krediyi çekme sebebi mi...

bence ayrı gayrı hoş olmuyor evlılıkte onun parası benım benım param onun olmalı benım kızdıgım neden benım bundan kredı cekılırken neden cekıldıgıyle beraber haberdar edılmeyıp sankı o evde bostan korkuluymusum gıbı davranması yanı acık acık sen kımsınkı ben senle konusuyım boyle seylerı ıstedıgımı yaparım demesı gıbı geldı bana

işte senin takıldığın parayı ne yaptığı... onu ben de merak ederdim...
ama dost sevgili falan sanmıyorum canım ya hemen aklına öyle şeyler getirip üzme...
belki arkadaşı için falan çekmiştir...ya da ailesine göndermiştir...

tahmin ettim dedim ya ilk yıllarda erkekler evliliğin anlamını tam kavrayamdığından böyle şeyler yapıyo, tabii ki güvenmezsin, ben hala güvenmiyorum eşime bu konuda yıllar geçti o olayın üstünden halbuki, güven kazanmak kolay değil, nette hesapları açıkca sergilese sana, şuraya bu harcama şuraya şu harcama diye için rahat eder
erkek olsa bu 10 bini naptın diye tek tek hesap sorar, açıklama ister valla, ama konu kadınlar olunca hemen üstünün kapatılması bu konunun açılmaması istenir
:27:

ya allah aşkına adam 10000 lira krediylemi karısını aldatacak alakası yoktur kredi kartı faiz yapmıştır evlenirken birinden borç almıştır memurdur kasası açık vermiştir. adamcağız bi şekilde karısının kafasına takmasını üzülmesini istemiyordur. sizde elinize süpürgeyi almış kapının arkasında bekliyorsunuz yapmayın allah aşkına erkek olmanında bir şanı şerefi var ayrıntılı faturamı çıkartsın size her ay nereye ne harcadığının hesabınımı versin ne kadar meralısınız eşinizin annesi olmaya.

O parayı birine yedirdiğinden mi şüpheleniyorsun, bir kadına mesela ? Eğer öyle birşey yoksa, biz kadınlar genelde borçtan ürkeriz belki harcadı harcadı kredi kartı şişti kredi çekti kapattı vs

iyide zaten bız boyle bır sey yapmıstık kredı cekıp kartları eksı hesabı kapatmıstık sonra doğum parası almıstım onlada keza öyle gayet ıyıydı kartların durumu sadece faturalar ıcın kullanıyoduk onuda maas alınca yatırıyodum ben zaten bılmıyorum beynım şuan cok dolu çok kırgınım eşime çok hıc beklemezdım arkamdan iş çevırmesını hıc öyle bırı degıldı kızlar şimdi bıde parayı toplu yatırınca verdıklerı dekontta bayram ve tatil kredisi toplu kapatma dıyor bu aldıgı kredının ismi dimi

Back
X