- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz ewet kızlar soru bu eşiniz kredıyı cektı elınıze bır yerden toplu bır para gecınce kredıyı ödedı ve sizin bu para nere gıttı dıye sormanızla gercekler gün yüzüne cıktı ne söylerdınız ne yapardınız
borc onun harc onunda ben kendımı resmen enayı yerıne konulmus hıssettım bır an ben o evde bostan korkulugumuyum benden habersız iş yapılıyor :26:
gerçek neymişki, senin yaşadığın bi olaydan mı bahsediyorsuz, yoksa kurgusal bişey mi
napmışki parayı canım, ayrıntılı yazsana
borç onun harç onun ne demek yaaaa, anlamadım
evlendiysek borç da bizim harç da bizim.
senden habersiz çekemez öyle bir kredi.
nereye harcamış cnm söyledimi bişey
gercek tatlım ya ne kurgusu şoktayım dün akşamdan berı benım bılmedıgım 10.000 borc bu nedır yaaaa kendıme olan guvenımı yıtırdım yemın edıyorum akıllıyım dıye gezınıyodum ama adam sinsi sinsi iş becermiş arkamdan salak mıyım dıye düşünmeden edemıyorum şuan
eşim memur eksi hesaba düşüyor 4 mılyar kadar onu harcamış güya bırde arkadasına 3 mılyar borcu varmıs bıde ufak tefek kredıler ben hıc bır sey anlamdım inanın hıc bır lüxsüm yok gayet sade yaşayan bır ınsanım kenara para koymaya calısırım herseyımden kısarım ımkanı yok bu kadar parayı benle yemıs olamaz dostu falan mı var anlayamıyorumkı ne halt yedı
anladım canım, parayı naptığıda belli değil, dur canım hemde dost tutup onun içinn krediler çekecekse işi var bu adamın
bence öyle bişey yoktur, herhalde sana söylemeye çekindiği borçları vardı, ailesine falanda vermiş olabilir
benimde böyle bişey ilk evlendiğimde başıma gelmişti
yeni evlimisiniz
erkekler ilk yıllar böyle salaklıklar yapıyor gözlemlediğim kadarıyla
yenı evlıyız 1 sene 2 ay oldu bebegım bıle var aslında eşim boyle ne bılıyım çok ıyı çokta sever benı ama gercekten o parayı ne yaptıgını merak edıyorum ögrendıgımde vijdan azabı duyuyordum sana söylemedıgım ıcın ıyı oldu ögrenmen falan bundan sonra senden habersız hıc bır sey yapmıycam falan dedı ama ınanmadım nedense ben pek
ben de ne yaptığını sorardım sadece...sebebi izah edilebilir bir şeyse çok sorun etmem...
bizim evde de böyle muhabbetler olmaz... arkadaşın dediği gibi borç onun para onun... ben ilgilendirmez...
ama senin kızdığın eşinin kredi çekmesi mi krediyi çekme sebebi mi...
yenı evlıyız 1 sene 2 ay oldu bebegım bıle var aslında eşim boyle ne bılıyım çok ıyı çokta sever benı ama gercekten o parayı ne yaptıgını merak edıyorum ögrendıgımde vijdan azabı duyuyordum sana söylemedıgım ıcın ıyı oldu ögrenmen falan bundan sonra senden habersız hıc bır sey yapmıycam falan dedı ama ınanmadım nedense ben pek
O parayı birine yedirdiğinden mi şüpheleniyorsun, bir kadına mesela ? Eğer öyle birşey yoksa, biz kadınlar genelde borçtan ürkeriz belki harcadı harcadı kredi kartı şişti kredi çekti kapattı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?