eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz

ewet kesınlıkle öyle işin özünü çözdüm ben bu devırde babana bıle guvenmıyceksın demişler boşuna dememişler arkamdan asla iş yapmaz dedıgım adam benı 10 000 zarara sokmus haberım yok parayı naptın dıyıncede gezmeyelımmı tatıle gıtmeyelımmı basladı saymaya ben o dedıklerının hıc bırını yapmadımkı sen baskasıyla gıttın heralde dedım

ewet evlıyse cocugu varsa o 10.000 nın nereye gıttıgının hesabını vermek zorunda ben 5 aylık bebegımı bırakıp kendımızı toparlayalım dıye koştur koştur işe gelıyosam kredı kartlarını yatırıyorsam o hesabı bana vermek zorunda bu çünkü 100 -200- 300 falan degıl tam 10.000

pardonn bi saniyeee eşinle evlendiğinde kredi çektimi eski dönem kredi çektiyse ve onun faizi daha yüksekse şimdi daha düşük bi faizle kredi çekip toplu bi şekilde kapatma yapmıştır. böylece arada ciddi bi fark doğar. normal bi durum eşn bunu yapmış dekontta ispatı kocanında günahını aldın bak.seni aldatmıyor daha fazla faiz ödememk için farklı bir yol bulmuş kasma kendini artık

evlilikte para senin borç senin olmuyor vallahi evliysen paşa paşa o borcun içinde kendini buluyosun ödüyosun, inş. bu son olur ve eşin sana verdiği sözün arkasında durur.. senin yapman gereken ise eşinle konuş bana açık açık nereye ne verdin ne ödedin bu paraya nereye gitti de ikna et beni dee senin verdiğin cevap beni tatmin etmedi dee ona sormaktan başka yapacagın birşey yok gibi. yada hesap numarasını biliyosan bankadan işlemlerini kontrol edebilirsin tabiiki bankadan yaptıklarını, elden birilerine verdiyse onu bilemem

evli ve çocuğumu var yapma allahaşkına bak biraz önce kendi kendinize benim yorumuma takılmışsınız borc onun harç onun dediğim için evlendik ayrımız gayrımızmı var nedemeye evlendik diyede başka biriyle epey geyik yapmışsınız tatlım ama senin haricinde başka bir karısı ve çocuğu olduğuna inanıyorsan asıl sorun bu bence sen niye evlendin yaa bu kadar tanımadığın adamla. zavallı eşin kendi için bütün bunları düşündüğünü bilse asıl o yıkılır. bu arada eşlerinizi kendinize eleman olarak tutmuyorsunuz güzelim hesabını vermek zorunda felan diye. yahu bu yanında çalışan çaycıya yapılacak muamele değil

canım onu yaptık zaten evlenmeden önce düğün için çektıgı kredılerı bırlestırdık ayda 820 onu öduyoduk ben bunun dısında borc yok bılıyodum bu harıc 5.000+5.000 ıkı kredı cekmıs evlendıkten sonra 820 aylık ödemesi olan kredı 30.000 falandı evlendıgımızde şimdi 16.000 kaldı arabayı sattık ben sanıyorum arabanın parasından 16.000 kredıyı yatırınca bıze para artıcak bana halen son dakkaya kadar öyle anlatıyor ama öyle dıgılmıs işte şimdi hiç borcu yok ama benım guvenımde yok

büyük ihtimalle küçük borçlar birikti ve işin içinden çıkılmaz oldu. tabi az bir rakam değil bu. ama eşin hem borçlar için hemde elimizde para bulunsun diye bu kampanyalı krediyi kullanmış olabilir.
söylemeden yapması çok kötü. kendi adına eksi puan.

daha önce yazmıştım, bir bayan arkadaşımın alışveriş yapma alışkanlığı vardı.
eşi kızmasın diye aldıklarının yarısını göstermez, geri kalan yarısını ise aldığı fiyatın altında söylerdi. eşinin bilmediği bir kredi kartı vardı. hep ondan alışveriş yapıyordu. ödemelerle başa çıkamayınca eşinden gizli kredi çekti.

hiç hoş olmasada, hayatta oluyor böyle şeyler. yanlız eşine şunu söyle, hiçbirşey gizli kalmaz, çekirge bu birinci sıçrayışın, bir daha arkamdan iş çevirme ve harcamalarına dikkat et...

canım sen yanlış anlıyosun arkadaş evli çocuklu derken kendinden bahsetmiş...

bence vermek zorunda aslını benım karakterım kabullenemıyor o 10.000 nereye harcandı suan ıcın önemlı olan bu sorunun cevabı daha sonra benı umursamadan habersız o kredıyı cekmese

aynen öyle söyledim mükemmel gittigini düşündüğüm evlılıgmle ılgılı soru işaretleri başladı bilmiyorum kafam karıştı ıyıce

3 mılyarını arkadasın borc almıs onu vermek ıcın cekmıs külliyen yalan desene sen dedım arkadasım bedellı askerlık yapıcak parayı cektım ona verdım adım gıbı emınımkı 3 mılyarını ona o şeklıde verdı % 100 emınım

bence vermek zorunda aslını benım karakterım kabullenemıyor o 10.000 nereye harcandı suan ıcın önemlı olan bu sorunun cevabı daha sonra benı umursamadan habersız o kredıyı cekmese

hımm evet yazdığını yanlış anlamışım evli ve çocuklu kısmını başklası için dediğini sandım. bak işin başından beri sana anlatmaya çalıtığım şey şu burda sana aragazını verip kocanın üstüne sıçratmak çok doğru gelmedi bana eminim mantıklı bi açıklaması vardır. hayatı birlikte paylaştığınızda bu 10000 i ödemek sana ızdırap verebilir canını sıkabilir ama bu durmun çok üstüne gidersen bir süre sonra bağlar kopar. benim dayım ve eşi bu yüzden ayrıldı arabasını yenilemek içim dayım kredi çekince karısı bunu kurdu kurdu kurdu hesap istedi güvenmyorum dedi konu bize sirayet etti üstelik aldığı kredi 5000 lira. tamam dedik kadın sakinleşsin diye ortudukları ev bizimdi kira veriliyordu dedik vermeyin rahatınıza bakın o kredi ordan gitsin farzet şu bu neyse 6 ay sürmedi boşandılar. konu ne bu o yüzden bebeğin var hemde çok küçük çalışıyorsun borç seni strese sokmuş anlyorum ama sakinleşmezsen bağlarınız kopar sadece bi abla tavsiyesi

Çalışıyor musun bilmiyorum, hoş çalışmasan da durum değişmez. Siz evlisiniz artık. Böyle kredi gibi olaylarda falan birbirinize danışarak hareket etmeniz lazım.

Ben olsam ne mi yaparım. Önce bir o paranın nereye gittiğini sorarım. En ince ayrıntısına kadar anlattırırım. Sonra canına okurum 10 bin kredi çekilir de eşe söylenmez mi hiç

eşim benden habersiz 10.000,00 tl çekse...ne düşünürüm..

ilk aklıma şu yeni çıkan kanun geldi..artık eşlerin,in imzası olmadan adım atamayacaklar..

evet evet en iyisi seni bi ikna etsin şu kadarını laraya verdim, bu kadarını buraya diye...sonra sen yine canını okumaya devam et tabi :))
ama aklına başkasına mı harcandı vs. gibi kötü düşünceleri ikna olana kadar getirme, sıkma canını

Benim eşim böyle bişey yapsa mutlaka en ince ayrıntısına kadar hesabını sorardım.

Ne demek para onun borç onun, bende işe gelip para kazanıyorum, para benim sanane diyor muyum? O harcasın 10 bin, ben harcayım 10 bin, evin gelir giderini, çocuğun giderlerini kim karşılasın?

Eğer evliysen ve o evde ortak bir yaşam sürüyorsan ayrı gayrı olamaz olmamalı. En azından bizde şükür Allaha yok
.

Kendine ait bir işyeri varsa eğer bana söylememesini normal karşılarım.

Sonuçta ticaret bu cek de kullanır, kredi de çeker, senette yapar.beraber calismiyorsak attıgı her adımı söylemek zorunda değil.

Yok sadece çalışan biriyse,gelirini şahsi harcamalarımız için kullanıyorsak ,kredi borcunu da nakit olarak aldığı borcu da eşi olarak bilirim ,bilmem de lazım ki ona göre harcamalarımızı planlayabileyim.

Bu durumda benden habersiz kredi çekmesini ve bunu benden gizlemesi aramızda problem çıkartır.
Sinirlenmekte çok haklısınız,bir kadın olarak kafanızda soru işareti kalır.
Esınız çektiği parayı ne için kullandığını makbuzlarla izah etmeli size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…