- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
tahmin ettim dedim ya ilk yıllarda erkekler evliliğin anlamını tam kavrayamdığından böyle şeyler yapıyo, tabii ki güvenmezsin, ben hala güvenmiyorum eşime bu konuda yıllar geçti o olayın üstünden halbuki, güven kazanmak kolay değil, nette hesapları açıkca sergilese sana, şuraya bu harcama şuraya şu harcama diye için rahat eder
erkek olsa bu 10 bini naptın diye tek tek hesap sorar, açıklama ister valla, ama konu kadınlar olunca hemen üstünün kapatılması bu konunun açılmaması istenir
ya allah aşkına adam 10000 lira krediylemi karısını aldatacak alakası yoktur kredi kartı faiz yapmıştır evlenirken birinden borç almıştır memurdur kasası açık vermiştir. adamcağız bi şekilde karısının kafasına takmasını üzülmesini istemiyordur. sizde elinize süpürgeyi almış kapının arkasında bekliyorsunuz yapmayın allah aşkına erkek olmanında bir şanı şerefi var ayrıntılı faturamı çıkartsın size her ay nereye ne harcadığının hesabınımı versin ne kadar meralısınız eşinizin annesi olmaya.
iyide zaten bız boyle bır sey yapmıstık kredı cekıp kartları eksı hesabı kapatmıstık sonra doğum parası almıstım onlada keza öyle gayet ıyıydı kartların durumu sadece faturalar ıcın kullanıyoduk onuda maas alınca yatırıyodum ben zaten bılmıyorum beynım şuan cok dolu çok kırgınım eşime çok hıc beklemezdım arkamdan iş çevırmesını hıc öyle bırı degıldı kızlar şimdi bıde parayı toplu yatırınca verdıklerı dekontta bayram ve tatil kredisi toplu kapatma dıyor bu aldıgı kredının ismi dimi
ewet evlıyse cocugu varsa o 10.000 nın nereye gıttıgının hesabını vermek zorunda ben 5 aylık bebegımı bırakıp kendımızı toparlayalım dıye koştur koştur işe gelıyosam kredı kartlarını yatırıyorsam o hesabı bana vermek zorunda bu çünkü 100 -200- 300 falan degıl tam 10.000
pardonn bi saniyeee eşinle evlendiğinde kredi çektimi eski dönem kredi çektiyse ve onun faizi daha yüksekse şimdi daha düşük bi faizle kredi çekip toplu bi şekilde kapatma yapmıştır. böylece arada ciddi bi fark doğar. normal bi durum eşn bunu yapmış dekontta ispatı kocanında günahını aldın bak.seni aldatmıyor daha fazla faiz ödememk için farklı bir yol bulmuş kasma kendini artık
evli ve çocuğumu var yapma allahaşkına bak biraz önce kendi kendinize benim yorumuma takılmışsınız borc onun harç onun dediğim için evlendik ayrımız gayrımızmı var nedemeye evlendik diyede başka biriyle epey geyik yapmışsınız tatlım ama senin haricinde başka bir karısı ve çocuğu olduğuna inanıyorsan asıl sorun bu bence sen niye evlendin yaa bu kadar tanımadığın adamla. zavallı eşin kendi için bütün bunları düşündüğünü bilse asıl o yıkılır. bu arada eşlerinizi kendinize eleman olarak tutmuyorsunuz güzelim hesabını vermek zorunda felan diye. yahu bu yanında çalışan çaycıya yapılacak muamele değil
evli ve çocuğumu var yapma allahaşkına bak biraz önce kendi kendinize benim yorumuma takılmışsınız borc onun harç onun dediğim için evlendik ayrımız gayrımızmı var nedemeye evlendik diyede başka biriyle epey geyik yapmışsınız tatlım ama senin haricinde başka bir karısı ve çocuğu olduğuna inanıyorsan asıl sorun bu bence sen niye evlendin yaa bu kadar tanımadığın adamla. zavallı eşin kendi için bütün bunları düşündüğünü bilse asıl o yıkılır. bu arada eşlerinizi kendinize eleman olarak tutmuyorsunuz güzelim hesabını vermek zorunda felan diye. yahu bu yanında çalışan çaycıya yapılacak muamele değil
büyük ihtimalle küçük borçlar birikti ve işin içinden çıkılmaz oldu. tabi az bir rakam değil bu. ama eşin hem borçlar için hemde elimizde para bulunsun diye bu kampanyalı krediyi kullanmış olabilir.
söylemeden yapması çok kötü. kendi adına eksi puan.
daha önce yazmıştım, bir bayan arkadaşımın alışveriş yapma alışkanlığı vardı.
eşi kızmasın diye aldıklarının yarısını göstermez, geri kalan yarısını ise aldığı fiyatın altında söylerdi. eşinin bilmediği bir kredi kartı vardı. hep ondan alışveriş yapıyordu. ödemelerle başa çıkamayınca eşinden gizli kredi çekti.
hiç hoş olmasada, hayatta oluyor böyle şeyler. yanlız eşine şunu söyle, hiçbirşey gizli kalmaz, çekirge bu birinci sıçrayışın, bir daha arkamdan iş çevirme ve harcamalarına dikkat et...
evlilikte para senin borç senin olmuyor vallahi evliysen paşa paşa o borcun içinde kendini buluyosun ödüyosun, inş. bu son olur ve eşin sana verdiği sözün arkasında durur.. senin yapman gereken ise eşinle konuş bana açık açık nereye ne verdin ne ödedin bu paraya nereye gitti de ikna et beni dee senin verdiğin cevap beni tatmin etmedi dee ona sormaktan başka yapacagın birşey yok gibi. yada hesap numarasını biliyosan bankadan işlemlerini kontrol edebilirsin tabiiki bankadan yaptıklarını, elden birilerine verdiyse onu bilemem
ailesine yada arkdşına borç vermiş olabilir cnm bnce konuş . bazı şeylere karar alıyorsan bnmde fkrim olmalı diye
bence vermek zorunda aslını benım karakterım kabullenemıyor o 10.000 nereye harcandı suan ıcın önemlı olan bu sorunun cevabı daha sonra benı umursamadan habersız o kredıyı cekmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?