eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz

kesinlikle cok kızardım...ne demek benden habersin kredi cekmek...evlilik neden var herseyi paylaşmak için değil mi...borç da ödencekse 2 kişi oturur konuşur ona göre hareket edirlir...o zaman siz de gidin bi günde 1 milyarlık alışveriş yapıp gelin ...olur mu hiç ya...ben ce kesinlikle haklısınız...burnunu sürtmeden affetmeyin derim...

eşiniz sizden habersiz 10.000 kredi çeker ve siz bunu ögrenırsenız ne düşünürsünüz ewet kızlar soru bu eşiniz kredıyı cektı elınıze bır yerden toplu bır para gecınce kredıyı ödedı ve sizin bu para nere gıttı dıye sormanızla gercekler gün yüzüne cıktı ne söylerdınız ne yapardınız

benim eşim de benden habersiz 20000 çekmiş kredi,öğrendiğimdeki şoku unutamam.kendımı aptal gibi hissettim.kendımı evde gereksiz bir nesne gibi hissettim,boşandım mı hayır,ama benı boşanmaya doğru götüren sağlam adımlardan ve aldığım yaralardan bırı olarak kayda geçildi.

benim babam da öyleydi. anneme söylemeden herkes için kredi çekerdi, kefil olur ödeme yapardı. annem duydukça çıldırırdı. hem de 20000, 30000 liralık krediler (kaldı ki annem çalışmıyor, orta halli bir aileyiz). hatta batmasın diye kredi çektiği arkadaşının borç aldığından haberi olmayan karısı bize gelir kocam şunu aldı bunu getirdi diye hava atardı.. töbe töbe. annemle babamın bu bilinmeyen kredi kavgaları yüzünden evlilikten soğudum!

babam bir ay kadar önce vefat etti. üç dört bankadan olan bu kredilerin hepsi sigortalı olmasına rağmen sadece birkaçını sigorta karşıladı. şimdi annem dul maaşıyla babamdan kalan ve hiçbir şekilde bize faydası olmayan borçları ödemekte.

ondan bu eşe söylemeden kredi çekme olayı özellikle çok canımı sıkıyor. ben bu paranın adım adım nerelerde harcandığını bilmeden rahat uyuyamazdım. sonuçta sırf kendi rızkıyla değil, eşinin ve çocuklarının rızkıyla da oynuyor.

Son düzenleme:
Back
X