• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz sizden mi yoksa annesinden mi yana?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysun81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esiniz sizden mi yoksa annesinden mi yana?

• Ankete Katılan
    118
A

aysun81

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar,
Genellikle kayinvalidelerle gecinmek zordur. Yasam tarzi, olaylara bakis acisi, ve aramizdaki yas farkindan kaynaklanan bircok problem yasariz onlarla. Peki esleriniz, siz kayinvalidenizle problem yasarken genellikle sizden mi yoksa annesinden mi yana?

Ankete katilmanizin yanisira yorumlarinizi da bekliyorum.CADIARZU

benden yana sağolsun haksızlık hiç yapmaz çünkü onlar haksızlık yapmaya çalıştıkları için hep benim yanımdadır

merhaba ,

ben yeni üyeyim ama tam çözemedim siteyii

bu arada eşim değil ama nişanlımmm her zaman benden yanadırr

şunu çok iiyyi bilmemiz gerekir ki erkek çocuklarını annelerine ,kız çocukları babalarına aşıktır...bundan dolayıdırki k.validelerin yaptıkları yemeklerden tutunda ,,bir işi yapmasına kadar erkek çocukları için çok önemli olup,gelin 4*4 lük olsada k.validelerini kocalarının gözünde asla geçemez.Kimin yanında olursa olsun.Annesini 2 sene önce kaybetti.Hayatta olsaydı da onun yanında olurdu.Mesela ben lahana dolması yaptığımda anamınki gibi değil diyor

Kesinlikle Annesinden Yana Nişanliyken Hep Benden Yanaydi Ama Evlenince Tam Anlamiyla Annesi Hatta Bu Uğurda Bi çok Kes Tartişmiisizdir Ama Annemin Yaninda He De Geç Diyooo
Anlamdim Valla Ne Der...

arkadaşlar ben yeni evliyim kayınvalidemlede problemim olmadı ama olsa hiç şüphesiz haklı bile olsan eşim annesinden yana olur.buna adım gibi eminim

merhaba ,

ben yeni üyeyim ama tam çözemedim siteyii

bu arada eşim değil ama nişanlımmm her zaman benden yanadırr

Umarim sonun Ask-Melegi ninkine benzemez, nisanlin evlendikten sonrada senden yana olmaya devam eder.:teselli:

Merhaba arkadaslar,
Genellikle kayinvalidelerle gecinmek zordur. Yasam tarzi, olaylara bakis acisi, ve aramizdaki yas farkindan kaynaklanan bircok problem yasariz onlarla. Peki esleriniz, siz kayinvalidenizle problem yasarken genellikle sizden mi yoksa annesinden mi yana?

Ankete katilmanizin yanisira yorumlarinizi da bekliyorum.CADIARZU

nisanliyken Esim herzaman benden yanaydi. Istedigimi herzaman yapdirirdim iyice avucumun icine almistim kelimenin tam anlamiyla.
Nasil bir hikmetse evlendikden sonra bizimki 180 derece degisti ve artik söz gecirmeyi birakin iyilikle birsey söyledigim zaman bile Inatla karsilik veriyor bana.

Gerci cok sükür kaynanamdan yana hicbir derdim yok zarari olmayan bir kadin ama benim sorunum görümcemle eltilerimle maaleef Çok üzgünüm çoook

benden yana olmasını çok isterdim kaynanamda şeytan tüyü varrrrrrrrrr

çok şükür Eşim Daima Benim Yanimdadir.gerçi öyle Pek Problemlerim Yok Kaynanamla Ama Olsa Da Olmasa Da Sağolsun Eşimin Kollari Altindayim Herzaman.en çok Benim Yemeklerimi Beğenir.annemden Bile Güzel Yapmişsin Der.
Kaynanamin En Küçük Bir Sözünde Benim Cevap Vermeme Kendimi Savunmama Firsat Kalmadan Eşim Bi Güzel Verir Cevabini.o Yüzden Sanirim Ben çoooooooooooooook şansliyim.

ben benden yana diyorum ama annesi bana bir şey dediği zaman boşver onu umursama sen diyor kimden yana anlamdım yani heralde kim haklı ise ondan yanamı?

Bi Sorun Varsa önce Dinler Kim Hakliysa Ondan Yana Olur Tarafsizdir Genelde Allaha şükür öyle Büyük Bi Problemimiz Olmadi Kayin Validemle Ufak Tefek şeyleride Artik Ben Takmiyorum Zaten Yoksa Her Haraketi Batiyo Sinir Oluyorum Oyüzden Boşverdim

Canim Eşim Hep Benim Yanimdadir.(hakli Olduğum Zamanlarda)
Beni Korumasini Bilior.canim Sewgülüm.
Benim Için Herşeyi Silebileceğini Söler Hep.

Sevgilim benden yana genelde ama haksız yere değil zaman zaman tarafsız olmasını ben istiyorum zaten çünkü o arada köprü olmalı duvar değil!

ilk zamanlar nişanlıyken filan.. hep benden taraf olurdu...
sonradan yerı geldı annesini tuttu,yerı geldı benı kolladı (baktı olcak gibi değil hep arada kalıyor zavallım :roflol: )
şimdi diyor benı karıstırmayın kendı aranızda halledınn :roflol: :roflol: (dengeyi ancak böyle kurdu sanrım :roflol:)

eşim benden yanadır hep :))

genelde benden yana
ama ben haksızsam tabi benden yana olmasın
genelde annesi haksız olduğundan dolayı

Back
X