• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz sizden mi yoksa annesinden mi yana?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysun81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esiniz sizden mi yoksa annesinden mi yana?

• Ankete Katılan
    118
hiç bizi karşı karşıya getirmez ki benim kocacım...:)

taraf durumu yaratmaz her olayın içinde önce o vardır.

genelde ben haklı olduğum için hep benden yana olur :nazar:

annesinden yana ben onun için kayınvaldemi hiç sevmiyorumkötükedihüso

benden yana sağolsun haksızlık hiç yapmaz çünkü onlar haksızlık yapmaya çalıştıkları için hep benim yanımdadır

imrenıorum valla soyle erkeklere.helal olsun bacım.benımkı anasından yanadır her zamn haklı olsamda olmasamda.bende konu acmıstım bununla alakalı yardım edın bana dıe.uyuz ıste sankı her gece yataga anasını alıp yatıo.cok muzdarıpım valla kızlar.bak gene sınırlerım oynadı.tum tepe tuylerım havaya kalktı.

taraf tutması cok zor ben esı o annesı ama benım esım kım haklıysa ondan yanadır dogrusuda buu bence

önce bir dinler ama haklı ben olsamda annem yapmaz öyle şey deyip kapatır konuyu e buda annesinden yana olduğunu gösteriyor kanımca..

Her zaman ve her şekilde annesinden yana.Annesine kesinlikle birşey demez, haksız olduğunu bilse bile, "o annem" der ve susar. Annesinin yanında eşimin huyu değişir. Annesi olmadığı zaman çok rahat olan eşim, onun yanında benimle aynı koltuğa bile oturmaz. hep karşıma oturur. hani mecbur kalırda aynı koltuğa oturmak zorunda kalırsak, aramızda en az 2 kişinin oturacağı mesafe bırakır. farklı şehirlerde olmasak dayanılacak birşey değil ama Allah'tan senede iki kere ancak bir araya geliyoruz....

benden...annesı hakkında pek konuşmayız zaten. anası konuşur eşim ondan sıkılır cahıl der, ben susarım, guler geçerız. konuşsam annesını ezdırmek ıstemez, kollayabılır bu nedenle gulup geçıyorum. o da rahatça anlatıyor.

ben genelde onun annesinden yana olurum.
bi ittifak olur. o dışta kalır:)

Kayınvalidem ile taraf olmam hiç bir zaman.
Bu durumda eşimde beni ya da annesini tercih etmek durumunda kalmaz.

benden yana yazdım...ama eşim annesininde benimde yerimizi ayrı tutar....kayınvaliden zaten eşimi hiç öyle bir ikilemde bırakmadı sağolsun..ama eşim fikir ve düşüncelerime çok önem verir...

herdaim benden yana olurdu diye düşünüyorum ailesi yurt dışında yaşadığı için eşimin hiç sorunumuz olmadı olmazda inş

annesi yok ama benden yana olurdu sanırım olsaydı.

Annesini göremiyorki garibim... Yılda bir iki hafta anca kalabiliyoruz memlekette.. çoğunlukla benden yana.. annesinini haklı olduğu durumlarda bende annesinden yana olduğum için hiçbir sıkıntımız olmuyor..

haklı olduğumu bilse bile toz kondurmaz hep onları tutar...

kimden yana ne demek ortada taraf olunacak bir durum mu var
şavaş mı çıktıda iyi ayrı grup oluverdi birden insanlar
yada illaki birinin tarafına mı geçmesi gerekiyor
evli değilim ama evlenirsem sanırm haklıdan yana olmasını tercih ederim

Back
X