Eşiniz sizden soğudum dese ne yapardınız?

adam sizden soğumuş ısınacakta başka birini bulmuş,bariz ortada...Sizde yol verin gitsin :19:

bekar olduğum için uzaktan davulun sesi hoş gelir diyebilirsiniz ama;
neden siz bu adama katlanıyorsunuz?
illa birgün eve bir kadın getirip, sizi sokağa atmasını mı bekliyorsunuz?
yapmayın Allah aşkına yaa, değerinizi hatırlayın ne olur...

eşinizin hayatında birisi olduğu bariz ortada.süslenmeler parfümler yeni kıyafetler falan bunları kanıtlıyor.herkes boşan terket falan demiş ama bence sende kendine bakmaya başla süslen püslen kendinde bir değişiklik yarat,yarat ki eşin senin farkına yeniden varsın.bence bir kadın isterse her şeyi yapar ama yeter ki iste ve inan.hem tilki misali kürkçü dükkanına geri dönecek.bence her şey sende başlıyor ve bitiyor.bol şanslar.Allah yardımcın olsun....:71:

Ben olsam çok hırslanırdım. Onu yenmek için, ondan daha iyi daha mükemmel, daha güçlü, daha kariyer sahibi ne bilym. Ailenden destek al, çocuğa bi süre onlar baksın. Eğer hayatında başka biri varsa bile bunu kanıtlayabiliyosan mahkemeye git. Baktın olmadı ayrı yaşama hakkı diye bişey var ama boşanma al nafakanı. Başka biri varsa bile o yolun yolcusudur merak etme.Kızda vurunca tekmeyi aklı başına gelir. Mağdur gibi davran ama mağdur olma.

Bende konuşur kurtarmaya çalışırdım.Dönem dönem bunalımlar olabilir insanların hayatında hemen koyvermezdim.
Konuşun kurtarmayı teklif edin sizin bir çocuğunuz var.Eğer sizi aldatmıyorsa bunu kesinlikle öğrenin önce.

sizin adınıza üzüldüm, üzüldüm derken ne kadar kolay söylüyor diyebilirsiniz ama üzülmenize üzüldüm..gerçekten değmez sadece kendinize edersiniz..bazı arkadaşlarım konuşun eşinizle demiş bunun ne kadar aşağılık bir şey olduğunu yapan ve bu sözleri sarfedip hala yüzünüze bakan bir insan konuşmadan ne anlayacak...bende aynı şeyleri yaşadım. eşimle 20 yıl oldu şu an evliyiz. 4 yıl oldu bende bunları yaşayalı ama inanın dün gibi.. çok üzgünüm ama aldatılıyorsunuz..ben bunu konduramadım, inanamadım ama anlayınca hastanelik oldum , sakın aynı şeyi yapmayın..sakın kendinize sorular sormayın. yanlış siz değilsiniz bunu çok iyi bilin..çok acı çektim..17 yaşında evlendim onunla inanarak..bunu haketmedim. hep ondan çok mücadele ettim..dedim..çok ağladımm..ama bir gün yeter dedim.. kariyerim var diyorsunuz demek çalışansınız çalışmıyorsanızda derhal işinize dönün...kendinize çok iyi bakın...herşeyden önce siz gelirsiniz..herşey bekler ama siz kendinizi bekletmeyin..arkadaşlarınıza zaman ayırın..her şeyin hesabını sizde ona vermeyin..ne münasebet siz hizmetçimisiniz hem kabul etmiyo hem beğenmiyor nerde böyle saltanat.. derhal yardımcı bulun maddi problemler vs. varsa bile hiçç tınmayın o nasıl parfümüne kıyafetine harcıyorsa hiçç sizde önemsemeyin..kulaklarınızıda tıkayın ona..eve geç geliyormuş sizde arkadaşlarınızla çıkın.. yemeğe sinemaya vs. her aradığında cevap vermeyinn..cevap verdiğinizde yabancı ile konuşur gibi kısa kesin işlerinizi bahane edin.. velhasıl çok uzattım.. baştan bende çok konuştum olmadı, kendimi yedim hastanelik oldum depresyona girdim.. ama bende aynısını yapmaya başlayınca ona ben bana yeterim gidene güle güle derim mesajını vermek değil tabiri caizse :1: yedirince kendilerine geldiler beyefendiler.. :1: böyle olunca ne hikemtse aşık olduğu kadın oldum, merak edilir oldum, yanlız bişiler yapmak istenen oldum..aslında neden boşanmadın diyebilirsiniz kızım.. sınavları vardı zaten beni gördükçe zor günler yaşadı kıyamadım ailem destek olmadı..verdiğimiz iyi niyet ve fedakrlıklar bir süre sonra kendilerini hint kumaşı sanmalarına neden oluyor..evet kendime güvenim geldi...başarılıyım..şimdi nerede ise wc ye giderken bile yanında beni götürecek :1: ama hiç bir şey eskisi gibi değil, olmuyor, en olmadık zamanlarda aklınıza geliyor zaten pekde çıkmıyor..kapamayın gözlerinizi bahanelere sığınmayın..kaçarken gerçekle yüzleşmek çok acı. oyüzden derhal harekete geçin kendi hayatınızın direksiyonuna geçin..ister devam ister tamam deyin sizin kararınız.. ne olursa olsun güçlü olduğunuzu ona gösterin önce..:34:ama bilinkiii hiç bir şey eskisi gibi olmuyor..güven yok bir defa..şimdi diyorum keşke baştan böyle yapsaydım.. ben ağlarkn etrafta bana acıyıp ağlamasaydı , neden derseniz yanlız kalınca zaten kendi kendinize yeterince ağlıyorsunuz.. ama bunu sadece siz bilmeyi seçin.. size yol göstermek asla değil niyetim.. sadece içimden geçenleri ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim...yavrunuza sarılın..inanın sizin tek gerçek ve asla ihanet görmeyeceğiniz mutluluğunuz o.. sevgiler:34:

bende aldatıldığınızı düşünenlerdenim...
10 aydır karı koca olmadık diyorsunuz..

nasıl bir şey bu soğuma ısınma anlamıyorum
sanki yeni tanışan birbirini tanımayan insna gibi soğudum..
kendinizi ezdirmeyin güçlü olun
ama irdeleyin tel pc vs..elbet yakalarsınız

sizin adınıza üzüldüm, üzüldüm derken ne kadar kolay söylüyor diyebilirsiniz ama üzülmenize üzüldüm..gerçekten değmez sadece kendinize edersiniz..bazı arkadaşlarım konuşun eşinizle demiş bunun ne kadar aşağılık bir şey olduğunu yapan ve bu sözleri sarfedip hala yüzünüze bakan bir insan konuşmadan ne anlayacak...bende aynı şeyleri yaşadım. eşimle 20 yıl oldu şu an evliyiz. 4 yıl oldu bende bunları yaşayalı ama inanın dün gibi.. çok üzgünüm ama aldatılıyorsunuz..ben bunu konduramadım, inanamadım ama anlayınca hastanelik oldum , sakın aynı şeyi yapmayın..sakın kendinize sorular sormayın. yanlış siz değilsiniz bunu çok iyi bilin..çok acı çektim..17 yaşında evlendim onunla inanarak..bunu haketmedim. hep ondan çok mücadele ettim..dedim..çok ağladımm..ama bir gün yeter dedim.. kariyerim var diyorsunuz demek çalışansınız çalışmıyorsanızda derhal işinize dönün...kendinize çok iyi bakın...herşeyden önce siz gelirsiniz..herşey bekler ama siz kendinizi bekletmeyin..arkadaşlarınıza zaman ayırın..her şeyin hesabını sizde ona vermeyin..ne münasebet siz hizmetçimisiniz hem kabul etmiyo hem beğenmiyor nerde böyle saltanat.. derhal yardımcı bulun maddi problemler vs. varsa bile hiçç tınmayın o nasıl parfümüne kıyafetine harcıyorsa hiçç sizde önemsemeyin..kulaklarınızıda tıkayın ona..eve geç geliyormuş sizde arkadaşlarınızla çıkın.. yemeğe sinemaya vs. her aradığında cevap vermeyinn..cevap verdiğinizde yabancı ile konuşur gibi kısa kesin işlerinizi bahane edin.. velhasıl çok uzattım.. baştan bende çok konuştum olmadı, kendimi yedim hastanelik oldum depresyona girdim.. ama bende aynısını yapmaya başlayınca ona ben bana yeterim gidene güle güle derim mesajını vermek değil tabiri caizse :1: yedirince kendilerine geldiler beyefendiler.. :1: böyle olunca ne hikemtse aşık olduğu kadın oldum, merak edilir oldum, yanlız bişiler yapmak istenen oldum..aslında neden boşanmadın diyebilirsiniz kızım.. sınavları vardı zaten beni gördükçe zor günler yaşadı kıyamadım ailem destek olmadı..verdiğimiz iyi niyet ve fedakrlıklar bir süre sonra kendilerini hint kumaşı sanmalarına neden oluyor..evet kendime güvenim geldi...başarılıyım..şimdi nerede ise wc ye giderken bile yanında beni götürecek :1: ama hiç bir şey eskisi gibi değil, olmuyor, en olmadık zamanlarda aklınıza geliyor zaten pekde çıkmıyor..kapamayın gözlerinizi bahanelere sığınmayın..kaçarken gerçekle yüzleşmek çok acı. oyüzden derhal harekete geçin kendi hayatınızın direksiyonuna geçin..ister devam ister tamam deyin sizin kararınız.. ne olursa olsun güçlü olduğunuzu ona gösterin önce..:34:ama bilinkiii hiç bir şey eskisi gibi olmuyor..güven yok bir defa..şimdi diyorum keşke baştan böyle yapsaydım.. ben ağlarkn etrafta bana acıyıp ağlamasaydı , neden derseniz yanlız kalınca zaten kendi kendinize yeterince ağlıyorsunuz.. ama bunu sadece siz bilmeyi seçin.. size yol göstermek asla değil niyetim.. sadece içimden geçenleri ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim...yavrunuza sarılın..inanın sizin tek gerçek ve asla ihanet görmeyeceğiniz mutluluğunuz o.. sevgiler:34:

Merhaba Didem,

Eşimden geçen hafta tek celsede boşandım. Beni rus kadınlarla aldattığını, hayatında son 1 yıldır bir kadın olduğunu,bu kadından yeni ayrıldığını, online uluslararası flört sitesinde gündüz gece chat yaptığını , buradan kadın bulup onlarla 380-500 dolar karşılığında gecelik ilişkiler yaşadığını,150000TL borç yaptığını öğrendim. Aldatıldığımı hissediyordum ama bende ispatlayamayınca konduramıyordum eşime.Eşimin ailesi oğlumuz gezsin gelsin ne olcak nikahı nasıl olsa diyordu. Hatta annesi helal olsun oğluma diyordu. Bu gerçekler ve son 1 yıldır yaşadıklarım eşimden soğuttu beni.Tek celsede ayrıldım. İnsan önce kendini sevmeli ve değer vermeliymiş bunu öğrendim.Ben hep eşimi kendimden önce sevmiş değer vermiştim,onu kendimi unutup sevmiştim, herşey onun mutluluğu üzerineydi.İnsan taviz verdikçe karşı taraf bunu sürekli kullanıp daha fazlasını istiyormuş bunu öğrendim. Ve hayatta insan hep en çok sevdiklerinde en acı darbeyi alıyormuş. Hala yaşadıklarımın üzüntüsünü atamadım. Ama güzel günler kızım ve benim için geliyor bunun farkındayım :) Bu üzüntülerim geçecek, bu adam için boşuna ağlamışım diyeceğim ileride.

Merhaba Didem,

Eşimden geçen hafta tek celsede boşandım. Beni rus kadınlarla aldattığını, hayatında son 1 yıldır bir kadın olduğunu,bu kadından yeni ayrıldığını, online uluslararası flört sitesinde gündüz gece chat yaptığını , buradan kadın bulup onlarla 380-500 dolar karşılığında gecelik ilişkiler yaşadığını,150000TL borç yaptığını öğrendim. Aldatıldığımı hissediyordum ama bende ispatlayamayınca konduramıyordum eşime.Eşimin ailesi oğlumuz gezsin gelsin ne olcak nikahı nasıl olsa diyordu. Hatta annesi helal olsun oğluma diyordu. Bu gerçekler ve son 1 yıldır yaşadıklarım eşimden soğuttu beni.Tek celsede ayrıldım. İnsan önce kendini sevmeli ve değer vermeliymiş bunu öğrendim.Ben hep eşimi kendimden önce sevmiş değer vermiştim,onu kendimi unutup sevmiştim, herşey onun mutluluğu üzerineydi.İnsan taviz verdikçe karşı taraf bunu sürekli kullanıp daha fazlasını istiyormuş bunu öğrendim. Ve hayatta insan hep en çok sevdiklerinde en acı darbeyi alıyormuş. Hala yaşadıklarımın üzüntüsünü atamadım. Ama güzel günler kızım ve benim için geliyor bunun farkındayım :) Bu üzüntülerim geçecek, bu adam için boşuna ağlamışım diyeceğim ileride.

Canım zor günler geçirmişsin, tahammül edilmesi çok zor şeyler öğrenmişsin ama ayaktasın, güçlüsün çok şükür, kızın yanında.. Allah yardımcın olsun ve bundan sonra seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın..

soğdum dediği anda biterdi benim için ama bana mantıklı bir neden söylemediği sürece de gitmeyi ret ederdim. ne demek ya ev temiz değilmiş? hizmetçi mi aldı sizi o eve? rahatsız oluyorsa beyfendi bi işin ucundan da o tutsaymış ya! tüm saadetini evin derli toplu ve temiz olmasına mı kurmuş yani?evlilikten beklentisi bu muymuş? bunu bana demiş olsaydı eşim gerekçe olarak insan ol da yardım et o zaman derdim. sonrası daha da vahim hani,hangi kadın doğumhaneyi adriana lima gibi terk etmiştir ya? ve evet başka biri olduğunu ben de düşünüyorum. ama sezdiğim andan itibaren de gene lafımı esirgemezdim, efelenerek birilerinin yanına gidiyon madem o vakit ayrılalım gari, ama gönül isterdi ki yediğin haltı bana mertçe bildirebilseydin,apık sapık şeylerin arkasına sığınıp ufacık kalmış değer kırıntını da süpürmeden bitirebilseydik derdim.ah be güzel arkadaşım ne diye yuttun bunca lafı?

hiç yoramam kendimi kimse kimseyi zorla sevmez

senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım canım oğlum 10 aylıkken eşim bana seni sevmediğimi söylersem birgün şaşırma dedi.ne demek bu derken işte öyle dedi geveledi o zamana kadar yapmadığı şeyleri yapmaya başladı tek başına kıyafet alışverişine çıkmalar parfümler filan bende safım anlamıyorum hala bi şey en sonunda mesajlarını yakaladım ve beni aldattığını öğrendim.aldatmasının nedeni de seninkilerle aynı kilo almışım eve dikkat etmiyormuşum evde eşofmanla geziyormuşum falan filan boşanalım dedi tamam dedim sonra geri döndü vazgeçti .sonuca gelirsek onu affettim kendimi toparladım eğitimime ara vermiştim onu bitirdim kendimi eve kapatmıştım okul kurs derken hayata döndüm şimdi o beni merak ediyo nerdesin neden bu kadar makyaj yapıyorsun diye kıskanıyor .yaşadıklarımı laflarını asla unutamam ona güvenim de bitti ama oğlum için devam ettim bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum oğlumun benim yaşadıklarımı yaşamasını istemedim bebeğinide düşün hemen vaz geçme

Benden 6 aylık hamileyken boşanmak istedi. Ben çok iyiymiim çok güzemişim kariyerim herşeyim çok iyiymiş ama evin temizliğini onun istediğini gibi yapamıyormuşum bu nedenle benden boşanmak istedi. Bende bu sebepten boşanmak olur mu dedim. Kabul etmedim. Kızım doğdu 1 aylıktı. Bana ilgisi o gün bugundür yok. O zaman söyledi benden soğumuş, ben çok kilo almışım, kendime bakmıyomuşum. Öyle dedi.

Siz ne yapardınız?Beni aldattığını düşünüyorum. Bebeğimizi o istemişti ama şimdi ne benle ne bebeğimizle ilgileniyor.

böyle bir adama denilecek tek bir cümle var!!
s....r git!!!

sonuna kadar katiliyorum ..

Allah yardimciniz olur insaallah cok zor bisey ..
Yasamayan bilemez anlayamaz, sabirli olun insaallah Allah herseyin en hayirlisini verir hakkinizda..

uzaktan el salla soğumuşmuş soğuyacaksan ne diye evleniyorsun be adam:36:

Back
X