Eşiniz size artık seni arzulamıyorum derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi carpediem_zeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

carpediem_zeynep

Ziyaretçi
ben evli deilim ama merak ediyorum evlenince eşiniz size böle derse yani kilonuzdan fln yakınırsa ne yaparsınız ? aman işine gelirse canımmı dersiniz yoksa onu mutlu etmek için diyetemi başlarsınız ama öle bişey derse morali bozulur insanın demi kafamçokkarıştı

Yok canim niye bozulsun:delphin:

Aynaya bak hayatim bende seni aldigimda böyle degildin, simdi cift cenenle, balkon göbeginle, acilmis tepenle benmi begenmiyon derim :icecream:

Evli olmadan böyle seylere nerden merak duyuyonuz kizlar anlamiyom, ben evlenmeden hic böyle seyler aklima bile gelmezdi!!!:uhm:

Sen şimdiden böyle şeyler düşünürsen ohooooo evlenince kompleks kompleks geçinirsinizmirmirmirmir

ben bunalima girerim heralde.
ha bide erkek degilmi eninde sonunda gelecek ozaman ben vermem olur bitersengözlerimebaksanab

reçeteni yazıyorum: jartiyer :)

jartiyer nedir?
zamanında fransa'daki hayat kadınları tarafından işleri hızlandırmak için icad edilmiş, günümüzde de erotizmin simgesi haline gelmiş kadın aksesuarı...

evli olmayanlar nie merak ediyo demişsiniz yardımcı olayım arkadaşa.
etrafa baktığımızda evlenene kadar dünya iyisi olup daha sonra tın tın tenekeye dönüşen erkekleri gördükçe evlilikten soğuyoruz. dinin yarısıdır halbuki evlilik, kutsaldır. ama çoğu kişi evliliği sıra savar gibi geçiştiriyor. erkek için çamaşırını yıkayan daha genç biri sadece. düzenli cinsel yaşam falan filan. saçmalıkları gördükçe evlenmek için sebep ara olduk. ben 23 yaşındayım ve arkadaşın açtığı konuyu birebir yaşamış bir tanıdığım var, çok mutsuz bir kadın. tek neden bu değil elbette. yahu benim başıma gelse ben naparım diye düşünmeden edemiyo insan.

ha bir de kilo almış çökmüşseniz o jartiyer tuhaf gözükmez mi yahu? bütün dert 2 parça kumaş mı yani?

evli olmayanlar nie merak ediyo demişsiniz yardımcı olayım arkadaşa.
etrafa baktığımızda evlenene kadar dünya iyisi olup daha sonra tın tın tenekeye dönüşen erkekleri gördükçe evlilikten soğuyoruz. dinin yarısıdır halbuki evlilik, kutsaldır. ama çoğu kişi evliliği sıra savar gibi geçiştiriyor. erkek için çamaşırını yıkayan daha genç biri sadece. düzenli cinsel yaşam falan filan. saçmalıkları gördükçe evlenmek için sebep ara olduk. ben 23 yaşındayım ve arkadaşın açtığı konuyu birebir yaşamış bir tanıdığım var, çok mutsuz bir kadın. tek neden bu değil elbette. yahu benim başıma gelse ben naparım diye düşünmeden edemiyo insan.

ha bir de kilo almış çökmüşseniz o jartiyer tuhaf gözükmez mi yahu? bütün dert 2 parça kumaş mı yani?

Arkadaşım siz konu sahibimisiniz..Sİzin etrafınızdaki erkekler ne yaptığını bilemem demekki pek makul insanlar değilmiş ayrıca arkadaşımıza şimdiden böyle şeyler düşünüp kafasını takıp boş yere problem yapmasını istemediğimi belirttim..
Yani yarın evleneceği erkek şişmanlayınca onu beğenmiyecekse hiç değer vermemişdir bu benim düşüncem...

valla ilk evlendigimde 52 kiloydum e haliyle iki cocuk dogurdum insan yipriyor ama oda biliyorki ben evlenmeden böyle degildim dogumdan sonra oldu.hic bu sekilde düsünmedi vedile geitrmedi.suan kendimi toparladim.kendin ve beyin icin caba göstermek lazim her daim temiz ve bakimli olmalisin.
ama insan oglu bbir gün böyle birsey derse zorlayayam kndi bilir yolu acik olsun derim.zorla güzellik olmazki ancak kendimi üzerim.

Sevgi ve saygı olan evliliklerde eşlerin birbirlerini bu tarz sözleri kullanmayacağını düşünüyorum.Zaten kendisine saygısı olan sağlığını düşünen her birey tabi ki başkalarının söylemesine imkan vermeden kendine çeki düzen verebilmeli..

5 yıllık evliyim..Tabi evlenmeden önce eşim de ben de daha zayıftık..İster istemez insan biraz toparlanmalıyım diyor.En azında yaşımız geçtiği için metabolizma da yavaşladığından bunu sağlığımız için yapabilmeliyiz...Evlilik öncesi gösterilen özen evlendikten sonra da yaşatılabilmeli..

işine gelirse
gider arzu ettiği birini alır ozaman

O gün gelince bakarız:icecream::1closedeyes:

Hem öğrencisin bunlarla yorma boşa kafanı.Derslerine bak:1closedeyes:

Herşey yerinde ve zamanında güzeldirhihoyyyt:sm_cool::lepi:

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır hesabıı olmazsa nolcak aldatma olayına kadar gider bence sanırım kimse işine bak diyemez herkes kendine özen göstercek tabi eşim bana diyip kendinide salmıcak oda bakıcak kendine yorumlar için herkese teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Arkadaşım siz konu sahibimisiniz..Sİzin etrafınızdaki erkekler ne yaptığını bilemem demekki pek makul insanlar değilmiş ayrıca arkadaşımıza şimdiden böyle şeyler düşünüp kafasını takıp boş yere problem yapmasını istemediğimi belirttim..
Yani yarın evleneceği erkek şişmanlayınca onu beğenmiyecekse hiç değer vermemişdir bu benim düşüncem...

konu sahibi değilsem yorum yapamaz mıyım yani ne demek bu? arkadaşa yardımcı olayım diye söylemişim zaten? aynı şey benim de kafamdan geçtiği için yanıtladım ne var bunda?

Bana seni artık arzulamıyorum diyen adam artık son sözünü söylemiştir.
Hiç bir şey yapmam..
Ancak siz farklı bir şey soruyorsunuz..
Ne olursa olsun kendimize dikkat etmeliyiz.. Erkeği mutlu etmek için değil biz öyle istediğimiz için..
Evlenmeden önce 55 kilo olup aman evlendim diye 100 kilo oluyorsam orada bir durmak lazım değil mi?
Ya sev ya terket sağlıklı bir sevgi türü değil...
Kısaca ben kendimi hiç bir zaman bir erkeğin dikkatini çekmeyecek duruma getirmem, kendimi baltalamam acıkcası...
Bile bile getirmişsem ve bunun karşılığında istemediğim sözler işitmişsem söylenenleri dikkate alırdım, onun için değil kendim için...

ben hırs ederim dogrusu en kısa zayıflarım ama yüz vermem olur biter

AAA KAVGADA BİLE SÖYLENMEZ O SÖZ :oklava::oklava: AMA DURUM ŞÖYLEYSE ŞAKA Bİ YANA EŞİM KENDİNE BAKIYOSA ÖZEN GÖSTERİYOSA BN KENDİMİ DAĞITMIŞSAM BÖYLE Bİ SÖZ SÖYLERSE YADA SÖYLEMEYİ BIRAK BUNU Bİ ŞEKİLDE ANLAMIŞSAM HEMEN KENDİME ÇEKİ DÜZEN VERİRİM TOPARLARIM KENDİMİ, SIKIYSA OZAMN ARZULAMASIN.... GERÇİ BNM İLİŞKİMDE BÖYLE Bİ DURUM OLMAZ ÇÜNKÜ BUNU HİSSETMESİNE BİLE İZİN VERMEM HERZAMN HERŞEYDE DİŞİLİĞİMİ ÖN PLANA ÇIKARIRIM:jeyyar::jeyyar: O KENDİNİ SALSA BİLE BN SALMAM naniknaniknaniknanik

öyle bişey dediği vakit aynaya çevirip bi kendine baktırırım
hiiiççte morelim bozulmaz kafama takmam

git arzuladığın birini bul silah zoruylamı seni tutuyorum diyip bütün ilişkimi keserim şakkıdı

benim nişanlım, 55-56 kilo olduğum için şimdiden dertli beni 50 kiloya düşürmek için uğraşıyorsenağlama....Şimdiden böyle olursan yarın çocuk doğurduğunda nasıl olacaksın diyor..haklı belki ama bu kadar da bi insanın üstüne gelinmez ki ..kilo almayacaksın ben öyle istemiyorum diyor açıkca...Bende napacağımı şaşırdım ..Anlayışımız ilerde sıfır olmasından korkuyorum...Şimdiden bu böyleyse beni ilerde beğenmez diyorum korkuyorum:bbo:...Yarın öbür gün böyle bişey derse şaşırmıyacağım..evlilikten soğudum...evlenince kilo alacağım ve bi daha veremiyeceğim gibime geliyor:çok üzgünüm:...

valla eşim bana öyle derse ben diyet yaparım.
beni istememesi inanılmaz mutsuz eder .
kendimi parçalarım,yeniden istetirim.

Back
X