Eşiniz size artık seni arzulamıyorum derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi carpediem_zeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beraber olduğum adam beni arzulamıyor ise hiç bir çaba göstermem işaret parmağım ile kapıyı gösteririm o kadar!kaydirigubbakcemile4
Sanki kendisi üçgen vücutlu,0 yağ kitlesine sahip,adam olmuş da benim fiziğimi eleştiriyor..:kızgın:
Hadi be oradan,onunla mı uğraşacam!:dilcikar:

Şükürler olsunki eşim hiç bir zaman kiloma karışmadı..
Aldığım ilaçlardan dolayı 68 ile hamile kaldım ikinci kez..
Popolu,göğüslü ve göbekli bir kadın oldum..:CüvCüv:
Tek bir laf söylemedi..hihoyyyt
Ha söylese miydi;ikinci kere çocuk sahibi olmaya kalkmazdım ben ondan..:lepi:
Diyete girer;karşındaki insan nasıl aşağılık kompleksine sokuluyor göstertirdim..
O zaman yaptığının ne kadar aşağılayıcı olduğunu anlardı..kaydirigubbakcemile2

ben evlendigimde 45 kiloydum 6 yıllık evliyim şimdi 59 kiloyum eşim diyo kilo alınca harika oldun :)

kendime güvendigim için böyle bi söz duymam:)

ben kendime kiloma eşim beni begensin diye dikkat etmiyorum ki önce ben kendimi begenmeliyim
kimse için diyet fln yapmam

beni arzulamıyorsa ceker gider ayrıca evliligin ne deme oldugunu idrak edememiş adamla işim olmaaz

ayrılırım bir saniye bile düşünmem bu kadar kaba bir laf söylüyorsa demekki sevgiden eser kalmamış.zaten benim eşim böyle bişey demez.evlenmeden önceki hitap ediş ve aşkını sunuş tarzı nasılsa öyle devam ediyor.

beni begenmeyeni ben hic begenmem , kapi orda cek git gule gule derim , hic ugrasamam , bu zamana kadar arzulamisda simdi burnu kalktiysa ya ahyatinda biri vardir yoksada gozu disardadir zaten , beni istemeyen adamla bir gun bile duramamÇok üzgünüm çoook

düşünse bile diyemez bu lafı büyük bir kavga sebebidir zaten aldatan ekeklerde bunu söylemeden yaparlar aldattığında zaten seni azulayıp arzulamadığının cevabını alırsın

böyle olan arkadaşım var çok kötü bi durum kız hem gururum kırılıyo diyor hemde çok zor diyo düşünün 2 yhıldır ilişkleri yokmuş kız hep sabrettim diyo ama artık dayanacak gücüm yok diyo boşanacaklar oyüzden allah kimseye yaşatmasın bu tarz şeyleri

ha öyle mi gay misin kuzum sen derim biter :)

böyle birsey diyen adam ya aldatiyor yada aldatmayi düsünen biri olmali,cok agir bir söz fakat hemen hemen her kadinin basina gelebilecek bir durumdur bence....ilk önce kadinlar dis görünüsünüzü ihmal etmeyin sonra esiniz böyle bir sey diyorsa bu evlilik bitmis demektir.TERKETMESENIZ TERKEDELECEKSINIZ DEMEKTIR

o kendi terasina baksin önce :dilcikar:

terasli adamin, balkonlu karisi olur delikafadulden

allaha cok sükür öyle bi sorunumuz olmadi 7yildir aldiginda tig gibiydim dogumdan sonra fil gibi oldum diyebilirim :))))))))
ama ben ona vardigimda tontondu simdi ise kocaman terasi var :))))))
ben tadim dogumdan sonra cünkü gecirdigim ameliyatlar nedeniylede piskolojim cok bozukdu ama esim o catlak ve sarkik göbegimi oksaya oksaya seviyo ve bana her halimle kadin oldugumu hatirlatiyo saolsunnnnnn

ben evli deilim ama merak ediyorum evlenince eşiniz size böle derse yani kilonuzdan fln yakınırsa ne yaparsınız ? aman işine gelirse canımmı dersiniz yoksa onu mutlu etmek için diyetemi başlarsınız ama öle bişey derse morali bozulur insanın demi kafamçokkarıştı

peki arkadaşım avatarında neden evli yazıyor:uhm:

Cinsel tercihini mi değiştirdin yoksa derim...:delphin:

:jeyyar:

evli olmayanlar nie merak ediyo demişsiniz yardımcı olayım arkadaşa.
etrafa baktığımızda evlenene kadar dünya iyisi olup daha sonra tın tın tenekeye dönüşen erkekleri gördükçe evlilikten soğuyoruz. dinin yarısıdır halbuki evlilik, kutsaldır. ama çoğu kişi evliliği sıra savar gibi geçiştiriyor. erkek için çamaşırını yıkayan daha genç biri sadece. düzenli cinsel yaşam falan filan. saçmalıkları gördükçe evlenmek için sebep ara olduk. ben 23 yaşındayım ve arkadaşın açtığı konuyu birebir yaşamış bir tanıdığım var, çok mutsuz bir kadın. tek neden bu değil elbette. yahu benim başıma gelse ben naparım diye düşünmeden edemiyo insan.

ha bir de kilo almış çökmüşseniz o jartiyer tuhaf gözükmez mi yahu? bütün dert 2 parça kumaş mı yani?

Evet, bütün dert bazan 2 parça kumaş oluyor erkekler için..Hatta bazan tek parça kumaş...

Yani o kadar basitler.....kaydirigubbakcemile3

Bu yüzden fazla kafa yormaya,acaba şu mu bu mu demeye gerek yok...

Ayrıntıya girmezler,düşünmezler...

Sadece bakar erkekler.....Sadece bakar.....

ben evli deilim ama merak ediyorum evlenince eşiniz size böle derse yani kilonuzdan fln yakınırsa ne yaparsınız ? aman işine gelirse canımmı dersiniz yoksa onu mutlu etmek için diyetemi başlarsınız ama öle bişey derse morali bozulur insanın demi kafamçokkarıştı

tabiki moralim bozulur evli olduğum adam bana seni arzulamıyorum derse.ne halin varsa işine geliyorsa gibi terimlerde bulunmam.kendime çeki düzen veririm yuvamın sağlamlığı için malesefki erkekler için cinsellik bayanlar kadar aman olmasada olmasın demezler

çekici bulmuyorsan ""mıknatıs"" takayım o zaman derim......:jeyyar:

Back
X