Eşiniz size artık seni arzulamıyorum derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi carpediem_zeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kızlar ben çok sorun ederdim kesin:( şu anda 49 kiloyum iskelet halinde geziyorum yani böyle olduğum halde iki kilo alıpta azcık göbiş çıksa (bu ne bu ne kilomu aldın sen bakıyım) diyip göbişimi mıncıklar bende hemen mekik çekmeye başlarım ve her zamanda kilolu kadın istemediğini belirtir.ben hamile kalıpta kilo alıcam bide o kilolar kalırsa diye ödüm kopuyo valla:( bu adam beni sonunda blumiya hastası edicek:(

ya böyle diyen erkeklerin kendi gibi karıları vardır gibime geliyor bana nasıl diyeceksiniz görselliğe önem veren insanlar bence kendi gibi insanlarla evlenir eger kendi gibi bulamazsada üzülür ve böyle seyler diyebilir ama isin icinde sevgi ile yapılmıs bir evlilik varsa ne kilonuz ne selülitiniz nede bircok sey esinizin gözüne gelmez sadece size olan sevgisi herkes manken gibi degil
bir hafta önce kaynanımın komsusuna ziyarete gittik kadın 1 50 boyunda kilosu ise 110 kilo filan var yuvarlanıyor nerdeyse yürürken esi ise 60 kilo civarı bir bey adamın sevgi ile bakısı sarılışı esine göreceksiniz bir cok eşte görmedim ben o sevgi dolu bakısı yani kilonun veya göbegin önemi yokmus seven insana

Back
X