eşiniz size başkalarının yanında....

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
23
38
35
eşiniz size başkalarının yanında size özel olduğunuzu sevdiğinizi belli eder mi? benim eşim baş başayken çok ilgilidir sevdiğini belli eder ama ailelerimizin yanında ve başkalarının yanında mesafeli olur benimki çekinlenlikten dolayı ama onunkisidemi çekingenlikten bilmiyorum aslına bakılırsa bazı şeylerin özel olması gerekiyo zaten ama ne biliyim bazen uafak tefek belli etmesini beni özel hissetirmesini istiyorum dışardan soğuk bi çift birbirinden uzask bi çiftmiş gibi görünmek istemiyorum

Milletin yanında napsın adam? Öpsün mü, kucağına mı alsın?

Zaten herhangi bir mecliste karısının kucağına yatan tipler görünce bana hiç samimi gelmiyor. Seviyorsa seviyordur bu kadar.

Benim de 4yıllık sevgilim böyle. Başkalarının yanında bırak özel hissettirmeyi konuşmuyor bile . Bişey soruyorum adam akıllı cevap vermiyor.Kendimi sevgilisi değil uzaktan herhangi bi tanıdığı gibi hissediyorum o zaman .Ben sizi çok iyi anlıyorum :)

Son düzenleme:
benim eşim de öyledir.
ailelelerin yanında bi toplulukta falan çok nettir uzun uzadıya sohbet bile etmez
dışarıda buluşalım mesela yanına gelince bi sarılır insan dimi yok
ama evde tepemden inmez çok da konuşkandır
bazı insanlar böyledir kabullenmek lazım siz de öyle olun zamanla alışacaksınız

Başkaları kim, önce bunun ayrımına varmak lazım.
Ailelerin yanında yapılan sevgi gösterileri beni hep mahçup eder ve hoşlanmam.
Sonuçta sevgili değiliz, evimizde ne istersek yapabiliriz.
Ama eşim elimi tutmak, otururken çaktırmadan sarılmak gibi bir takım hareketlere girer.
Ben dışardan bakınca hoşlanmayacağım şeyler olduğu için soğuk dururum.
Arkadaş ortamında da çok gereksiz buluyorum.
Durup durup seni seviyooruum diyecek hali yok ya çocuklar gibi.
Bence eğer kaba tabirle artistlenmiyorsa başkalarının yanında yermiyorsa bir problem yok.
Yine bence başkalarının yanında övmeye ya da sevgi gösterilerine de gerek yok.

milletin önünde yapmamalı zaten ..
git evine naparsan yappp ..

Cnm esin cekiniyor belliki baskalarinin yaninda buda gayet normal benim eski esim bizim ozel seylerimizi annesinden tut teyzesine ablasina varana kadar anlatirdi bu yuzden sukret haline ne guzel iste adam basbasayken seninle ilginleniyormus !!

benim kocam da aynı.biliyor musunuz en çok da ailesinin yanında soğuk davranıyor haliyle onlarda istedikleri gibi yorumluyorlar.bu durum gerçekten sinir bozucu

baskalarının yanında canımlı,cıcımlı ,askımlı,çigegımdi böcegımdi tarzında olan cıflerin gostermelık yaptıgını basbasayken gorunduklerının aksıne sorunlu cıft olduklarını bı profösörden duymustum esas evde nasılsınız sen ona bak evde gayet mutluysanız hıc takma kafana acaba esın tarafından onore mı edılmek ıstıyorsun

Bu profesörün tezini yanlislayacak cok örnek biliyorum ben. Benim esim evde nasilsa disarida da aynidir. Konu sahibinin demek istedigi beni öpsün, kucagina alsin baskalarinin yaninda degil. Sevgisini göstersin istiyor anladigim kadariyla. Mesela biz esimle bazi ciftler görüyoruz, sanirisin ki yedi göbek akrabalar. Adam ne bir güzel söz söyler, ne esinin elini tutar, ne bileyim bir su getirilecekse sen otur canim ben getiririm bile demez, ne esini öven iltifatlarda bulunur. Kadin da ayni tabi.

Bence sevgi gösterilmelidir, illa öpüserek, kucak kucaga oturarak sevgi gösterilmez. Baskasinin yaninda esinizi översiniz, ona deger verdiginizi gösterirsiniz, elini tutarsiniz, gözlerinin icine bakar gülümsersiniz, sevgi sözcüklerinizi esirgemezsiniz. Fakat cekingen ciftler bunu dahi yapamayabilirler, bu durumda evde mutlu olmak da bir artidir. Onu bulamayan kadinlarin sayisi yüksek.

Bana babamın yanında canım kelimesinden fazlasını kullanmasını istemem, babam sert yapılıdır ve öyle sevgi pıtırcığı halleri babama fazla gelir, yapmacık bulur. Tarz meselesi..

oyle macmuc millerin yaninda opmez ama canim askm falan der yani ismimle hitap etmez aliskanlik..
bide atiorum meyvemi yiyoruz soyar bama verir sumu icer banada sorar caymi geldi bana verir yanindaysa vs vs.. milette bana hep ozenir
evdede yapar ama

dert ettiğin şeye bak. değer vermese yalnızken vermez. utanıyordur bırılerı varken.hem birileri varken ılgılense yalnızken ılgılenmese bu seferde dışarıya gösteriş yapıyor die düşünürsün . eşin en iisini yapıyor.

İnsana bazen ufakta olsa bir gülümseme yetiyor fakat toplumumuzda bu gibi yaklaşımlar hoş karşılanmadığı için tabiri caizse "erkek ağır olmalı "sözü yüzünden erkeklerimiz çekingen kalıyor onları da anlamak gerek böyle yetişmişler. Nişanlım da ailesinin yanında sevgi gösterisinde bulunmaz çok seviyeliyizdir ama ben yokken hep beni övdüğünü duymuştum tabi duyduğumda da hoşuma gidiyor ama benim için en önemlisi yalnızken bana nasıl davrandığıdır. Sonuçta size değer veren bir eşiniz varsa gerisi teferruat takılmayın sevginizin kıymetini bilin iyi akşamlar.

Saygısındandır... Olması gerekende bu bence dört duvar denen şey neden var vıcık vıcık olmak sevgi göstergesi değildir...

7/24 sevgi pıtırcığı olunmaz ki
Hele de toplum kuralları diye bir şey varken..

Ailelerimizin ve büyüklerimizin yanında mesafeliyizdir ama yeri geldi mi çok güzel onure ederiz birbirimizi.
Ama arkadaşlarımızın ya da yaşıtlarımızın yanında istediğimiz gibi hareket ederiz.

Valla kızlar şahsım adına bende insan içinde mesafeyi severim ha bu demek değildir ki, aşkım vs günlük kullandığımız kelimeleri kullanmayacağız.. Asam ağır olacak şahsen nişanlım böyle çaldı kalbimi

Esim ailelerimizin yaninda sarilir veya elimi tutar. Askim vb kelimelerde söyler. Çekinen insanlarda olabilir tabii karakter meselesi. Fazla takilmamak gerek bu tur konulara.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

milletin önünde kucağıma yansıt öpsün koklasın demiyodur zaten bunu istediğini düşünmüyorum...
yüzüne bakarak konuşmak başkalarının yanındaykende fikrini sormak gbi şeyler ,istiyodur
bazılarına bakıyorumda kadının yüzüne bile bakmıyo ailesinin yanındayken evde eşinden habersiz iş yapamıyan adam başkasının yanında umursamaz davranıyor...heralde konu sahibinin eşide öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…