benimki bazen sorar beni seviyor musun diye...
bazen sevmiyorum seni derim..:dilcikar:
kendimi gel sana sevdireyim o zaman der yatak odasına götürür beni:asigim:
ben sormam ama eşim arada sorar.sanıyorum şüphesi var onu sevip sevmediğim konusunda.şimdi ne desemki öffff çok uzun zaman oldu.neyse artık bilmiyorum.şimdi seviyosam on dk sonra nefret edebiliyorum.ne bu şimdi.neyse evet soruyor.ama cvp şaibelikafamçokkarıştı:uhm:kafamçokkarıştı:uhm:kafamçokkarıştı
Genelde aralikli olarak birbirimize "Seni Seviyorum" ederiz ama limoni oldugumuz zaman benimki sorar dayanamaz..sanirim süpheye düsüyor..kaydirigubbakcemile3 bende hala kizginsam eger "Bugün sevmiyorum" derim..! :dilcikar:
Eeeeee, öyle hergün sevmekte olmaz ki...kaydirigubbakcemile3
Herifin iki kasigi varsa, birni kirmak gerek...sırnaşık şey ayyyy ne kadar fenayim...
genelde beni üzdüğünde barışmak için yanaştığında sorar " beni seviyomusun" diye ..
o an susmayı tercih ederim,bazen susmak cok sey anlatmaktır ..
hihoyyyt:dance:
sadece beni sinirlendirince sorar.ben de ya cevap vermem ya sevmiyorum derim.o da ben biliyorum seviyosun der.sevmesem hala yanında durmazdım o da biliyo bunu
14 yıllık evliliğimde iki defa sordum.buda sorumu sevmesem seninle evlenmezdim oldu.ikincisinde de tabiki dedi....ama bundan bir ay önce ilk defa bana beni seviyormusun dedi.:1shok:şaşırdım.cevap olarakda bilmem seveyirda olabilirim sevmiyorda dedim.o nasıl cevap dedi.duruma göre değişiyor canım dedim.şimdi dedi hayır dedim.üç gün benle konuşmadı...yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkkk................:lepi::sm_cool:
nerdeyse her gün sorar! bende düşünmem lazım derim...tabii bu artık bizim aramızda tatlı bir espri oldu... ama ben sevgimi çok nadir dile getirir ve gösteririm...eşim ise sık sık...