Esiniz size "Beni seviyormusun?" diye soruyor mu??

kendisine bu soruyu sormasına fırsat vermem ki:jeyyar:, gün içersinde sık sık seni seviyorum kelimelerini duyar benden hihoyyyt

aradan 11 yıl geçse de ben ona ilk günkü kadar aşığımmm:asigim:Şeniz

Bana sorar, cok sik olmazsa bile...bende "Seni cooooooookkkkkk seviyorum, sevmesem ne isim var yaninda, ne isim var bu ülkede" derim, gözlerim dolu dolu :asigim: o da sarilir bana, öper beni....isterse her saat sorsun bana, her zaman cevabim aynidir Askimaaa

Hem de çok sıkca soruyor .Bazen bunalıyorum...Seviyorum diyorum ama bıkkınlıkla..Arada bir söylendiği takdirde anlamı büyüyen bir kelimeyi zırt pırt söylemek sinir bozucu değil mi?

Evet soruyor, bazen hafif tartışmalar yaşıyoruz, hemen bana beni seviyormusun diye soruyor, bende mahsun mahsun seviyorum deyip yelkenleri suya indiriyorum. Bazende durup durarken soruyor, ya çooooooooooooooooooooooooooook seviyorum diyorum, ya da seviyorum deyip sarılıyorum...:asigim::asigim::asigim:

bir insan böyle bişi soruyorsa onu duymak istiyordur . eşim bana da sorar ama ben daha sık sorarım.çünkü bazen güzel şeyler duymak istiyor insan eşinden.ben bu iki kelimeyi daha sık duymak isterim.eşimin cevabı her zaman '' tabi çok seviyorum '' olur. bende o sorduğunda '' sence ?'' '' belli değil mi? '' falan derim . bazende çooooooook derim :)))

Kavgaliysak sorar yilişip barişmak için..ben de naz yaparim biraz hayir filan derim...:lepi:

hıc bır zaman sorma geregı duymadı:asigim: zaten her an hıssedıyor..

çok sorarr yaa...

neden bukadar çok soruyosun deyince de sürekli duymak hoşuna gidiyrmuş sormasa sölemiyomuşumkaydirigubbakcemile3

bizde durum farklı yaa bundan sonra bende sormucam ben soruyorum hep.eşimde bana diyo neden bukadar cok soruyosun diye ,bendeki cevapta aynı eşinizin cevabı gibi hoşuma gidiyo duymak.

sormasına fırsat vermiyorum ki adamın .. zira her an hissettiriyorum onu aşkımı sevgimi , 3,5 yıl oldu ve her geçen gün daha çok seviyourm...

sorar ama beni seviyor musun diye değil...
söyle bakalım beni ne kadar seviyorsun diye...
ukala adam
:mymeka:

ben sürekli " seni çoooookkkkk seviyorummmm" dediğim için sormaz hiç... o da bana sık sık sevdiğini söyler ama ben gene de sorarım.. bu gidişle sora sora bıktırcam adamı.. en sonunda koycak kapının önüne..:sm_cool:

onunla ilgilenmedigim zamanlar soruyor.. :) bende hmm bi dusuniyim diorum
bide ne kadar çok gbi sorar.. hıh neden sımartıyımkı onu ... gelsınde o sımartsın benı.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…