Eşiniz size el kaldırsa...

valla bu konuda ben çok pişmanım,eşim değil ama ben eşime vurdum malesef.çok zor anlarımdan biriydi,sinir krizleri geçiriyordum,makinalı gibi indirdim valla çatır çatır tokatları,ne engel oldu ne bişi dedi ben durunca sarıldı sadece sımsıkı bana.Sevgiliydik o zaman,daha hala içimde onun acısı nasıl kıydım diye.Bazen insanın elinde olmadan oluyor böyle şeyler,olayları değerlendirirken içinde bulunulan duruma bakmak lazım bence.Şimdi düşününce o gün beni sakinleştirmek için o da bana iki tokat atsa kendime daha çabuk gelirdim belki:)
bu olay dayak katagorisine girmiyor belki ama öyle bile olsa çok üzülüyorum yani.

benneyaptımki eduk bende senin gibi yaptım eşime, tokat atmadım ama evliliğimizin ilk dönemlerinde vurdum vurdum sakinleştirmek için geldi sarıldı bana, şaşırdım, kendimden utandım sonra. onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam. çok inatçı bir yapım var kızar sınırlarını zorlarım gider başka bişeye vurur. sakinleşince gelir yine sarılır. bana bir kelebekmişim gibi dokunur. kıyamaz. bazen kendime çok kızarım kızım kendine gel derim.. erkeklerede yazık sabır küpü değil ya..

Şuana kadar öyle birşey yaşanmadı nşallah bundan sonra da yaşanmaz diye ümit ediyorum ...

El kalktığı an saygı bitmiş demektir zaten :delphin:

O şekilde yaşayabileceğimi sanmıyorum...
Dayak atan, bunu normal sayan KENDıNE HAKıM OLAMAYAN, kendi fiziksel gücünü üstün gören zihniyetteki bir adamla aynı evi paylaşamazdım...
Sanırım boşanırdım...

o bana el kaldırırsa bende tekme atardım lülülülülülü

ya lütfen yapmayın bu şekılde hangi ilişki yürür,sevmek karşındaki insanı canından bıle cok sevmek değil mi? ınsan sevdiği insana kıyabilir mi? onun canını acıttığı zaman kendi canı daha fazla acımaz mı?
tabikide bunların cevabı evet diyorsan sana bır tokat atan ınsanın seni aslında sevmediğini anlamışsındır sanırım...

kızlar ben eşimle nişanlıyken bir seferinde çok sinirlenmiştim,haklı olan bendim o da bunu biliyordu ve tokat atmıştım tartışma sırasında..
evlendikten sonra(7 aylık evliyiz)2 sefer tokat attım,bu sefer haklı sayılmazdım artık,ya da haklı olsam bile en başta,sonrasında kavgaya devam edişim ve uzattıkça uzatışım sebebiyle bi şekilde ona gıcık olup atmıştım..
sonuncusunda o da bana tokat attı:(..
özür dilerim seni kendine getirmek için yaptım dedi..
bütün gece ağladı..
ben bir daha tokat atar mıyım?
atmam..
o bir daha atar mı?
ben sabrını zorlamadıkça sanmıyorum..umarım..

biz kadınlar ya
çok fenayız sanırım:utangac:
pireyi deve yapmasak bi sorun yok aslındayerimseniben

biz kadınlar ya
çok fenayız sanırım:utangac:
pireyi deve yapmasak bi sorun yok aslındayerimseniben

ay walla fenayiz yani..
çok yakın bir arkadasım erkek arkadaşıyla arabada tartışıyor,bizim kız suçlu ama yinede bağırıyor cocuğa..dirdirdir konuşuyor cocuğa,hakarette ediyor,cocukta yavaşça ama bunu kolundan tutup ittiriyor,bizim kız bu sefer bana vurduun bana vurduun diye zirlamaya başlıyor,cocuk hemen arabayı saga çekiyor,çok üzgün ve şaşkın vurmadım,özür dilerim bilmemne diye yalvarıyor bizim kıza..
bana bunu arkadasım gülerek anlattı biliyormusun :) kızım o an sucluyum yani ama sucumu kabul etmek istemiyorum,cocuk bana vurmadı bile dedi ama ben vurdun vurdun diyince mevzu kapandı bı de o suçlu oldu dedi ve biz resmen yerlere yattık gülmekten..
daha ne diyim ya :)

hehehehe cekhu arkadasın aynı benim gibiymiş.. geçen gün sevgilimle kavga ediyoruz ben eve gidecem diye tutturdum.. kapının önüne geldiğimde sevgilim beni kollarımdan tuttu koltuğa oturttu.. ağlamaya başladım sen bana şiddet uyguladın diye.. aptal aptal yüzüme baktı.. gitmene izin verseydim sen ne biçim erkeksin beni gönderdin diye kıyameti koparırdın dedi.. çok fenayız ama harbiden yaaa

evet biz kadınlarda kesinlikle bir tohaflık var.
bir ben böyleyim zannediyordum ama kadınların tabiatında var sanırım. :)

ay walla fenayiz yani..
çok yakın bir arkadasım erkek arkadaşıyla arabada tartışıyor,bizim kız suçlu ama yinede bağırıyor cocuğa..dirdirdir konuşuyor cocuğa,hakarette ediyor,cocukta yavaşça ama bunu kolundan tutup ittiriyor,bizim kız bu sefer bana vurduun bana vurduun diye zirlamaya başlıyor,cocuk hemen arabayı saga çekiyor,çok üzgün ve şaşkın vurmadım,özür dilerim bilmemne diye yalvarıyor bizim kıza..
bana bunu arkadasım gülerek anlattı biliyormusun :) kızım o an sucluyum yani ama sucumu kabul etmek istemiyorum,cocuk bana vurmadı bile dedi ama ben vurdun vurdun diyince mevzu kapandı bı de o suçlu oldu dedi ve biz resmen yerlere yattık gülmekten..
daha ne diyim ya :)

çok güzel bi taktik aslında haksızken haklı duruma geliyosunvereliniortakkaydirigubbakcemile3
ben bunu uygularım ama zararlı çıkabilirim çünkü
benimkinin eli çok ağır fena çarpabilir:roflol:

hehehehe walla bende tirsarim bu taktığı deneyemem :)) kodumu oturtur maazallah :))))))))))))

Erkekler fizyolojik olarak kadınlardan daha güçlüler.Ve güçlünün zayıfa vurması demek o güçlünün kişiliğindeki komplekslerden kaynaklanır.Asla affedilecek bir şey değil ve gene evlenmeden önce çok iyi tanımak gerekiyor.Aşk her şeyi pembeleştirmemeli bence.

Back
X