valla bu konuda ben çok pişmanım,eşim değil ama ben eşime vurdum malesef.çok zor anlarımdan biriydi,sinir krizleri geçiriyordum,makinalı gibi indirdim valla çatır çatır tokatları,ne engel oldu ne bişi dedi ben durunca sarıldı sadece sımsıkı bana.Sevgiliydik o zaman,daha hala içimde onun acısı nasıl kıydım diye.Bazen insanın elinde olmadan oluyor böyle şeyler,olayları değerlendirirken içinde bulunulan duruma bakmak lazım bence.Şimdi düşününce o gün beni sakinleştirmek için o da bana iki tokat atsa kendime daha çabuk gelirdim belki:)
bu olay dayak katagorisine girmiyor belki ama öyle bile olsa çok üzülüyorum yani.
benneyaptımki eduk bende senin gibi yaptım eşime, tokat atmadım ama evliliğimizin ilk dönemlerinde vurdum vurdum sakinleştirmek için geldi sarıldı bana, şaşırdım, kendimden utandım sonra. onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam. çok inatçı bir yapım var kızar sınırlarını zorlarım gider başka bişeye vurur. sakinleşince gelir yine sarılır. bana bir kelebekmişim gibi dokunur. kıyamaz. bazen kendime çok kızarım kızım kendine gel derim.. erkeklerede yazık sabır küpü değil ya..