• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

ay düşündümde bana en son 4 ay önce hediye almış yaa:çok üzgünüm: düşünün daha evlenmeden böyle yapan evlendiklten sora düşnemiyorum:oklava::tomato:

dün bir etek ve kazak bu sabahta simit aldı
hem giydiriyor hem karnımı doyuruyor allahım çok şanslıyım delikafadulden

cuma günü videolu digital fotoğraf makinası ile aldı...

bundan önce de şu an kullandığım dizüstü bilgisayarı almıştı...

sürekli hediye almayı seven birisi değil ama aldığı zaman işe yarar ve kıymetli olmasına önem verir.

şu an yazdıklarımı eşime okudum araba alacağını söyledi :))

aldığı zaman yazarım artık ;))

Ankara'ya gitmişti.Çok güzel bir çanta ,bluz ve cüzdan almıştı.
Hediye almaktan çok hoşlanır.Ben almıyorum diye sitem eder.

benim esim özel günleri beklemez saolsun aklina estikce ve icinden geldikce eve bos gelmez hele simdi birbirimizi kiskanmayalim diye kizimidda benide unutmuyor :) en son 5ocakda yani dogum günümde cok SIK bir kolye almis elinde bi buket gül ve pastayla saolsun

eklemeden gecemicem bu benim icinde gecerli ben oldum olasi zaten hediye almayi cok sevdigim icin esime icimden geldikce yaparim ufak defek süprizlerrrr :)

en son bana etek almıştı sağolsun :) ben ise ona parfüm almıştım :)) kazak vs..

ıstegım uzerıne bır kolı kıtap aldı.kıtap hastalıgıma sınır oluyor artık.2-3 ayda bır kolı kolı kıtap gelıyor eve baskılarımla

En son yılbaşında bir kaban aldı. Sonra öğlen ayrı, akşam için ayrı çiçek aldı. Bi de sölemesi ayıp çeyizim için (yılbaşı olduğu için de ) kırmızı iç çamaşır takımı almış.

bu telefonu aldı canım kocişimmm
samsung-sould-u900-01.jpg

8 GB lık bir Flash disk aldı. sağolsun çok ihtiyacım vardı:)
canım benim. ama ben ona ne alıcam ya sevgililer gününde. aklıma bişey gelmiyoo:(

Son düzenleme:
Ben evli olsaydım şöyle bir şeyler yaptırmayı düşünüyordum. ama inşallah seneye sevgililer gününe.

$39wjo.webp

$bbLls.webp

$önlük.webp

özellikle yemek pişirirken güzel olurdu:roflol:

ayy onu eşimin bana alması lazım. yemekteyiz programında görmüştüm. banu isimli yarışmacının önlüğü. siyahtı ve üzerinde "kiss the chef" yazıyodu. çok tatlıydı ya.

Back
X