Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim esim özel günleri beklemez saolsun aklina estikce ve icinden geldikce eve bos gelmez hele simdi birbirimizi kiskanmayalim diye kizimidda benide unutmuyor :) en son 5ocakda yani dogum günümde cok SIK bir kolye almis elinde bi buket gül ve pastayla saolsun
eklemeden gecemicem bu benim icinde gecerli ben oldum olasi zaten hediye almayi cok sevdigim icin esime icimden geldikce yaparim ufak defek süprizlerrrr :)
En son yılbaşında bir kaban aldı. Sonra öğlen ayrı, akşam için ayrı çiçek aldı. Bi de sölemesi ayıp çeyizim için (yılbaşı olduğu için de ) kırmızı iç çamaşır takımı almış.
ayy onu eşimin bana alması lazım. yemekteyiz programında görmüştüm. banu isimli yarışmacının önlüğü. siyahtı ve üzerinde "kiss the chef" yazıyodu. çok tatlıydı ya.