• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

MAdem hamilesin o zaman hazırlıklara başla tatlım. Bak ben bebek odası için çok hoş bir tasarım gördüm. Google'dan ararsan bulursun. Adı "Pembe Ferforje Beşik" bunun mavisi de varmış. Süper yaaa. Çok sevindim vallaaaa

MAdem hamilesin o zaman hazırlıklara başla tatlım. Bak ben bebek odası için çok hoş bir tasarım gördüm. Google'dan ararsan bulursun. Adı "Pembe Ferforje Beşik" bunun mavisi de varmış. Süper yaaa. Çok sevindim vallaaaa

Başladım teyzesi,paramıza göre alıyorum işte..Yatağı,halısı,perdesi,kıyafetlerinin bir kısmı tamam:)Hele sağ salim gelsin,gerisini tamamlarız..

Dün eve gelirken manavdan aldığı havuç domates biber ve portakal saylıyormu:roflol::1rolleyes:

Şaka bir yana üç tane melek alkış sen bana şans getirdin bunlarda sana şans getirsin diye:asigim:
Gelde sevme bu adamı

sevgililer gününde gümüş takı seti aldı aşkım :asigim:

ne yaptığını anlatacaksın umarım :)

ne yapıcam salak ben titizlik hastalıgım yüzünden eşimin aldıgı geceliği giymeden hemen makinaya attım ve siyah bir çorabın azizliğine ugradım :çok üzgünüm:

artık pembe geceliğim lila oldu :1no2:
ama olsun lilada benim favori rengimdir süprizzzzz

bana en son esım cok harıka assosun ozel koleksıyonundan bı yusuk aldı ustunde allah yazan sıhay altından kenarlarında ucer tane yıldız ıcınte tası olan gusel bı yusuk ve burdan tekrar tesekkur edrıyorum askım sana

benım esım tekstıl sekotorunde oldugu ıcın heraksam eve gelırken sırketın yeni ürettiği numunelerden ne varsa kapıp bana getırıyoooo a.s.

Kızlaaarrr bir yerde "Pandora-Sade" diye bir hediye Sepeti buldum. "Pandora-Sade" diye arayınca görürsünüz. Sizinde fikirlerinizi almak isterim. Bir arkadaşıma göndermek istiyorum da ;)

Telefon aldı bitanem :asigim: O kadar dedim alma diye int ten siparişini vermiş gelmiş tel bizim evin ordaki kargoya :asigim: Şimdi teyzemde olduğum için alamıyorum perşembe günü alıcam inş :asigim:

bu akşam nescafe getirmişti bana hemde üçü bir arada olanlardan
bu akşamkinden önceki hediyesini hatırlamıyorum bile o kadar uzun zaman olmuşki

Back
X