eşiniz size kızıp soğuk davrandığından ne yapıyorsunuz

Denedim ama sinirliyken fiziksel temas edince iyice put gibi duruyor geriyor kendini ben de alınıyorum huyunu öğrendim artık. O kadar çok kağıt vs var ki sormam günler sürer, zaten sorunca da atma der. Ev çöp eve dönecek atmazsam...Her konuda böyle asla vermiyor atmıyor. 20 yıllık deri ceketini vermek istemedi gizlice verdim şimdi aklına bile gelmiyor...Çareyi böyle buldum bende. Ki ben fazla eşyadan nefret ederim.

Babamda aslan burcu ayni onu tarif etmişsiniz. Birseye kizar asla anlatmaz bazen gunler surerdi. Ama annemde cok ketumdur küsünce o da konuşmaz. Bir sure onra mmecbur konusurlar

Babamda aslan burcu ayni onu tarif etmişsiniz. Birseye kizar asla anlatmaz bazen gunler surerdi. Ama annemde cok ketumdur küsünce o da konuşmaz. Bir sure onra mmecbur konusurlar

Biriktirip biriktirip patlaması da aynı mı? Valla bana çok zor geliyor 5,5 yıllık evliyim daha yeni alışıyorum, ailemde de böyle biri yoktu bizde her şey anında çalınır söylenir içe atılmaz.

Biriktirip biriktirip patlaması da aynı mı? Valla bana çok zor geliyor 5,5 yıllık evliyim daha yeni alışıyorum, ailemde de böyle biri yoktu bizde her şey anında çalınır söylenir içe atılmaz.
Biriktirip biriktirmeme bilmiyorum o huy eşimde vvar balik burcu :D babamda daha cok cabuk scabuk sinirlenme cabuk parlama var. kurudan nem kapıyor. Mesela konusuyoruz aniden yüzü degisiyor suskunlasiyor eşim hâla alisamadi neye kizdi diye bana soruyor biz alistik artik tepki vermiyoruz

Hiç umursamam valla, gittiği yere kadar gider öyle...

Konu içeriğinde de haklısınız ayrıca. Ben olsam bilerek de atarım, iyi bir ders olsun da bir daha evi çöpe çevirmesin diye.

Başlık için şunu diyim eğer ben haksızsam bu nokta önemli haksız olduğumu biliyorsam giyinir süslenirim kapıyı açtığım gibi pisi pisi olurum hafif bir alt dudak bükülmesi kaşlarda bir hareketlilik ve her zamanki gibi affedilmeyi bekleyen sözler:-) size önerimse bir daha sormadan atmayın bir şeyini ve şuanda geçmesini bekleyin

Bende sinirliylen fiziksel temas olunca put gibi dururum hicte hoslanmam. Yüzsüz ce bulurum 2 dakika once kavga edipte 2 dakika isin abartisi (2 saat diyelim) sonra gelip sirnasmalara tahammulum yok. Neden pesinde kosuyorsunuz ki ? Bence hic umursamayin esinizi. Kuserse kussun cocuk.mu buyutceksiniz. Benim.esimde kuser kizginken soguk davranir ben aksine köpeğimi alirim basini oksayarak kopegime soyluyormus gibi.laf sokarim. Icim hic sogumaz. Ayrica o denli onemliyse calisma odasinda biraksaydi etrafta not gormek hos degil.

Bende aslan burcuyum.
Fiziksel temas kurmayin,dokunulmasini sevmeyiz sinirliyken.
Surat asmayin ama gidip hicbisey olmamis gibi muhabbette etmeyin.
Kendi halinizde takilin, icer misin yer misin gibi islevi olan sorular sorun, o kaybolma konusunu acmayin.
Siniri bikac gune gecer merak etmeyin

Eşimi annesi gaza getirmese ikna edebilirim ama dediğim gibi onlara ben ben "titizim"....Kadın yıllarca oğlunun hiç bir şeyini atmamış 10 m2 olmayan bir odadan yığınla eşya çıkmıştı düşünün.
Of şaka gibi. Sen attığında sen suçlu oluyorsun. O zaman bir süre görmezlikten gelmeye çalışsan onun eşyalarının olduğu yerleri hiç ellemesen mesela. Gelen gören olunca da topu ona atarsın

Hic umurumda olmaz yesin bitirsin kendini cunku ben kesinlikle birsey yapmamisimdir.;) ( tipik siyrilma hep ben hakliyim )

Aynı kalemden en az 20 tane var desem? 15 yıllık kitaplar (kpss falan ki alakası yok onlarla şu an) , üniversiteden kalma yani yaklaşık 98 yılından kalma kazaklar deri mont...

Geçen babası çok kızmış bu ne halin koskoca müdürsün parlamış takım elbise giyiyorsun diye de öyle verdi takımını. Patlak çorap, patlak ayakkabı giyiyor ya bazen utanıyorum. Çamaşırlarını ben ayıklarım, yırtık eşofmanı giyer. Of valla bunaldım.:KK43:
Adam bildigin eskici ymis canim yaaa

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Bahse girerim o kagitlar cok da onemli degildir. Ve esiniz size suc atacak bir sebep buldugu icin icten ice seviniyordur. Bu kafa yapisini taniyorum cunku.

Kızlar merhaba eşim Aslan burcu ve bana göre çok değişik huyları var mesela bir şeye kızar bana asla söylemezdi sebebini içine kapanır soğuk davranır konuşmaz, yavaş yavaş bu huyunu aşmasını kızdığında sebebini söylemesini yoksa müneccim olmadığımdan anlamayabileceğimi vs epey meşakkatli olsa da anlattım...

Haftasonu evde temizlik vardı, ben de bir yandan bahar temizliği yaptım yazlık kışlık değişimi ev toparlama vs, eşimin bir huyu var, evde çalışır işiyle alakalı bildiğiniz kağıtlı kalemli defterli ama hiçbirini atmaz düzenlemez biriktirir. En son torba torba evden kağıt attığımı bilirim. Bu sefer de gene epey birikmişti, işine yaramayan eski bir kaç kağıt attım o kadar. Neyse dün ben uyurken eşim bir kaç notunu aramış bulamamış, onlar çok önemliydi sen attın diyor...Önemli el yazısı olan bir şeyi atmadım diye hatırlıyorum ama insanlık hali yani torba torba kutu kağıt attım belki de karıştı arasına...Ben düzen seven bir insanım ve eşimi bir çalışma odası tahsis ettiğim halde hala salon ve çalışma odasını çöp eve çeviriyor...

Neyse dünden beri soğuk bana, sabah sordum noldu buldun mu diye hayır sen onları attın bilmeden ama benim için çok önemliydi vs vs soğuk soğuk...İçimden la havle çekiyorum çünkü işiyle alakalı notlar alacak çok da bir şey yok aslında kendisi ekstre çalışıyor üretiyor bir şeyler yapma peşinde habire işkolik yani. Böyle bir görev tanımı yok yani öyle söyleyeyim...

Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Git sarıl öp vs demeyin çünkü hiç etkilenmez nato mermer, şımarıksın der.
Umurumda olmaz valla döner arkamı yatarım. Asla şebeklik sirnasiklik yapmam eşime çünkü kendisi odun olduğu için onuda anlamaz. Sizde öyle yapın takmayı umursamayın illaki işi düşecek size.

Peşin hükümlü olacak yorumum belki ama , bu hareketleri biliyorum ben sanırım :KK43: Karşıdaki insan hep suçlu hissettirir, yaptığınızı beğenmez, sürekli af bekler ama sizin küçücük bir hatanızı kine dönüştürür, ses çıkarmaması olgunluğundandır sorsanız sabrediyordur. Karşıdakinin kendisine güveni,sevgisi ve suçlu hissetmesiyle beslenir bu tipler. Üzgünüm ama suçlu hissetmeyin asla. Suçlu hissettikçe üstünüze gelir

Çok güzel tarif etmişsiniz aynısını yaşadım

Adam tam bir istifci yalnız yaşasa çöp eve döner o ev.
Bence trip atacağına sizin elinizi ayağınızı öpsün temiz bir yuvada yaşıyorsa bu sizin sayenizde çünkü.
Açıkçası ben bu tip bi insanla yapamazdım elime ne geçerse çöpe atardım isterse küser hatta kümeste kokana kadar yaşayabilir bence.
Bir de bence kendisi uzman desteği almalı bu zenli istifci olması normal değil.

Ben de aslan burcuyum. Aynen eşiniz gibi eşime davranıyorum. Hatta aynı muhabbetten biz de sorun yaşadık. Uzun süre de küs kaldım. Siz şimdi sanki küsmek için kapris yapmak için yer arıyormuş gibi düşünüyorsunuz ama onun kişisel eşyalarından neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu siz bilemezsiniz . Açıkçası eşim de benim kitaplarımı ders notlarımi karalamalarımı kolilemis gereksiz diye dergilerim vardı içinde, örgüyle ilgisi dekorasyon kıyafet dergileri falan. Çöpe atmaya teşebbüs ederken yakaladım. Büyük küstüm. Orda hissettiğim duygu o eşyaların ortadan kaldırılması ya da atılması değil, kişisel alanıma tecavüz edilmesi ve yaşam alanımı kısıtlamasiydı.

Nasıl mi barıştım. Geldi özür diledi şimdi bir çöpüme bile dokunmuyor ben de o rahatsız olmadan çöplerimi ortadan kaldırıyorum.

Başlığa cevap, eşim bana kızıp soğuk davranamaz. Yapisi geregi problemi hemen çözmek ister. Ortada bir problem varsa rutin hayatini sürdüremez. Oturur konusur hallederiz. Bazen bagrisiriz da ama kisa sürede cözülür. Küs ya da soguk kalamayiz. Esim beni kaybetmekten asiri korkar çünkü. Bilmiyorum neden. Seviyor ben de seviyorum ama onu kaybetme korkusu cok yüksek.

Back
X