yaa arkadaşım hamileymişsin alıngansındır bence çok takılma üzme bebişini de.
Biz daha çıkmaya başladığımız da yaa ben annemim babamın doğum gününü bilmem valla hiç diyordu ben çok önemserim böyle şeyleri dedim. Sevgililer günü çıkmaya başladığımız gün falan değil sadece doğum günü dedim. Sevdiğim insanlar için hem çok özenirim, ama bana da özenilmesini isterim dedim . Onun doğum günü benden önce çok özenmiştim, çok eğlendik çok mutlu oldu. Ama amacın hediye değil düşünmek olduğunun da üstüne bastım. Adam nerden anladıysa hediye alıyor baya benim paraya kıyıp almayacağım ama hala çiçek yok odun yani :) Benim de tek istediğim ayda yılda bir bi çiçek al durduk yere ama yok

Böyle adam napıcan incelik yapayım yok işte siz birlikte mutlu musunuz ona bak tatlım.
Annesi şimdi yeni evliyiz diye diyemiyorda mesela arardı yanımda atıyorum mavi de bi kazak beğenmiş alsana bana diye. Bana sen neden benden birşey istemiyorsun derdi bende kendim beğendiğimi alır çıkarım ki derdim öyle şeylerim yoktur. Çiçek al derdim yine bir umut ahahahaha
Sende gurur yapma hadi bi papatya al gelirken de. Söyleyince ne anlamı kalıyor deme yine de züğürt tesellisi mutlu oluyorsun bak tecrübeliyim

Şaşırttı beni geçenlerde söylemeden. Yavaş yavaş olur belki seninki de ama bunu kafana takıp kafanda kurma, durduk yere üzülme