Eşiniz sizi bırakıp gezmeye gitse?

enise35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
180
1
0
İzmir
Kızlar eşiniz sizi haftada bir iki haftabir yanlız bırakıp başka şehire akrabalarının,arkadaşlarının yanına gezmeye gider mi?Ve bu bir haftayı da bulabilir gezmeler..
Ve sizin tepkiniz ne olurdu?Eve dön desenizde dönmese...Ne yapardınız?

yok canım bak benim ki herşeyi yapar yaptı ama bi onu yapmadı bi kaç kez heveslendi söyledi yok dedim bi kere sadece bi günlüğüne şehir dışına gitti onun haricinde yok. ama sen eminmisin akrabalarına gittiğine şüphe çeken bir durum varsa araştır gerçi yapacak adam yanında da yapıo farketmiyo ama bekar gibi başıboş geziyo yani o zaman sen de git arkadaşlarına gezmeye bakalım ne diyecek??

Evet eminim cünkü tlf la arayıp kontrol ediyorum..
Ama yılbaşında bile dönmicekmiş

niye sensiz gidiyo seni de götürsün yılbaşına beraber girin yaa.hem ne çok önemliymiş ya bu arkadaşlar akrabalar evlendikten sonra biraz mesafe olmalı insanlar kendi aileleriyle bile daha az görüşüyo evlendikten sonra..çocuğunuz da yoksa sen de git yananda yalız kalma ya da o seni yalnız bırakmasın..ahh bu erkeklerklava:

sebebi varmı canım,yani önemli bir durummu yani....
yoksa durup dururken sizi yanlız bırakması yılbaşında hoş diil cidden.........

canım öyle şeymi olur ya!!
benim sevgilim geçen yaz 3 kardeşiyle 1 günlüğüne tatile gitti hala ilişkimizde derin bir yaradır!!
o zaman sende git 1 hafta tatil yap onu evde yanlız bırak ne saçma şey insanın vicdanı sızlar hiç olmazsa.

Oldu ozaman bende haftada bir giderim bir yere, bir hafta, hatta bir kac hafta dönmem eve..
Sacmalik yahu.
Evliysen evinin yolunu bileceksin, ben bekar halimle bile bir kac saatligine arkadaslarima gittigimde aklim evde kaliyor bizimkiler napiyor diye.

Sen bu durumdan rahatsiz oldugunu söylesene bi ona ne diyecek bakalim.

madem krabalarına gidiyor sizi niye götüremiyor ki?

yada arkadslarının eşleri aileeri yok mu niy sizi yalnıuz bırakıyor hiç mi düşünmüyor ya size bişiy oursa diye..

yada bu geziler yüzünden huzurunuz kaçarsa diye..

bence alışkanlık halibe getirmiş. etkili bir baskı kuramamışsınız.

canım aklına kötü şeyler düşürmek istemem ama akrabalarının olduğu şehirde birisi olabilir mi?
akrabalrında kalıyordur ama onunla gündüz ya da boş bir zamanında görüşüyordur?
çünkü bana hiç mantıklı gelmedi bu kadar akraba sevgisi, yılbaşında bile senin yanında değil...
sen de gitmek isteyince ne diyor peki?

bende gitmek isteyince karsı cıkmıyor..Bende aradım cıkıp gidicem diye sen bilirsin dedi..
Kısacası kızlar zaten evliliğimiz cok cok mükemmel değil di..
Ama yılbaşında beni yanlız bırakması cok üzdü beni..
Off bıktım bende artık..

iş dışında asla

iş iççin çok çıkıyo şehir dışıne ülke dışına

ama istanbula ankaraya vs... beraber tarih kararlaştırırz ve gideriz

ben şunu merak ettim sen niye gimiyosun

Kızlar acaba ben mi cekip gitmediğim için kıymetsiz oluyorum..
Ben eşimin umrunda değilim..
Gidiyor ya 4 gün beni asla aramaz öldüm mü kaldım mı..
OOfff ne bilim yani bir kadın olarak değerim yok gözünde..
Ben ne yaptımda bu evlilik böyle oldu diye cok düsünüyorum..
Eşine değer veren erkekleri görünce inanın cok özeniyorum içim gidiyor ya..

yani eşinle beraber niye gitmiyosun demek istedim

Kaldığı yer akrabası ve ben pek sevmiyorum akrabalarında kalmayı rahat edemiyorum zaten..
Bir sürü stres yasıyorum..
Onunla gitsem gelme demez,bende ailemin yanına gitsem gitme demez..
Ama eve gel dedim aradım da..
MOralimi bozma diyor..YIlbaından sonra gelicekmiş

ben senin yerinde olsam hemen haber vermeden peşinden giderim

pasif olma

vallaha benimki yapmaz yapamaz, yaparsa bende ona aynisini yaparim hemde bi ay bak bakalim o zaman ne oluyor, yok oyle yama sen evlisin ne demek kendi basina esini yil basinda yanliz birakcaksin olmaz oyle sey be!!!!
kizarim ben oyle seye asla birakmaz beni helede ii cocuk varken zaten birakmazdi, simdi hic birakmaz giderse arkadasin evini bi iki en fazla 4 saat gider oturur cay icerler konusurlar ama gezme mi olmaz, oyle bi sey cekerim bende yoluma

azcık sıkıntıya katlan
yoksa eşinle aranıza iyice soğukluk girer

Ya bazen diyorum ben bu adama baskı yapıyorum diye kararsız kalıyorum..
Ama burda konu acmak iyi oluyor en azından haklımı haksızmısın onu görüyorsun..
Kızlar eşim hiçbir sözümü dinlemiyor,başına cok buyruk,bekar hayatı yaşamak istiyor..
Tamam şiddeti,aldatması vs. yok
Ama cok duygusuz,oturup iki kelime konusamazssın..
Hayatı yemek,tv,ve uyku,bide ....
Bunlar dısında bir sey istesen kuyruğuna basmıssın gibi ortalığı yırtar..
Özgürlüğüne karısamazsın,bosanmaya kalkar...
OOOfff,ooffff ben bu kocayı adam edemedim...
Ne yapayım kızlar...

Asla gitmez..Hatta bekar bır arkadsı var eşimin,bazen cagırıyor eşimi dertlesmek,sohbet etmek ıcın ama eşim benıde göturuyor..Dıyorum belkı erkek erkege konusmak ıstıyordur diyorum,'olmaz öyle sey dıyo yalnız bırakmam senı dıyor,kırmamak ıcın gıdıyorum bende ama ıstemıyorsam gıtmeyı oda ıptal edıyor..
Sanırım bıtanem evlılıgınzle alakalı bır durum bu,gercı sende söylemıssın tatlım ama bence duzelmesını ıstıyorsan eger,gıdecegı zaman -ne kadar akrabalarından falan hoslanmasanda-sende gıt..
Evlılıgını kurtarmak normale döndürmek ıstıyorsan bırazcık fedakarlık yapıcaz sanırım ne dersın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…