eğer sürekli aynı akrabalarına gidiyorsa bunun altında bişey irdelemek gerekiyor.
eşin çok bencil bir insan,kendini bu denli sorgulama ve suçlama,eşin anladığım kadarıyla yapı olarak böyle bir insan. sadece kendi için yaşıyor.
evlenmişsiniz ama biz olamamışsınız hala ben -sen yaşıyorsunuz.
yaşadıkların çok zor şeyler.
yalnız eşiniz her zaman mı böyleydi,yoksa evliliğinizde problemler yaşadınızda sonrasında mı böyle oldu.
bu akraba ,eş, dost ziyaretlerine gerçi bunlar ziyeret amacını çok aşmış süre olarakda sıklık olarakda çok masum olduğunu düşenemiyorum ben çünkü istdeiği gibi geziyor,istediği kadar kalıyor fakat bu arada eşini sizi hiç aramaması,özlememesi çok ilginç.
ya sizde eşinizi biraz normal eş standartlarına getirene kadar uğraşıcaksınız. onunla birlikte sizde gidiceksiniz. herşeyi hep beraber yapıcaksınız ve ya farklı geziler planlayıp ona önericeksiniz sürekli sık sık o da akrabalarına gitmeye fırsat bulamıcak.
ya da eşiniz yaptıklarını sizde yapıcaksınız onun gibi gidip haftalarca gezip, sürekli bakımlı bayan olucaksınız ve gittiğiniz yerlerden onu sizde aramıcaksınız fakat tüm bunları yaparkende kısa kısas olduğunu ona hisettirmicek şekilde karşısında dik ve rahat olucaksınız. eşinizin bunları yaşadığında ki tepkisine bakıcaksınız .
tüm çabalarınıza rağmen değişen bişey yoksa bir ömürüde böyle geçirmeniz mümkün değil. kendi yolunuzu çizip kendinize yeni bir hayat kurucaksınız. zaten şu andada sürekli yalnızsınız çokda kaybetceğiniz birşey olmaz diye düşünüyorum. öncellik sizsiniz kim olursa olsun kendinizden daha değerli olamaz.