Eşiniz sizi bırakıp gezmeye gitse?

Asla gitmez..Hatta bekar bır arkadsı var eşimin,bazen cagırıyor eşimi dertlesmek,sohbet etmek ıcın ama eşim benıde göturuyor..Dıyorum belkı erkek erkege konusmak ıstıyordur diyorum,'olmaz öyle sey dıyo yalnız bırakmam senı dıyor,kırmamak ıcın gıdıyorum bende ama ıstemıyorsam gıtmeyı oda ıptal edıyor..
Sanırım bıtanem evlılıgınzle alakalı bır durum bu,gercı sende söylemıssın tatlım ama bence duzelmesını ıstıyorsan eger,gıdecegı zaman -ne kadar akrabalarından falan hoslanmasanda-sende gıt..
Evlılıgını kurtarmak normale döndürmek ıstıyorsan bırazcık fedakarlık yapıcaz sanırım ne dersın??

Arada bir olsa tamam da canım böyle sık sık gidiyor vede biliyorum zaten akrabalarıda benden haz etmiyor..
Evliliğimi yoluna koymaya calıstıkca batıyorum..
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bu bağlılığınız bir ömür boyu devam etsin canım..
Ben gözünde neden bukadar değersizim bilmiyorum...:1no2:

Arada bir olsa tamam da canım böyle sık sık gidiyor vede biliyorum zaten akrabalarıda benden haz etmiyor..
Evliliğimi yoluna koymaya calıstıkca batıyorum..
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bu bağlılığınız bir ömür boyu devam etsin canım..
Ben gözünde neden bukadar değersizim bilmiyorum...:1no2:

Kendınde fazla arama canım,eşinin karakterınde var sanırım..Mutlaka ınsan kendıne dönuyor bakıyor,nerde hata yaptım dıyor ama hıcbırzaman tek taraflı deıldır..Degersızım deyıp düşünüp kendını uzme tatlım,tabıkı yılbasında senı yalnız bırakması hıc hos deıl kuzum..Neden tek sen cabalayasın ki..Kendısıyle konusunca ne dıyor pekı?

Kendınde fazla arama canım,eşinin karakterınde var sanırım..Mutlaka ınsan kendıne dönuyor bakıyor,nerde hata yaptım dıyor ama hıcbırzaman tek taraflı deıldır..Degersızım deyıp düşünüp kendını uzme tatlım,tabıkı yılbasında senı yalnız bırakması hıc hos deıl kuzum..Neden tek sen cabalayasın ki..Kendısıyle konusunca ne dıyor pekı?

Canım malesef konusmak istediğim zaman ona zulm ettiğimi düsünüyor..
Buna hakkım olmadığını söylüyor..
Kısacası asla konusulmuyor..Zaten kapalı kutu gibidir..
Hiçbirseyini anlatmaz...Kısacası karı-koca hayatını yaşamak istemiyor..
Ama ailesinden böyle görmüş...
Eşim cok zor bir insan..
Ama inan evlenmeden anlayamıyorsun..Bana karsı o kadar iyiydi..
Saatlerce tlf la konusurduk,sürekli gezerdik,her istediğimi yapardı..
Evlilik yaramadı eşime..

Canım malesef konusmak istediğim zaman ona zulm ettiğimi düsünüyor..
Buna hakkım olmadığını söylüyor..
Kısacası asla konusulmuyor..Zaten kapalı kutu gibidir..
Hiçbirseyini anlatmaz...Kısacası karı-koca hayatını yaşamak istemiyor..
Ama ailesinden böyle görmüş...
Eşim cok zor bir insan..
Ama inan evlenmeden anlayamıyorsun..Bana karsı o kadar iyiydi..
Saatlerce tlf la konusurduk,sürekli gezerdik,her istediğimi yapardı..
Evlilik yaramadı eşime..

Allah Allah..Pekı ya onun sana suan yasattıkları zulme gırmıyor mu??
Sanırım eşiniz birascık bencil..
Bırascıkta yetıstırılme tarzı işte..
Emınım elınden gelenı yapmıssındır bıtanem ama bır sekılde bu yaptıklarının sana karsı
haksızlık oldugunu bırılerının söylemesı lazım..

Allah Allah..Pekı ya onun sana suan yasattıkları zulme gırmıyor mu??
Sanırım eşiniz birascık bencil..
Bırascıkta yetıstırılme tarzı işte..
Emınım elınden gelenı yapmıssındır bıtanem ama bır sekılde bu yaptıklarının sana karsı
haksızlık oldugunu bırılerının söylemesı lazım..

Çok sağol canım ama sabrediyorum..
Sabretmemin sebebi ise arkama dönüp baktığımda hiçbir pişmanlık yaşamamak için..
Cünkü daha önce bu hatayı yaptım..
İşte bu adam sayesinde olgunlasıyorum...

benim anlamadığım ne akrabası bu böyle haftada bir yada 2haftada bir gidiliyor,

yani akraba dediğin çok çok yakının olsa senede 2kere gidersin bide şekir dışında,

valla ben anneme bile herhafta gidemiyorum garip geldi bana,

akrabalarıyla karısını karıştırıyor heralde

Çok sağol canım ama sabrediyorum..
Sabretmemin sebebi ise arkama dönüp baktığımda hiçbir pişmanlık yaşamamak için..
Cünkü daha önce bu hatayı yaptım..
İşte bu adam sayesinde olgunlasıyorum...

Evet..Olgunlasmak için belkıde bazı seylerı yasamak gerekıyor öle değil mı??
Olacakla öleceğin önüne gecılemezmıs..Kendin
için en dogru olanı sen daha ıyı bılırsın bıtanem,
Sende kendını mutlu edecek seyler yapmaya calıssan,
arkadasların yakınların hıc yokmu oralarda..
Onlarla bulusabılırsın,onlara kahve ıcmeye gıdebılırsın vsa.s.

Evet..Olgunlasmak için belkıde bazı seylerı yasamak gerekıyor öle değil mı??
Olacakla öleceğin önüne gecılemezmıs..Kendin
için en dogru olanı sen daha ıyı bılırsın bıtanem,
Sende kendını mutlu edecek seyler yapmaya calıssan,
arkadasların yakınların hıc yokmu oralarda..
Onlarla bulusabılırsın,onlara kahve ıcmeye gıdebılırsın vsa.s.

Evet bende böyle yapıyorum aslında..
Bana baskı yapsa,şiddet uygulasa belkide kaldıramam ama suan evimi terk edip de gidemiyorum..
Yinede oturup düsündüğümde evliliğimi bu sebeple yıkmak istemiyorum..
Teselli ediyorum kendimi işte böyle..
Ama ilgin için cok sağol canım..

Güzelim beni yanlış anlama ama yaşadığın "evlilik" değil "evcilik" oynamak biraz ... Evliliğin neredeyse "e"si kalmamak üzere yerinde ve sen de bunun farkında olsan da buralara yazıp bir ümit ışığı arıyorsun ... Bence o adamdan hayır gelmez ama yine de denemedim dememen için sana fırsat ... birkaç arkadaş edin kendine geldiğinde bu akşam işim var de bir iki saat kaybol ortadan ... evde geçirdiği birkaç akşamın en az 2 akşamında bunu yap kendini değiştir; saçlarını boyat; hafif transparan (ama çok fazla değil) ve tarzından farklı ve kendine güvenen tarzda giyinmeye başla ... parfümünü değiştir ve biraz iç gıcıklayıcı kokular sür çıkarken onu da öpmeyi ihmal etme gecikirsem kusura bakma emi canım? gibi ... Eşini sen daha iyi tanıyorsun; onu pek işkillendirmeyecek, ama tamamen de rahat olmasına neden olmayacak bir hava yarat ... VE onu gittiğinde uzaklara; bir süre hiç arama mutlaka bu değişikliklerin farkına varıp o sendeki değişikliği anlamaya çabalayacaktır. Böyle bir çaba veya çaba kırıntısı ortaya çıkarsa birşeyler kurtulabilir gibi gözüküyor bana ... ama yok hiç çaba görmezsen, zaten benim şu an düşündüğüm şeyi yaşıyorsunuzdur yani "evciliği"... Ona eş değil, evli gözükecek ve evliliğin getirilerinden yararlanacak bir yardımcı lazım gibi gözüküyor ... Elini çabuk tut bu hayat böyle yalnız kalarak geçmez ... En önemli ve en değerli olan sensin. Önce buna inanırsan, davranışlarına yansır ve dolayısıyla herkes buna inanır unutma... E mi tatlım?
(Umarım kırılmana neden olacak birşey yazmamışımdır ama inan bu söylediklerimi çok sinirlenerek yazdığım için sana da ucu dokunmuş olabilir. Şimdiden üzgünüm eğer kırdıysam veya incittiysem)
Kendine çok iyi bak ve kendinin değerini bil güzelim ... Bugünler bir daha gelmeyecek ...

Ben evliliklerde eşlerin birbirine belli bir özel alan bırakması gerektiğini; yapışık ikiz gibi dolaşmak yerine, zaman zaman nefeslenmek adına ayrı da zaman geçirilmesinin sağlıklı olduğunu hep savunmuşumdur. Mesela ben geçen yaz ailemle bir hafta kaldım; arada bir eşimi arkadaşları ile bir yemek yemesi için teşvik ederim... vs, vs..
Ama sizin durumunuz bundan çok farklı bir durum. Eşinizin sizi yalnız bırakmasının da ötesinde, birşeyleri birlikte yapıyor olmayı bir keyif olarak görmemesi bence mesele. Bu özgür bırakmakla ilgili birşey değil. Tam ifade edemiyorum sanırım. Ama şunu düşünün; en azından özlemiyor mu sizi?
Son olarak da şunu söyleyeyim. Bence evliliğinizin temelinde başka sorunlar var, bu anlattığınız durum bir sonuç; osorunların bir sonucu. O temel sorunları irdelemeye çalışın bence, daha sağlıklı olur.

eşiniz her seferinde aynı akrabalara mı gidiyor? çok mantıksız geldi bana bu akraba sevdası.
akrabaları nasıl kabul ediyor, bunu da anlamadım.
ben evli bir akrabayı bu kadar sık evimde istemezdim açıkçası. ailesi ile geçirmesi gereken zamanları, bizle geçirmesine gerek yok, diye düşünürüm.

mesajlarınızdan anladığım kadarıyla, siz eşiniz üzerinde hakimiyet kuramamaktan şikayetçisiniz daha çok. ortak bir noktada buluşmaya çalışın.
eşinize emrivaki yapmak yerine, rica etseniz, beraber vakit geçirmek isteğinizden bahsetseniz bir sonuç alırsınız belki.

Ben olsam akrabalari haz etmese de, ben de de giderdim. benim yerim kocamin yani. ustelik de ev hanimisin. ya pardon bir sey soracagim ama esin is yapmiyor mu? nerden buluyor bu luksu? gidip 1 hafta gelmemek gibi.

sen de git. seni eve birakmak istese de git. orada kendi arkadaslari gezmek istese de git. dirdir etme bakalim. bu sfere dirdir ediyorsun seni goturmuyorum der. flort eder gibi.

bir de arada diger arkadsin dedigi gibi sen de cikiver. boyle kafainda ya bu kadain ben yokken ne yapiyor, degisiyor sanki fikri uyansin, boylece eve bagalanabilir.

Hiç tavsip etmedigim bişey çıngar çıkarırım ya benle ya hiç derim sanırım.

elbetteki bensiz istediği yere gidebilir.İlla bende peşinde tin tin tin dolaşacak değilim.Ama herşeyin bir sınırı var.Telefon açıcamda gelmeyecek! bu gezme 1 hafta sürecek!!! gözünü oyarım walla!!!

hiç öyle bi hata yapmadı henüs
anca beraber kanca beraber
heryere beraber gideriz

Bir kere gider o da eger ben onunla gitmeye müsait degilsem eger!!

işteysem calışıyorsam iş saatlerimle çakışıyorsa bir kereliğine bir haftaık gönderirim ama tekrarı olmaz:1closedeyes:

İmza atarken ''biz '' diye attık ben diye degil hem ne malum onun orda baska işler peşinde koşmayacagıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Göndermeyeceksin güselim tek başına tatil mi olurmuş bunu da ilk defa duyuyorum!:uhm::uhm:

bence arada eşlerin birbirinden bağımsız yaptığı ziyaretler arkadaş toplantıları vs.tabiki sorun yaratmaz.ancak burda alışkanlık haline gelmiş düşüncesizce bir davranış söz konusu.başına buyruksa söz geçiremiyorsanız.sizde dilediğiniz gibi gidin kalın akrabalarınızda diycem.ama bunun adı evlilik olmayacak.nasıl razı geliyor.sürekli yalnız kalmanıza.biraz garip.ancak bu konudan rahatsız olmakta çok haklısınız.üzüldüğünüzü sakin bir dille anlatın.anlamıyorsa.gittiği yerde rahat bırakmayın.sürekli rahatsız edin.nasıl akrabaymış bunlar orasıda şüpheli.benneyaptımki

Eşiniz çalışmıyor mu?
Nasıl işini bırakıp günlerce kalabiliyor akrabalarında?:uhm:
Evliliğinizde şiddet,ihanet olmadığını söylemişsiniz.. Sadece bunlar değildir ki insanı boşanmaya iten? İnsan ilgisizlikten,sevgisizlikten de kurur..senağlama
Benim anlamadığım diğer konu da daha önce ayrılık yaşamışsınız,pişman olup geri dönmüşsünüz. Neden pişman oldunuz ki? Zaten adam yanınızda değil,bu şeklide yaşamaya razı olduğunuz için geri döndüyseniz çok üzgünüm evliliğinize bu şekilde devam etmek zorundasınız..:delphin:
Ayrıca ne kadar çok sıkılsanız da akraba ziyaretlerinde eşinizin yanında olmamanız da hata bence.. Hiç birimiz eşimizin ailesine,akrabalarına bayılmıyoruz. Ama kendi yerinize koyun,siz akrabalarınıza giderken "ben gelmiyorum,orada sıkılıyorum" dese hoş olur mu?

Son düzenleme:
Madem ki yanlız gezecekti, gitti mi 1 hafta boyunca gelmeyecekti ne demeye benimle evlendi diye düşünürdüm açıkcası...
Yanlız flört döneminde çok ilgiliydi diyorsunuz evlendinizde ne değişti onu anlayamadım. İnsan evlenimce eşine daha da bir bağlanır bana göre. Mutlaka eşinize görede bazı sorunlarınız var ki bu şekilde davranıyor.

Back
X