Eşiniz sizi bırakıp gezmeye gitse?

Asla evlenedcğim adam bensiz tatile gidemez giderse de sonucu cok kötü olur..eşinizin bu tutumu cok cok garip anlayamadım cidden..
hele de sizi yeni yılda yalnız bırakması ..hadi iş için gitse neyse...oturup konuşun calışmıyorsunuz da ev hanımısınız üstelik yani evdesiniz her yere sizi alıp gidebilirmiş...
acaba eşinizle nasıl tanıştınız onu merak ettim istedi mi sizi..yani yanına yakıştıramıyorsa o yüzden götürmüyorsa neden sizle evlendi..siz kendinizi üzmeyin ama biraz da dişinizi gösterin bence ne demek yılbasında glmiyorum ya yasamış kadar sinirlendim şimdi..aranızdaki eğitim farkı nedir sorun bu mu yani mutlaka bir sorun var aranızda cok mu sessiz bir insansınız lütfen biraz otorite kurun..

eğer sürekli aynı akrabalarına gidiyorsa bunun altında bişey irdelemek gerekiyor.
eşin çok bencil bir insan,kendini bu denli sorgulama ve suçlama,eşin anladığım kadarıyla yapı olarak böyle bir insan. sadece kendi için yaşıyor.
evlenmişsiniz ama biz olamamışsınız hala ben -sen yaşıyorsunuz.
yaşadıkların çok zor şeyler.
yalnız eşiniz her zaman mı böyleydi,yoksa evliliğinizde problemler yaşadınızda sonrasında mı böyle oldu.
bu akraba ,eş, dost ziyaretlerine gerçi bunlar ziyeret amacını çok aşmış süre olarakda sıklık olarakda çok masum olduğunu düşenemiyorum ben çünkü istdeiği gibi geziyor,istediği kadar kalıyor fakat bu arada eşini sizi hiç aramaması,özlememesi çok ilginç.
ya sizde eşinizi biraz normal eş standartlarına getirene kadar uğraşıcaksınız. onunla birlikte sizde gidiceksiniz. herşeyi hep beraber yapıcaksınız ve ya farklı geziler planlayıp ona önericeksiniz sürekli sık sık o da akrabalarına gitmeye fırsat bulamıcak.
ya da eşiniz yaptıklarını sizde yapıcaksınız onun gibi gidip haftalarca gezip, sürekli bakımlı bayan olucaksınız ve gittiğiniz yerlerden onu sizde aramıcaksınız fakat tüm bunları yaparkende kısa kısas olduğunu ona hisettirmicek şekilde karşısında dik ve rahat olucaksınız. eşinizin bunları yaşadığında ki tepkisine bakıcaksınız .
tüm çabalarınıza rağmen değişen bişey yoksa bir ömürüde böyle geçirmeniz mümkün değil. kendi yolunuzu çizip kendinize yeni bir hayat kurucaksınız. zaten şu andada sürekli yalnızsınız çokda kaybetceğiniz birşey olmaz diye düşünüyorum. öncellik sizsiniz kim olursa olsun kendinizden daha değerli olamaz.

üzgünm ben böyle birşeyi kabullenemem .madem gezmyei çok sevioduu eş olmanın sorumluluğunu bilmiodu nie evlendi .herşeyin zamanı wardır .ayda bir gidebilr arkadaşlarıyla fakat oda şehir dışına değil tabiki.onun haricinde kesinlikle kabul etmem böyle bir durumu

canım ben olsam hayatta yollamam bence canını sıkmak istemem ama gittigi yerde birisi olabilir bence sen araştır ayrıca yoksa öyle bir durum inatlaş ya sende git yanında yada gittigi yerlerin nosunu biliyorsan ara konuş kabul etmesinler bence bunu büyüklerden biride çözebilir

hani bir iki kere olna bir durum değilse bu normal değil tabiki....illla aldatıor diye düşünmek için değil benim yargım... yani evlilk bu insan eşinin yaınıda olmak istemeli, paylaşım açısından kötü ....yani bu durum becne aldatmıyorsa da kötü ..sizi niye bu kadar yalnız bırkayıor ki..

eger devamli ayni akrabaya gidiyorsa sende bi aksam habersizce git yanina bakalim nerdeymis sinir olurum böyle bencil seylere erkek demiyorum erkek karisini yaninda tasir

keyfi sebeble gezmeye gidiyorsa bende giderim..yoksa valla sorun çıkar...ama önemli bi işi vardır gitmiştir ona bşy demem:)

Durup dururken böyle davranması gerçekten de saçma.
Yani bekar değil ki sadece kendini düşünmemesi gerekiyor
Bir karısı var artık bunun farkına varamadı galiba.:bbo:
Herkes kafasına göre takılsa oooo işimiz var demektir:delphin:

aman giderse gitsin.onu mu dert etcem.bu kadar kocalarınızın üzerine düşmeyin.sanki bulunmaz hint kumaşılar

bu konuda hortlamış..30.12.2008... konu açılmış.. çoktan hallolmuştr sanırım iyi yada kötü..:delphin:

Back
X